Şimdi Ara

hurricane 2 kasa 45 ytl MODLU KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kasa sorunsuzdur ben modlamıstım gri olan yerler siyah kasanın içide siyah çizik cok az flexi saglam kasa 45 ytl
    eger alıcı ankaradan cıkarsa haftaya felan getiririm 13 ü gibi yok istanbuldansa 16 sı gibi getirebilirim kayseridense zaten gerek yok evine bırakırım
    Fanları tamdır sorun yok flexide bir tane mavi ledli içinde ve kasanın arkasında göründügü gibidir
    bu linkten kasamı görebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_21870863/tm.htm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 5 Temmuz 2008; 20:38:34 >

SATTIKLARIM:K.K.T.C(9600xt).nikopol(modem),piranha(anakart,ram,ekrankartı), channex(işlemci),ismail8484(modem),dinendal,elensar(modem),emirmete(dfı,ram,işlemci),sirneo(abit),pashha27(modem),tiCCky(x1950),f1b0n4cc1(ms ve kamera),Marksman84(hdd),Desperatto(kasa),famosel,vgulgec,gündogdu,sefil sair (ps2),visor(x850),buzmavili(pspşarj),omusti(msproduo)vs..dahada yazmıyorum..Aldıklarıma gerek duymuyorum dünya kadar...Olumsuz Referans:ozang

• çok özür dilerimde zaten psu bu kasanın içinden çıkan psu deil mi.zaten 2 birlikte 75 ytl hb'da.
    '
    Referanslarım:ERGENEKON_07,photographer86,etlik,gogosumer,TRQX x3 ,tworule,witchunter,san_jose,gino,FATAL1TY`, ggne,onurk_ x3 ,arda_s_dh , khalkedon ,bbsaa x2,coolti,FEARTR,Komojojo,lerenturk,ewci,chuchura,007_amele_bot,Honey Badger,prototype91,heromex
  • yok kardesim bu kasadan cıkma degil aopen mı ki bu kasa resmine baksan anlarsın hurricane olddugunu kasanın
    SATTIKLARIM:K.K.T.C(9600xt).nikopol(modem),piranha(anakart,ram,ekrankartı), channex(işlemci),ismail8484(modem),dinendal,elensar(modem),emirmete(dfı,ram,işlemci),sirneo(abit),pashha27(modem),tiCCky(x1950),f1b0n4cc1(ms ve kamera),Marksman84(hdd),Desperatto(kasa),famosel,vgulgec,gündogdu,sefil sair (ps2),visor(x850),buzmavili(pspşarj),omusti(msproduo)vs..dahada yazmıyorum..Aldıklarıma gerek duymuyorum dünya kadar...Olumsuz Referans:ozang
  • kasayı boşverde o blood iron a ne istersin
    bende bi hafta bu kasadan aradım sonunda alişeker den meshcool aldım 2 gün önce
    hayırlı satışlar
    Alınık 13.5 cm PSU Fanı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.