Şimdi Ara

Hürriyet..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberlerin büyük bölümü Fb şöyle yaptı Fb bunu etti, Fb'liler sürpriz hazır olsun vs şeklinde; Gs haberlerini de küçük bir yerlere sıkıştırıp vermişler; bu nedir abi ya? Ntv'yi geçmişler şu anda hakikaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Haberlerin büyük bölümü Fb şöyle yaptı Fb bunu etti, Fb'liler sürpriz hazır olsun vs şeklinde; Gs haberlerini de küçük bir yerlere sıkıştırıp vermişler; bu nedir abi ya? Ntv'yi geçmişler şu anda hakikaten.

Biz genelde dışarıda seviştiğimizden müstehcen kaçar diye haber yapmıyorlar, maç sonrası sahadan haberlerimizi verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Sen diyince baktım anasayfada 6 tane Fener,2 tane Galatasaray ile ilgili haber var,Fenerbahçe'nin resmi yayın organı sanki

Sahibini "Tehlikeli derecede Fenerli" diye Sadri Şener açıkladı zaten. Ne bekliyordunuz ki?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.