Şimdi Ara

huntelaar/rvp/gignac/.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam nasil olur sizce falcaomu gignacmi diye konu açmıştım gitikce netlesiyor ya rgp ya huntepar deniyor rvp daha baskin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  huntelaar/rvp/gignac/.....
  • Huntelaar gelsin ya

• Ne rvp si ne huntelaari adamlar adem büyükle ilgileniyorlar

• Huntelar nasil beyler pek takip etmedim adami ama 3y yasindaymis rvp huntelar vlar afellay bublarin hepsi hollandali

• Gignacın en büyük artısı bonservissiz alacağımız olması.. illa para verilip bişey alıncaksa ben Dzeko diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

Bu adam nasil olur sizce falcaomu gignacmi diye konu açmıştım gitikce netlesiyor ya rgp ya huntepar deniyor rvp daha baskin gibi

webo boştayken alınmalı .

ben fw değil kanat fw alınıp 4/3/3 oynanmasını istiyorum.bizim ligimizde bence anadolu takımlarını çözmeniz için içeri rahat deplase olabilen ve isabetli şutu ve pası olan rahat adam eksilten bir kanat fw e ihtiyacımız var.son yıllarda en rahat şampiyon olan takım fenerdi gecen yl .ve 4/3/3 oynadılar sowla kuyt kanat değildi kanat fw di.kontra ataklar içinde fernnadao yerine emenikenin daha teniği olan burak tamamdır. fernandao gibi adamların artık futbolda yeri yok futbol o kadar yavaş değil artık.fernandao fenerde öle boş bırakmazlar bursadaki gibi rezil olup gidecek fenerden.madrid hücuma yerleşip golmü atıyor topu kaptıalrmı ronaldo bale uçuyor ileri.aynı şey barcadada geçerli .

selçuk-melo

payet

gervinho-burak-sneijder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rvp gelirse Turkiyeyi sallar ama hic sanmiyorum.

• RVP ve Sneijder'i GS formasiyla izlemek hayalimdi yillardir. Sneijder geldi, iyi ki de geldi. Robin de gelirse baya bildiğin hayalim gerçek olmus olur

Formsuzdu bu sene. Belki de Huntelaar gelse daha faydali olur ama olsun Robin gelsin. Formsuz oyuncular iyi form tutuyor bizde.

• Bence Gignac çoktan bitti tatilden gelmesini bekliyorlar. Çünkü geçen seneden beri görüşme var bildiğim kadarıyla. Gönül isterki rvp gelsin ama Gingac büyük ihtimal
  • bizim scoutlar gignacı sosyal medyadan duymuştur. ademi getirirler.
  • Bilal'i oynadigi oyun ve yetenekleri acısından beğenirim. Ancak Adem bu takıma gelirse lig TV'yi iptal eder, neden iptal ettiniz adlı açıklama kısmınada da bol küfürlü bir açıklamamı eklerim. okadarda netim yani.

• RVP huntelar'dan daha çevik daha hızlı daha atik bir oyuncu. Huntelar çok hantal tek özelliği iyi bir bitirici olması ama RVP'de bitiriciliğin kralı var. Ayrıca Huntelar daha yaşlı bir oyuncu
  • Adem' i de ekle listeye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

Bu adam nasil olur sizce falcaomu gignacmi diye konu açmıştım gitikce netlesiyor ya rgp ya huntepar deniyor rvp daha baskin gibi

webo boştayken alınmalı .

ben fw değil kanat fw alınıp 4/3/3 oynanmasını istiyorum.bizim ligimizde bence anadolu takımlarını çözmeniz için içeri rahat deplase olabilen ve isabetli şutu ve pası olan rahat adam eksilten bir kanat fw e ihtiyacımız var.son yıllarda en rahat şampiyon olan takım fenerdi gecen yl .ve 4/3/3 oynadılar sowla kuyt kanat değildi kanat fw di.kontra ataklar içinde fernnadao yerine emenikenin daha teniği olan burak tamamdır. fernandao gibi adamların artık futbolda yeri yok futbol o kadar yavaş değil artık.fernandao fenerde öle boş bırakmazlar bursadaki gibi rezil olup gidecek fenerden.madrid hücuma yerleşip golmü atıyor topu kaptıalrmı ronaldo bale uçuyor ileri.aynı şey barcadada geçerli .

selçuk-melo

payet

gervinho-burak-sneijder

Dediğin sistem doğru ancak Burak onun orta oyuncusu değil aksine sağ açık sol açık oyuncusu olur. Keita olacaktı ah işte o 3lünün sağına.

Neyse Umarım RvP gelir. Diğerleri ne yalan söyleyim bende bi Drogba Sneijder etkisi yaratmaz çok altında kalır . Gignac bence bizim oyuncumuz değil. Huntelaar uygun iyi sağlam forvet ama RvP kalitesinde bi adam lazım .

RvP şutlarıyla dövebilecek bir adam kaleyi. Daha güçlü. Daha seri ve en önemlisi daha Teknik. İlerde top saklar topu forvette oyuna dahil edebilir. Huntelaar çok iyi top indirir ama RvP kadar sağlam değil o kadar fiziği yok. Topu daha iyi kullanamaz.

2 vereceğine 3-4 versinler RvP gibi adam alsınlar.

Ben diyorum. Bi sağ bek bi sol bek ne bileyim bi sol açık sonra defansa bi stopper sonra gignac gibi forvet alınmasın. Bunu alacağımza Bi RvP bi Richards alalım devam edelim işimize

• he he kesin gibi. hiçbiri gelmez belki gignac anca gelir. iki drogba sneijder geldi diye millet gaza geldi rvp mi huntelaar mı diye bide seçim yapıyor.
  • Rakiplerimizin yeni transferimiz RVP ile ilgili iyi yorumlarını okumak çok güzel , daha iyileri sizlerin olsun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

RVP ve Sneijder'i GS formasiyla izlemek hayalimdi yillardir. Sneijder geldi, iyi ki de geldi. Robin de gelirse baya bildiğin hayalim gerçek olmus olur

Formsuzdu bu sene. Belki de Huntelaar gelse daha faydali olur ama olsun Robin gelsin. Formsuz oyuncular iyi form tutuyor bizde.

Rakip olarak izlemek kısmetmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.