Şimdi Ara

Humble bundle nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
13.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Bu humble bundle bize key mi veriyor?
    Key veriyor ise bu keyleri steam a girsek kabul edermi yada oyun origin de ise origine?

evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

quote:

Key veriyor ise bu keyleri steam a girsek kabul edermi yada oyun origin de ise origine?

evet

Sağol :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

quote:

evet

Sağol :)

Ne demek ;)

• quote:

Artık key vermiyor, direkt olarak hesabınıza ekliyor oyunu; key vs. olayı yok son bundle'larda.
  • Şu 18 yaş sınırı olmayan kartları migrostan nasıl temi ederiz?

• Havale ile falan oluyor mu arkadaşlar, bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizhan18

Şu 18 yaş sınırı olmayan kartları migrostan nasıl temi ederiz?

Migros yada PTT ye gidip ininal kart almak istiyorum diyin.
    Yalnız yanınızda 35tl olsun onlar zaten halleder

• @YereDusenAdam ya peki biz o ininal kart ile nasıl alışveriş yapacağız yine kredi kartından mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan1234

@YereDusenAdam ya peki biz o ininal kart ile nasıl alışveriş yapacağız yine kredi kartından mı?

Hayır kartı aldıktan sonra eve gelip internetten ininal.com a girin ardından kart işlemlerime girip kartı onaylat diyin ve işlemleri halledin ondan sonra kartınız hazır bakiye sorulama diyin ve kaç tl olduğunu görün.
    Para yüklemek için PTT matk kullanmanızı öneririm işlem ücreti almıyorlar ve de min 10TL yükleme hakkınız var :)
    Kullanmak için kred kartına vs. ihtiyacınız yok yüklein kullanın akbil gibi
  • Millet elinde BF3 için key olan var mı Humble'dan fazla almış olup da? Anlaşırız fiyatta :)
  • Banka hesabıma havale yapın, ben sizin yerinize alırım arkadaşlar. %10 komisyonlu.
  • quote:

quote:

@YereDusenAdam ya peki biz o ininal kart ile nasıl alışveriş yapacağız yine kredi kartından mı?

Hayır kartı aldıktan sonra eve gelip internetten ininal.com a girin ardından kart işlemlerime girip kartı onaylat diyin ve işlemleri halledin ondan sonra kartınız hazır bakiye sorulama diyin ve kaç tl olduğunu görün.
    Para yüklemek için PTT matk kullanmanızı öneririm işlem ücreti almıyorlar ve de min 10TL yükleme hakkınız var :)

Saolun benim tek yapmam gereken ptt ye gidip 10tl yatırmak mı? Ve bu arada hangi oyunları veriyorlar? Ayrıca ne diyeceğim ben ne kartı istiyorum yani :D ve ,ve ; bu kart için herhangi bir kredi kartına ihtiyacım yok değil mi? Hani havale yapmak için falan olur...

• quote:

quote:

quote:

Saolun benim tek yapmam gereken ptt ye gidip 10tl yatırmak mı? Ve bu arada hangi oyunları veriyorlar? Ayrıca ne diyeceğim ben ne kartı istiyorum yani :D ve ,ve ; bu kart için herhangi bir kredi kartına ihtiyacım yok değil mi? Hani havale yapmak için falan olur...

Ptt ye yada Migros'a gidip ininal almak istiyorum diyin ardından da kartı alın ve ptt matik e yönelin paranızı ordan yükleyin daha ucuz olur ayrıca kredi kartınada ihtiyacınız yok havale işini bilmiyorum ama havale için karta gerek yok kartsız da oluyor :)

• arkadaşlar bu olay mobil oyun için mi sadece yoksa normal pc oyunlarda var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

arkadaşlar bu olay mobil oyun için mi sadece yoksa normal pc oyunlarda var mı?

Pc oyunlarıda var mesela geçen haftaki kampanya WB kampanyasıydı. Batman arkham city , Batman arkham asylum , guardians of middle-earth , F.E.A.R. 3 gibi oyunlar vardı pakette.
    Şuanda da humblebundle da aktif pc oyunu kampanyası var. Bugün 21.00 kadar geçerli. 21.00 da indirimdeki oyunlar değişecektir.
  • bilgi için çok saollasın hocam sitesine şimdi baktım gördüm. steam e ekliyebiliyo muyuz peki?
  • erkayer62 kullanıcısına yanıt
    Evet steam'e ekliyorsun. Önceden key veriyorlardı. Şimdi sistem değişti mail atıyorlar orda oyunların yanında bağlantılara tıklayarak kendi hesabında aktif ediyorsun oyunları.
  • eyvallah hocam
  • Abi duyduklarım doğrumu. Öncelikle hepsine teşekkürler ve Helal olsun bütün oyun yapımcılarına. Özellikle EA Games :D
  • Peki kartı aldık içine 20 TL attık. Ödemeyi siteden nasıl hangi seçenekle yapıcağımızı anlatırmısın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.