Şimdi Ara

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
9
Favori
51.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz hala ciddi ciddi anlatmaya mi calisiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Siz hala ciddi ciddi anlatmaya mi calisiyorsunuz?

Hocam sizi arkadas listesine ekledim.harbiden konuyu favorilerden cikaricam.sacmalik valla :/ ekleyin beni.

Edit : pardon ekliymis onceden :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 1 Haziran 2014; 12:17:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu çizgi romanlardan resim atmayı bırakın.Kimin yenilmesini istiyorlarsa o yenilir zaten sayıda Hulk gerçekten çok güçlü ama insanken tek yer.Yani insan kimliğini bulmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanSüpürge

quote:

Orijinalden alıntı: -Gandalf-

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Hulk'un yenemeyeceği düşmanlar bulundu konu kapansın lütfen.
    1-deadpool ölümsüz o hulk'u yenemez hulk'Ta onu yenemez.ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu :P
    2-One above all marvel'ın en güçlüsü
    3-Thanos tüm yüzükleri toplayınca müthiş bir güce sahip oluyor
    4-Galactus Gezengleri Yiyor Hulk Dünyada Dövüşüyor.
    5-Batman Çizgi Romanda Zehirli Gazla Tekme atarak hulk'u yeniyor'du
    6-Superman. vs hulk'ta superman'i tam öldürmüyor.+İnciridble hulk olsa bile superman hala o çizgi romanda maximum güçünü kullanmadı
    7-Mesajlardan Baktım Arkadaş Yenemeyeceği Bir Düşmanı Daha Bulmus celestilias
    8-Flash'ı yakalayamadığı için yenemez quick silver içinde geçerli ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu
    9-Dün adalet birliğini izledim darkseid diye bir adam gördüm batman,wonder woman,superman,green lantern,shazam hepsi bir arada zor yendi hulk biraz sıkar.
    10-Su Gücleri durduran cocuğun yenebileceği kabul edilmis

1-hulk deadpoolu yener.ama öldüremez.
    2-one above all süper kahraman değil allahtır.
    3-thanos ne kadar güçlü olursa olsun hulk the avengersın devam filminde thanosu yenicek.
    4-hulk yere tek ayak vurmasıyla gezegen yok etmişti.galactus gibi isterse bütün gezegenleri yok edebilir.
    5-batmanin hulku yendiği çr 80 lerden kalmadır.sen 80 lerde mi yaşıyorsun?
    6-superman bütün düşmanlarına karşı bütün gücünü kullanır.hulkun yendiği çr de bütün gücünü kullanmıştı.
    7-hulkun hızı sinirlendikçe artıyor.çok sinirlenirse flashı yakalayabilir.
    8-darkseid superman tek başına yenmişti.
    hulkun yenemeyeceği düşman yoktur.

bakın fanboyumuz ne demiş

1-Hulk deadpool'u yener ama öldüremez demiş. -Yenmesi için öldürmesi lazım. ee öldüremediğine göre yenmiş sayılmaz deadpool dirilir yine savaşır hulkla.
    2-one above all marvel evreninin tanrısı hulkla dövüşmeye tenezzül etmez. ki etti diyelim hulk'u anında yok eder.
    3- thanos ne kadar güçlü olursa olsun hulk the avengersın devam filminde thanos'u yenicek demişsin. - yensin öyle konuş fanboy.
    4.- tüm gezegenleri falan yok edemez saçmalama.
    5.- çr'nin 80lerden kalması bir şeyi değiştirmez sonuç olarak yendi mi ? yendi konuşma fazla. hulk'un çizgi romanlarını mantıklı buluyorsunda bunu mu mantıklı bulamadın ?
    6.-hulk g*tünü yırtsa kriptonitsiz veya kızıl güneşsiz süpermene bir şey yapamaz normal şartlarda süpermenle dövüşseler sonuç bu olur  Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.
    7.-ne kadar sinirlensede flash'ı yakalayacak kadar hızlanamaz. flash en hızlı süper kahramanlardan biri.
    8.-darkseid süpermeni yenmedi nerenle izliyorsan artık

/>

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.

• quote:

quote:

quote:

1-deadpool ölümsüz o hulk'u yenemez hulk'Ta onu yenemez.ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu :P
    6-Superman. vs hulk'ta superman'i tam öldürmüyor.+İnciridble hulk olsa bile superman hala o çizgi romanda maximum güçünü kullanmadı
    8-Flash'ı yakalayamadığı için yenemez quick silver içinde geçerli ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu
    9-Dün adalet birliğini izledim darkseid diye bir adam gördüm batman,wonder woman,superman,green lantern,shazam hepsi bir arada zor yendi hulk biraz sıkar.

3-thanos ne kadar güçlü olursa olsun hulk the avengersın devam filminde thanosu yenicek.
    4-hulk yere tek ayak vurmasıyla gezegen yok etmişti.galactus gibi isterse bütün gezegenleri yok edebilir.
    6-superman bütün düşmanlarına karşı bütün gücünü kullanır.hulkun yendiği çr de bütün gücünü kullanmıştı.
    8-darkseidi superman tek başına yenmişti.

Üf Ercan'a özenti saçmalamayıbırakta batman yenmiş işte ha 80 ha 90 kabul et ozaman thanos'un avengers'la ilgili filmide gelecekte çıkacak sen gelecektemi yaşıyon ?
    Hulk Flash'ı mı yakalayacak
    Darkseid superman'i tek başına falan yenmedi orda kör olmuştu yoksa biraz zor yener
    Galactusu zaten kabul etmişin
    Superman çizgi romanda bazı düşmanlarına karşı tüm gücünü kullanmıyor.bu animasyon filmlerindede var.
    Thanos'la ilgili o film çıkana kadar haklıyım çizgi romanda thanos yeniyodu ve filmdeki bazı bilgiler yanlış çıkıyor Çizgi Romanı Dene örneğin filmde thorun çekicini hulk'un kaldırması gibi
    Ve Hulk'un yenemeyeceği super hero değil düşman yoktur yazıyodu yani one above all alıyor.

superman yenileceğini anlarsa tüm gücünü kullanır.hulka karşı bütün gücünü kullanmıştı.ama kaybetti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

8-darkseidi superman tek başına yenmişti.

Üf Ercan'a özenti saçmalamayıbırakta batman yenmiş işte ha 80 ha 90 kabul et ozaman thanos'un avengers'la ilgili filmide gelecekte çıkacak sen gelecektemi yaşıyon ?
    Hulk Flash'ı mı yakalayacak
    Darkseid superman'i tek başına falan yenmedi orda kör olmuştu yoksa biraz zor yener
    Galactusu zaten kabul etmişin
    Superman çizgi romanda bazı düşmanlarına karşı tüm gücünü kullanmıyor.bu animasyon filmlerindede var.
    Thanos'la ilgili o film çıkana kadar haklıyım çizgi romanda thanos yeniyodu ve filmdeki bazı bilgiler yanlış çıkıyor Çizgi Romanı Dene örneğin filmde thorun çekicini hulk'un kaldırması gibi
    Ve Hulk'un yenemeyeceği super hero değil düşman yoktur yazıyodu yani one above all alıyor.

superman yenileceğini anlarsa tüm gücünü kullanır.hulka karşı bütün gücünü kullanmıştı.ama kaybetti.

Diğer Cevapları mı yanıtlamamışsın tek bir yanıt ile alıntı yapma.

• Bu aşırı saçma bir konu olmuş yav wwh de tabiki Hulk yenicek. Çünkü o dönem için en güçlü halinde ve rakipleride en kötü sayılabilcek dönemlerinde. Zaten çr lerin mantığı budur. Güçlü dönemindeki çıkar güçsüz dönemindekileri yener genelde bu mantık üzerine işlenir bu romanlar.

Her karşılaştıranda kendi kazanmasını istediğinin en iyi dönemini rakibinin ise en kötü dönemiyle karşılaştırmış. Herkes kendi istediği olacak şekilde olayları uydurmuş.

Özelliklede doomsday superman galactus gibi leriyle hulk u karşılaştırmak biraz akıl mantık ya

Madem wwh hulk

O zaman Superman de prime one million olsun
    Galactusta tok olsun

Konu aşırı troll ya hulkun denk tutulduğu kahramanlara gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bu aşırı saçma bir konu olmuş yav wwh de tabiki Hulk yenicek. Çünkü o dönem için en güçlü halinde ve rakipleride en kötü sayılabilcek dönemlerinde. Zaten çr lerin mantığı budur. Güçlü dönemindeki çıkar güçsüz dönemindekileri yener genelde bu mantık üzerine işlenir bu romanlar.

Her karşılaştıranda kendi kazanmasını istediğinin en iyi dönemini rakibinin ise en kötü dönemiyle karşılaştırmış. Herkes kendi istediği olacak şekilde olayları uydurmuş.

Özelliklede doomsday superman galactus gibi leriyle hulk u karşılaştırmak biraz akıl mantık ya

Madem wwh hulk

Galactusta tok olsun

doğru.hulkla bunları karşılaştırmak manyaklık.hulk hepsini rahat yener.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bu aşırı saçma bir konu olmuş yav wwh de tabiki Hulk yenicek. Çünkü o dönem için en güçlü halinde ve rakipleride en kötü sayılabilcek dönemlerinde. Zaten çr lerin mantığı budur. Güçlü dönemindeki çıkar güçsüz dönemindekileri yener genelde bu mantık üzerine işlenir bu romanlar.

Madem wwh hulk

Galactusta tok olsun

doğru.hulkla bunları karşılaştırmak manyaklık.hulk hepsini rahat yener.

Bolt zenci bir kere bir beyaz onun kadar koşamaz onlara hakaret olur taam mı .s.s bkz batman

Ww kadın bir kere taam mı .s.s erkeği yenemez

Seni takan mı var kardeş

• Kara deliğin olay ufkuna girilince Galactus bile olsa kaçamaz. Tabii Galactus yok olduğunda evrenin dengesi bozulduğundan her şeyin sonu olur. Marvel'de top 2'de olanlar hariç kimsenin kurtulabileceğini zannetmiyorum.

Hulk thanos'u yenebilir mi? Hulk world broker ve thanos normal ise yenebilir ama thanos infinity gauntlet halinde olursa Hulk'un yenebileceğini zannetmiyorum.

Ayrıca deadpol veya batman ile Hulk'un karşılaştırması kadar saçma bir şey görmedim. Birisi çıksa bebeklerin izlediği caillou bile Hulk'u yener derse şaşırmam artık. Biraz beyin çalıştıralım arkadaşlar. Hulk ultimate destroyer diğerleri ellerinde tabanca ile gezegen mahlukatlar, nesini karşılaştırıyorsunuz. Adam ayaklarıyla gezegen kırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 3 Haziran 2014; 23:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Kara deliğin olay ufkuna girilince Galactus bile olsa kaçamaz. Tabii Galactus yok olduğunda evrenin dengesi bozulduğundan her şeyin sonu olur. Marvel'de top 2'de olanlar hariç kimsenin kurtulabileceğini zannetmiyorum.

Hulk thanos'u yenebilir mi? Hulk world broker ve thanos normal ise yenebilir ama thanos infinity gauntlet halinde olursa Hulk'un yenebileceğini zannetmiyorum.

Ayrıca deadpol veya batman ile Hulk'un karşılaştırması kadar saçma bir şey görmedim. Birisi çıksa bebeklerin izlediği caillou bile Hulk'u yener derse şaşırmam artık. Biraz beyin çalıştıralım arkadaşlar. Hulk ultimate destroyer diğerleri ellerinde tabanca ile gezegen mahlukatlar, nesini karşılaştırıyorsunuz. Adam ayaklarıyla gezegen kırıyor.

Galactus hakkinda benim gibi bilgiye sahip degilsin sana bir sey soyliyecegim Galactus icin kavramlar diye bir sey yoktur dostum ayrica Galactus marvel icin en onemli kahramanlarindandir en son negatif bolgeye atildi ve full power oldu burada bana Galactus hic fp olamiyor diyenlere bi gondermede yapiyorum. Kara delige heraldi olan Silver Surfer giriyo Cosmic Power evrende en guclu powerdir dostum. Bu gandalfin yasi 12 beyler profilini buldum

• Ya Gandalf Gelmiş Çizgi Roman Okumamış Superman vs hulk comic yazmış internetten resim atıyo anca çizgi film izleyip konuşuyo.+Bide fan boyluk.Üstelik Tüm Cevaplarımı yanıtlayamamış e tabi Sadece çizgi film izleyip konuşan ne bilsin yanıtladıklarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE1CDBEE9 -- 3 Haziran 2014; 16:55:48 >
  • quote:

Ya Gandalf Gelmiş Çizgi Roman Okumamış Superman vs hulk comic yazmış internetten resim atıyo anca çizgi film izleyip konuşuyo.+Bide fan boyluk.Üstelik Tüm Cevaplarımı yanıtlayamamış e tabi Sadece çizgi film izleyip konuşan ne bilsin yanıtladıklarımı

Üst mesajda verdim cevabı.Tamam abartıtı ama sonda thanos infinity gauntlet i yener deyince ağzım açık kaldı

• Şu huzur bozanlar ne zaman banlanıyor?
  • Bende bugün yönetim desteğe yazdım. Viskozite* değiştirir herhalde.(banlar yani)
  • Arkadaşlar şöyle yapsak, siz Ercan'a cevap vermeseniz? Siz cevap verdikçe yazmaya devam ediyor kendi kendine yazsın dursun işte ne diye cevap veriyorsunuz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar şöyle yapsak, siz Ercan'a cevap vermeseniz? Siz cevap verdikçe yazmaya devam ediyor kendi kendine yazsın dursun işte ne diye cevap veriyorsunuz ki.

Ercan banlanmamış mıydı ?
    ?
  • Aynen arkadaşlar tartışmaya bile girilmez. Thanos desen hö diyecek adamla tartışmaya giriyorsunuz bir de
  • 1-take a portal gun or be chell
    2-shot to moon
    3-shot other colour to hulks legs

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar şöyle yapsak, siz Ercan'a cevap vermeseniz? Siz cevap verdikçe yazmaya devam ediyor kendi kendine yazsın dursun işte ne diye cevap veriyorsunuz ki.

Neyseki banlanmis. Ayrica bu konu da degil, diger bolumlerin konularina da musallat oluyor

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91197198&p=1#92739407

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.