Şimdi Ara

Huntelaar ve De sutter bitti iddası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masa başı yazılmış,çizilmiş haberlerden biri.
  • jonun satın alma opsiyonu varsa bile pahalıdır.bence jo gene citye dönecektir önümüzdeki sezon ha sonra gene gs kiralarsa onu bilemem.bence huntelaar türkiyede yapamaz.genelde hollanda-ispanyadan gelen hücumcular türkiyede yapamıyor.kezman-güiza falan filan.bence gs pavlyuchenkoya yönelsin
  • @19941907ekrem Arkadasim kusura bakma ama hatayi kendi takimin yapmis...Kontratak oyuncularini almislar...Hangisi büyük takimda kapali savunmalara karsi basarili olmus bu adamlarin?Guiza veya Kezman...Chealse Atletico ve Fenerbahce...Guiza Mallorca...neden Barcelona Valencia Real almadida Fenere verdiler gol krallarini?Bunu bir kendine sor...

Huntelaar dedigimiz adam bir poacher...4-3-3 icin acikcasi Jo gibi birini tercih ederim...Jo konusunda haklisin basarili olursa City ciddi bir rakam isteyebilir buda 15 milyon eurodan falan az olmaz...

Huntelaar Milanda fazla oynamamasina ragmen 6 gol atti.cok az süre almasina ragmen...Realde cok az süre aldi yine bayagi gol atti...bu adam golcü iyi beslersen en az 20-25 gol atar...büyük takim oyuncusu cünkü...

Buna ragmen ben acikcasi ayagina top alinca korku saracak bir santraforu tercih ederim...Santrafor mu?interli Militoyu veya onun gibi biri iyi olabilir...o tarz bir santrafor cünkü adam herseyi yapiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Huntelaar ı hiç sevmiyorum ya kendini beğenmiş artistdün sevilla maçında boş kaleye dokundu diye formasını falan çıkarıd nasıl seviniyor artist sanarsın 90 a attı

mal adam yorum yapıyorsun bari bilip de yaz

Orijinalden alıntı: oguzozan

Ya Jo kalsın ya da Luis Suarezi alalım

hayır luiz suarez bizim
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • Jo alınmazsa.
    Romelu lukaku yada Mats Rits alınsın.

Orijinalden alıntı: dark alien

quote:

hayır luiz suarez bizim

Kusura bakma önce biz gördük .Size Nondayı ayarlayabiliriz kırmaz bizi
    Şaka bir yana Türkiyeye gelmesi çok zor bir oyuncu bu sene sonunda büyük bir kulübe transfer olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

büyük olasılıkla JO olacak fakat bir aksilik olması durumunda Baros ve Jo ayarında bir tane forvet takviyesi yapılacak.

Henry de fena olmaz sol açıkta oynayabiliyor forvet de tam 4-3-3 adamı Henry

Kewell'ın gitmeye karar verirse en doğru seçim Henry olur

Biraz sol açık için hantal değil mi ?

dayı hantal diye henry'e mi dedin acaba?

Berxwedan Xwes
    Naif Direniş
    Doroteo Arango Arambula ''Pancho'' Villa

• Ya bilmiyorum yorumları okumadım ancak haberde denilene göre hunter bitmiş . Neden biticek ki elinde bir baros'un birde istediğin taktirde alabileceğin ( Opsiyonu yok ancak M.City'den ver şunu desen vericek tarzda bi takım bizim için ) bir Jo varken neden bir forvet daha istiyelim para saçmayı seviyor muyuz anlamadım ya ?

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

quote:

quote:

büyük olasılıkla JO olacak fakat bir aksilik olması durumunda Baros ve Jo ayarında bir tane forvet takviyesi yapılacak.

dayı hantal diye henry'e mi dedin acaba?

Bende öyle anladım ben yazacaktım sen yazmışsın :D

• quote:

quote:

henry ve hantal kelimesi yanyana

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

Klaas Jan Huntelaar iyi ama formsuz ve sıkıntılı biri gibi. Tom de Suter de çok iyi. Anderlecht'in forveti. Müthiş kafacı. Sivas maçlarında müthişti. Genel özellikleri de iyi.

Sivas maçlarında Fenerbahçe asrın takımıydı ona kalırsa.

Bilmeyenler veya hatırlamayanlar için Sivas maçını örnek gösterdim sadece.

quote:

hayır luiz suarez bizim

Rohan benim

• quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

quote:

hayır luiz suarez bizim

Rohan benim

çakma saruman seniii

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.