Bozuk gelen DFI anakartımı tamir eden Recep kardeşimi bir gazladım;başladık Feel II'yi modlamaya...Henüz yeni yeni boya işlerine başladık,aklımızda çok plan var
Şu ana kadar alınanlar:
1- Marshall mat siyah boya+Fawori UV duyarlı mavi boya (bende vardı-beleş)
Şimdilik bu kadar
Recep'in uzun süren güzellik uykusu çalışmamızı geciktirdi.Beklenmedik kar yağışı,soğuk gibi çetin şartlar altında çalışmamıza başladık
Kasa tamamen söküldü ve boya işlemine başlandı.Başlamadan önceki hali:
Şu an kasayı tanıyamıyoruz,şartlar zor olsa da kasayı boyadık.Tabii Recep'in yükseklik korkusu işimizi daha da zorlalştırdı.Keza üstteki resimde görünen kendi ayağıdır ve 9.kat korkusu-boya bulaşması arasındaki kararsızlık anının resmidir aynı zamanda Ardından 3.5' ların ve kasa ön fanının boyanması işlemine geçtik.Bu arada,kasanın içine UV boya-kestiğimiz kağıt ile kurt figürünü yerleştirdik.Çalışılan ortamın öğrenci evi olmasının rahatlıklarından sonuna dek faydalandık :
Kurt Figürü(bildiğiniz üzere sadeve UV altında görünüyor,alt renk siyah olduğundan normalde görülmüyor):
Bu da kasanın yanına yapmayı planladığımız resim..Photoshopta düzenledik,nasıl durduğuna bakıyoruz.Hangisi daha iyi duruyor;fikir verirseniz seviniriz:
İşlemler sırasıyla UV düzeneğinin yerleştirilmesi ve sol kısma yapıştırılacak çıkartma ile devam edecek..Bu işlemlerde bize yardımcı olan Recep'in 1,90'lık minik kardeşi Mustafa'ya sevgilerimizi ve şükranlarımızı yolluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 16 Mart 2008; 19:55:37 >
Arkadaslar cevap yazdıgınız için tesekkürlerimi sunarım öncelikle.Biz zaten sade olmasından yanayız resimler photoshopla fazla ilgilenmeden kounldu zaten yan kapaga ve tanıdıgım bi arkadasım var baskı reklam işi yapan yan kapağı komple kaplayacak sekilde yapıstıracagız gerekli yerlerin havası alınacak kasanın içinde fazla renk olmasını istemiyoruz zaten sadece ve uv ye duyarlı hale gelsin istiyoruz .Çalısmalarımız devam etmekte fikirlerinizi paylasın dostlar ilgilenen arkadaslarımıza tekrar tesekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 15 Mart 2008; 11:30:16 >
Kolay gelsin dewamını sanırsızlıkla bekliyorum güzel gidiyor bende yaptıracağım yan kapağa sticker benimki nasıl olmuş bi bakın uw üzerine tamamen http://forum.donanimhaber.com/m_20604260/tm.htm
bende sabırsızlıkla bekliyorum arkadaslar ama uv ısık almam lazım bu hafta içinde yan kapagıda arkadasa söyledim baskısını cıkartacak bekliyoruz 4 gözle
eline sağlık iyi gidiyor çalışman.bende feel 2 mi yaza dogru modlayacağım böyle çalışmalar ilham veriyor.Farklı bir kaç açıdan daha foto eklersen daha iyi olur bence önde de bir kaç boyama işlemi yapmışsın 14 cmlik fanın önündeki yapıyı maviye boyamışsın ama resim yok.... Kolay gelsin iyi çalışmalar
Kolay gelsin dewamını sanırsızlıkla bekliyorum güzel gidiyor bende yaptıracağım yan kapağa sticker benimki nasıl olmuş bi bakın uw üzerine tamamen http://forum.donanimhaber.com/m_20604260/tm.htm
dostum sen yan kapagı kapatma kaldır at ya kapaksız daha güzel cpu fanına bayıldım kasanın içi cok temiz olms kablo vs karısmamıs renk seciminde cok güzel 4 tane uv ısıgı ne yapıyosan 1 taneyi bulamıyom ben güle güle kullan dostm cok sık olmus resimleri eklerim bende yarın gündüz ön ve iç resmin görünüsünü