Bildirim
Huntelaar ve De sutter bitti iddası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Diğerini bilmemde Huntelaar gelirse Baros yedek oturur. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Huntelaar 2.bir Guiza yada Kezman vakası olabilir. _____________________________ -
yaw medyada iyice fenere döndük.yakında eto gs de manşetleri çıkar _____________________________
Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections. -
eğer huntelaar gelirse baros yada jo gider zaten ama bence bunları söylemek için henüz çok erken. Yalan haber olma ihtimali büyük... _____________________________ Bizi sevenleri üzmeyelim baba... ||
Metin OKTAY -
Huntelaar ı hiç sevmiyorum ya kendini beğenmiş artist
dün sevilla maçında boş kaleye dokundu diye formasını falan çıkarıd nasıl seviniyor artist sanarsın 90 a attı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Palio Team
dün sevilla maçında boş kaleye dokundu diye formasını falan çıkarıd nasıl seviniyor artist sanarsın 90 a attı

O dediğin Van Der Vaart maalesef.
Huntelaar Milan'da._____________________________ -
Klaas Jan Huntelaar iyi ama formsuz ve sıkıntılı biri gibi. Tom de Suter de çok iyi. Anderlecht'in forveti. Müthiş kafacı. Sivas maçlarında müthişti. Genel özellikleri de iyi. _____________________________ -
Dün Sevilla maçında Huntelaar gol attı mı? _____________________________ -
Anlatamadık medyaya lafımızı ya. Bari ünlü bi ön libero yazın biz de umutlanalım kardeşim ya 
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
quote:
Orijinalden alıntı: Palio Team
O dediğin Van Der Vaart maalesef.
Huntelaar Milan'da.
ayrica van der vaartda olsa son dakikada takiminin barcelonanin puan kabettigi haftada liderlige cikaran golü kim atsa böyle sevinirdi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kayaer07
Klaas Jan Huntelaar iyi ama formsuz ve sıkıntılı biri gibi. Tom de Suter de çok iyi. Anderlecht'in forveti. Müthiş kafacı. Sivas maçlarında müthişti. Genel özellikleri de iyi.
Sivas maçlarında Fenerbahçe asrın takımıydı ona kalırsa._____________________________ -
Pardon yav karıştırdım 2 sini
Ya Jo kalsın ya da Luis Suarezi alalım 

Sezon sonunda Jo'yu alamazsak , Huntelaar ayarında bir santrfor alınacak zaten. _____________________________ 2015 Nissan X-Trail Platinum Premium Pack (X-Tronic) - İnci Beyazı
2014 Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance M/M - İnci Beyazı -
büyük olasılıkla JO olacak fakat bir aksilik olması durumunda Baros ve Jo ayarında bir tane forvet takviyesi yapılacak.
Henry de fena olmaz sol açıkta oynayabiliyor forvet de
tam 4-3-3 adamı Henry
Kewell'ın gitmeye karar verirse en doğru seçim Henry olur
_____________________________ Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray -
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
büyük olasılıkla JO olacak fakat bir aksilik olması durumunda Baros ve Jo ayarında bir tane forvet takviyesi yapılacak.
Henry de fena olmaz sol açıkta oynayabiliyor forvet de
tam 4-3-3 adamı Henry
Kewell'ın gitmeye karar verirse en doğru seçim Henry olur
Biraz sol açık için hantal değil mi ?
Sabah gazetesi istihbarat iyi bir şekilde dedileri çıkıyor.Ben Robinho nun geleceğinden eminin diğer Ht filan hepsi sallama geçmişte örneklerini gördük zaten _____________________________
Benzer içerikler
- ultraslan üyelik ücreti
- maç biletleri kaç gün önceden satışa çıkar
- galatasaray antrenman izleme ücreti
- galatasaray kaptanları
- vadi istanbul otopark kaçta kapanıyor
- fm 24 epic games
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler