Bildirim
Hunter x Hunter (2011) (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
altyazı ne zaman gelecek
Twitterda çevirmenlerin dediğine bakarsak bu gece anca gelir. Biri 3 haftadır yok diğeri şehir dışındaymış diğeri de evde değilmiş. Evde olmayan çevirip yükleyecek galiba._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Susanoo
quote:
altyazı ne zaman gelecek
Twitterda çevirmenlerin dediğine bakarsak bu gece anca gelir. Biri 3 haftadır yok diğeri şehir dışındaymış diğeri de evde değilmiş. Evde olmayan çevirip yükleyecek galiba.
en büyük keyifim pazar kahvaltısından sonra çaıyımı alıp hunter x hunter ın yeni bölümünü izlemek malesef 3 haftadır gerçekleştiremiyorum_____________________________
-
-
quote:
ortalık karıştı , önümüzdeki bölüm çok iyi olacak
Kadının gücü bu değil miydi? Burada şaşırtan olay nedir anlayamadım. Gayet basitçe, dokunduğu kişinin beyninden istediği bilgiyi alabiliyor. Silahlada istediği kişiye aktarabiliyor. Daha önceden Killua bunu fark etti. Kurapika ondan en önce kadının peşine düştü. )))_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjòw
quote:
Kadının gücü bu değil miydi? Burada şaşırtan olay nedir anlayamadım. Gayet basitçe, dokunduğu kişinin beyninden istediği bilgiyi alabiliyor. Silahlada istediği kişiye aktarabiliyor. Daha önceden Killua bunu fark etti. Kurapika ondan en önce kadının peşine düştü. )))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 19 Kasım 2012; 17:41:56 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Kadının gücü bu değil miydi? Burada şaşırtan olay nedir anlayamadım. Gayet basitçe, dokunduğu kişinin beyninden istediği bilgiyi alabiliyor. Silahlada istediği kişiye aktarabiliyor. Daha önceden Killua bunu fark etti. Kurapika ondan en önce kadının peşine düştü. )))
Uvo mafyanın, gölge canavarı dedikleri adamlarını öldürdükten sonra Kurapika o zaman zinciri kullanıyordu. Uvoyu kaçırıp sorguya çekiyorlardı ama yerleri bulunuyordu. O zaman zincir kullandığı gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 20 Kasım 2012; 15:37:43 >_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Uvo mafyanın, gölge canavarı dedikleri adamlarını öldürdükten sonra Kurapika o zaman zinciri kullanıyordu. Uvoyu kaçırıp sorguya çekiyorlardı ama yerleri bulunuyordu. O zaman zincir kullandığı gözüküyor.
haa teşekkürler bilgiler için
bu arada son bölümde son sahnede nobanuga nın pozunu izleyenler hatırlarçok hoşuma gitti o . Çizmeye başladım bugün büyük bir kısmı bitti geri kalanını bitirip ekleyeceğim buraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 25 Kasım 2012; 11:12:06 >_____________________________ -
-
Ya bir haftalık arada ya da belli bir süreliğine. Ama bu hatalıktır sanıyorum. Zaten 90 bölüm sonra mangayı yakalamış olucak anime. Ondan sonra ya biter ya da filler. _____________________________ -
-
-
-
-
-
quote:
Arkadaşlar bu hafta yeni bölüm var değil mi ?
Var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X