Bildirim
Hunter x Hunter (2011) (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Nymphetaminê galiba sen izlediğini anlamıyorsun harbiden de.quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminêquote:
Orijinalden alıntı: Susanoo
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
Arkadaşlar bu hafta yeni bölüm var değil mi ?
Var.
aynen öyle , bir sorum olacak ;
Alıntıları Göster
Lucilfer'i çökertme operasyonu başlıyor kısaca. Hisoka, Illumi ile nispeten arkadaş._____________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kariya
Nymphetaminê galiba sen izlediğini anlamıyorsun harbiden de.
Cidden bu arkadaş konuya mesaj attığında hep bir tebessüm gösteriyorum, bakış açısı bayağı bir farklı sanırım.İllumi karakterinin ne yapacağı söylenirse spoiler olur, yeni bölüme kadar sabredin nasılsa her şey çözülecek bu hafta.
Anime'nin yeni versiyonu hakkında ki genel kanım eski seriye göre çok daha olumlu, gerek çizimler gerek kullanılan atmosfer müzikleri olsun cidden heyecan katıyor, eski seri çok iç karartıcıydı izlerken._____________________________ I don't want to believe, i want to know!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
quote:
Cidden bu arkadaş konuya mesaj attığında hep bir tebessüm gösteriyorum, bakış açısı bayağı bir farklı sanırım.İllumi karakterinin ne yapacağı söylenirse spoiler olur, yeni bölüme kadar sabredin nasılsa her şey çözülecek bu hafta.
Anime'nin yeni versiyonu hakkında ki genel kanım eski seriye göre çok daha olumlu, gerek çizimler gerek kullanılan atmosfer müzikleri olsun cidden heyecan katıyor, eski seri çok iç karartıcıydı izlerken.
Bekliyorum o zaman izleyelim görelim
Illumi'yi gerçekten çok sevdim ayrı bi karizması var, bakalım neler yapacak .
Yukarda çizimimi koymustum (Nobunaga). 56.bölümdeki son sahn. Gerçi telefonla çekip buraya koyunca güzel durmadı telefonun kamera kötü zaten. Normalde çok daha güzel görünüyor
quote:
Anime'nin yeni versiyonu hakkında ki genel kanım eski seriye göre çok daha olumlu, gerek çizimler gerek kullanılan atmosfer müzikleri olsun cidden heyecan katıyor, eski seri çok iç karartıcıydı izlerken.
Bekliyorum o zaman izleyelim görelim
Illumi'yi gerçekten çok sevdim ayrı bi karizması var, bakalım neler yapacak .
Yukarda çizimimi koymustum (Nobunaga). 56.bölümdeki son sahn. Gerçi telefonla çekip buraya koyunca güzel durmadı telefonun kamera kötü zaten. Normalde çok daha güzel görünüyor
Alıntıları Göster
Bu arada konuya birkaç kişiden başka yazan yok yahu_____________________________
-
Bu bölüm güzeldi. Özelliklequote:
Yarın yeni bölüm
Bu arada konuya birkaç kişiden başka yazan yok yahu
Alıntıları Göster
hisokanın tepkisine bayıldım._____________________________
-
o kadar hisakodan aksiyon bekledik olcak işmi şimdiquote:
Orijinalden alıntı: zapdos93
Bu bölüm güzeldi. Özellikle
hisokanın tepkisine bayıldım.
Alıntıları Göster_____________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminêquote:
Orijinalden alıntı: zapdos93
Bu bölüm güzeldi. Özellikle
hisokanın tepkisine bayıldım.
aynen.
Alıntıları Göster
Orijinalden alıntı: damn2u
Kehanet geçerliliğini kaybetti._____________________________
-
58
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I don't want to believe, i want to know!
-
-
quote:
quote:
58
2. sezon ne zaman biter acaba ?
2. sezona mı geçmişiz?
2. Sezon kaçıncı bölümde başladı veya hangi arc ile başladı?_____________________________
-
Sezon olarak takibi konusunda fikrim yok, ilk serinin arc başlangıç ve bitişlerine göre yorumluyorum, mesela YorkShin şehri başladığından beri "Genei Ryodan/Spiders" Arc olarak geçiyordu, bundan sonra ki bölümlerde "Greed Island" Arc olarak geçecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
Seriyi izlemiyorum fakat bir sorum olacak.quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Sezon olarak takibi konusunda fikrim yok, ilk serinin arc başlangıç ve bitişlerine göre yorumluyorum, mesela YorkShin şehri başladığından beri "Genei Ryodan/Spiders" Arc olarak geçiyordu, bundan sonra ki bölümlerde "Greed Island" Arc olarak geçecek.
1- Bu seri uzun serimi?
2- Eğer uzun seri ise Naruto, Bleach, One Piece ve Fairy Tail dörtlüsünden hangisine daha yakın ve bu 4 seriye göre ne durumda?_____________________________
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho
Seriyi izlemiyorum fakat bir sorum olacak.
1- Bu seri uzun serimi?
2- Eğer uzun seri ise Naruto, Bleach, One Piece ve Fairy Tail dörtlüsünden hangisine daha yakın ve bu 4 seriye göre ne durumda?
Seri uzun ama FMA gibi iki seri oldu, ilk seri 1999 senesinde çevrildi ve manga devam etmesine rağmen devamı çekilmedi. İkinci seri 2011 senesinde başladı mangayı takip eder şekilde devam edeceği söylendi, eski seriye göre gereksiz uzun sahneler kesilmiş, daha iyi çizimler/efektler ve müziklere sahip.
One Piece benzeri diyebilirim, One Piece'de ki Haki gibi bir mantık var ama çok daha detaylı çok daha işlevsel, karakterler yatkın oldukları yada yapabileceklerine inandıkları güçler üzerinde yoğunlaşıp ustalaşabilirler, tamamen hayal gücüne ve kararlılığına bağlı aslında güç gelişimi, izledikçe daha iyi anlarsın. One Piece benzetmesi yaptım ama aksine Hunter X Hunter'da sık sık kan görülebilir ve herkes ölebilir, kimse vazgeçilmez değil.
Manga'da gördüğüm kadarıyla 340 kadar bölüm var fakat forumda ki Kariye nickli arkadaşımızın söylediğine göre mangaka biraz başına buyrukmuş, kafasına göre güncelleme veriyormuş, herhalde bir sebebi vardır. En azından onca bölüm animeye çevrilene kadar manga ilerlemeye devam eder sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I don't want to believe, i want to know!
-
quote:
quote:
Seriyi izlemiyorum fakat bir sorum olacak.
1- Bu seri uzun serimi?
2- Eğer uzun seri ise Naruto, Bleach, One Piece ve Fairy Tail dörtlüsünden hangisine daha yakın ve bu 4 seriye göre ne durumda?
Seri uzun ama FMA gibi iki seri oldu, ilk seri 1999 senesinde çevrildi ve manga devam etmesine rağmen devamı çekilmedi. İkinci seri 2011 senesinde başladı mangayı takip eder şekilde devam edeceği söylendi, eski seriye göre gereksiz uzun sahneler kesilmiş, daha iyi çizimler/efektler ve müziklere sahip.
One Piece benzeri diyebilirim, One Piece'de ki Haki gibi bir mantık var ama çok daha detaylı çok daha işlevsel, karakterler yatkın oldukları yada yapabileceklerine inandıkları güçler üzerinde yoğunlaşıp ustalaşabilirler, tamamen hayal gücüne ve kararlılığına bağlı aslında güç gelişimi, izledikçe daha iyi anlarsın. One Piece benzetmesi yaptım ama aksine Hunter X Hunter'da sık sık kan görülebilir ve herkes ölebilir, kimse vazgeçilmez değil.
Manga'da gördüğüm kadarıyla 340 kadar bölüm var fakat forumda ki Kariye nickli arkadaşımızın söylediğine göre mangaka biraz başına buyrukmuş, kafasına göre güncelleme veriyormuş, herhalde bir sebebi vardır. En azından onca bölüm animeye çevrilene kadar manga ilerlemeye devam eder sanırım.
Teşekkür ederim açıklama için._____________________________
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
-
quote:
Teşekkür ederim açıklama için.
İzlemeye başlayacaksan şimdiden belirteyim, gerçi seninde bir çok seriyi izlediğinden dolayı bu konuda bilgin var ama ön bilgilendirme her zaman iyidir : İlk 25 bölüm civarı giriş bölümü denebilir sadece soru işaretleri bırakan basit ve saçma gözükebilir, sonrasında konu gereği sorular cevaplanmaya başlıyor, karakter gelişimleri gereği power up'lar gelmeye başlıyor. Biraz sabır edip güncele gelirseniz seri hakkında ki görüşleriniz tamamen değişecektir giriş bölümlerine göre._____________________________ I don't want to believe, i want to know!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X