Şimdi Ara

Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.505
Cevap
9
Favori
51.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Gandalf-

quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

fiziksel gücü, güçlerinin bir kısmı. ufak bir kısım.bir tek ışın yayması güçlü dediğiniz ışın, zaten en güçlü düşmanları alt edebileceği silahı. ben hiçbir yerde iddia etmedim zaten yumruklarla herkesi yeneceğini. ama öfkesinin üst noktalarında o ışınları yayarsa önüne çok az şey çıkabilir bu arada daha önceki postlarınıza 40 bin ton diye sınırlamıştınız gücünü şimdi 10 bin diyorsunuz, bench press'te 150 kilo basar anca dersiniz ilerleyen sayfalarda, bilinmez.

neyse Ercan arkadaşımız idare etsin sizi, ben 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağım, dikkat et konuyu falan sildirme geri döneceğim, kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

WWH de bir bina kokleyebilecek seviyeye geldigini duymustum. Dunyanin en uzun binasi 10.000 Ton bile yok, neyin gucunden bahsediyorsunuz?

Madem cok dikkatlisiniz 40.000 Ton seklinde yazdigim mesajlarda GENELDE ABARTARAK YAZDİGİMİ DA yazarim parantez icin de. Mesajlari dikkatlice okumuyorsunuz herhalde?

Ayrica WWH ile savasan Hulk buster icin 250 Ton kaldirabilir denildigini de sizle paylasmak isterim. Hulk un fiziksel gucu oyle 100.000 Tonlari falan bulamaz anlayacaginiz

En sinirli halinde veya sakinken gama isini yaymasi arasinda fark yok. Her seye duz mantik bakmayin ya hu. Ne yani hulk sinirlenince gama isini da sinirlenip guclenir mi? O isinla yapabildigi en fazla bir Gezegen yok etmesi olmustur.

Tabii Gama Radyasyonundan olusan bedenininde SENTRY NİN YUMRUKLARİ KARSİSİNDA NASİL YOK OLDUGUNU HATİRLATİRİM.

dünyanın 2 katı büyüklüğünde gök taşını tek yumrukla yok ediyor sen gelmiş 100.000 ton diyorsun

Seni .kaale aliyor muyum sence? Ayrica o tasin dunyanin yarisi kadar oldugunu ve gecmisteki bir cr de gectigini hatirliyorum. Tabii 2 kati da olabilir emin degilim.

kaale alıp almaman gerçekleri değiştirmez.o gök taşı dünyanın 2 katı büyüklüğünde.yani 18 septilyon ton

Superman gezegen çekiyor sen hala 18 septilyon de

gezegenin ağırlığı 18 septilyon ton kadardır zaten

Gezegenler çekiyor diyecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet nedense hulk en güçlü olarak zikretiklerine rast geldim bir kaç kere.
  • Carnage akar Hulk bakar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Çizgiroman dünyasında, bir süper kahramanın en güçlü olması zaten çizgiroman dünyasının doğasına aykırıdır. Herzaman en güçlü Villian tarafı bir karakterdir. Aksi takdirde çizgiromanın sürekliliği kalmaz, heyecanı ölür..
    Hulk, daha Thor, Silver Surfer, Ghost Rider ile başa çıkamıyorken, Galactus, One Above All, Angel Spawn, Spectre, MoM gibi karakterleri nasıl yensin?

hulk vs thorda hulk thoru öldürüp bütün asgard tanrılarını yendi.silver surferı planet hulkta yendi.ghost riderı World war hulkta yendi.spectreyi superman yeniyor.angel spawnı batman yeniyor.galactusu avengers ta hulk yenicek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Şimdi baktım da Flash da yener aslında Hulk'u. Hem de zorlanacağını falan da sanmıyorum.

hulk flashı tutar kafasını sıkıp suyunu akıtır

yaşlılıktan bunadın mı yoksa gandalf ? hulk flash'ı nasıl yakalasın ? akıl var mantık var yapmayın yav
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Çizgiroman dünyasında, bir süper kahramanın en güçlü olması zaten çizgiroman dünyasının doğasına aykırıdır. Herzaman en güçlü Villian tarafı bir karakterdir. Aksi takdirde çizgiromanın sürekliliği kalmaz, heyecanı ölür..
    Hulk, daha Thor, Silver Surfer, Ghost Rider ile başa çıkamıyorken, Galactus, One Above All, Angel Spawn, Spectre, MoM gibi karakterleri nasıl yensin?

hulk vs thorda hulk thoru öldürüp bütün asgard tanrılarını yendi.silver surferı planet hulkta yendi.ghost riderı World war hulkta yendi.spectreyi superman yeniyor.angel spawnı batman yeniyor.galactusu avengers ta hulk yenicek.

Bu Söylediğin Çizgi Film Mi Çizgi Roman mı ?

Ve eğer çizgi filmse çizgi filmdeki çoğu bilgiler yanlış çıkıyor.Hulk'un ghost rider'ı çizgi filmde yenmesi gibi bu kadar saçmalık mı olur ya

Eğer çizgi roman ise resmini at.yoksa hulk'un yenemeyeceği bir sürü düşman olduğunu kabul et.

• Hulk, Iron Man'ı yenemez. Iron Man uçar kaçar, Hulk onu yakalayamaz.

• Biri gelmis thanos tum yuzuklu hali demis. Digeri hulk thanosu yener diyor. Abi adam thanos dememis. Thanos + infinity gauntles hali diyor. Bu sadece thanos anliyor.

Bende diyorum soyleyin hulk 1 tane bile celestilias yenebilir mi. ?

bana mantikli aciklamasini yapin ondan sonra yazin yazicaginiz cevaba karsilik bende soyliyecegim var cok sacma konu

soyleyin celestilias yenerse nasil yener hadi bekliyorum.

• Hulk'un yenemeyeceği düşmanlar bulundu konu kapansın lütfen.
    1-deadpool ölümsüz o hulk'u yenemez hulk'Ta onu yenemez.ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu :P
    2-One above all marvel'ın en güçlüsü
    3-Thanos tüm yüzükleri toplayınca müthiş bir güce sahip oluyor
    4-Galactus Gezengleri Yiyor Hulk Dünyada Dövüşüyor.
    5-Batman Çizgi Romanda Zehirli Gazla Tekme atarak hulk'u yeniyor'du
    6-Superman. vs hulk'ta superman'i tam öldürmüyor.+İnciridble hulk olsa bile superman hala o çizgi romanda maximum güçünü kullanmadı
    7-Mesajlardan Baktım Arkadaş Yenemeyeceği Bir Düşmanı Daha Bulmus celestilias
    8-Flash'ı yakalayamadığı için yenemez quick silver içinde geçerli ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu
    9-Dün adalet birliğini izledim darkseid diye bir adam gördüm batman,wonder woman,superman,green lantern,shazam hepsi bir arada zor yendi hulk biraz sıkar.
    10-Su Gücleri durduran cocuğun yenebileceği kabul edilmis

• Superman diyenlere soyluyorum. Alfred becerir. Batmanin pillini aliyo ve b*tch slap yapiyo supermeni. Hatta 9gagde vardi. Hayal kirikligina ugrattini beni bay clark. Eger aileme birdaha zarar verirseniz , sizi oldururum diyor. Ve kriptonitsiz yapiyo bunu.

• Skaar gezegeni parçalanmasın diye gezegenin çekirdeğine atlayıp iki eliyle birleştiriyor, birileri çıkmış 40-100 ton arası kaldırabiliyor diyor. Gezegenden bahsediyoruz. Kaç katrilyon ton olabilir düşünün artık. Hayret ediyorum o düşünemeyen beyinlere.

Binlerce derece sıcaklığında olan lavların içinde 2 parçayı tutup gezeni geri birleştiriyor (The Incredible Hulk, volume 3, #102)
     Hulk'ın yenemeyeceği düşman yoktur. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 1 Haziran 2014; 22:30:46 >
  • Hulk vs thanos infinity gauntlet. Kim alır sence?Hulk demezsin umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 31 Mayıs 2014; 22:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Skaar gezegeni parçalanmasın diye gezegenin çekirdeğine atlayıp iki eliyle birleştiriyor, birileri çıkmış 40-100 ton arası kaldırabiliyor diyor. Gezegenden bahsediyoruz. Kaç katrilyon ton olabilir düşünün artık. Hayret ediyorum o düşünemeyen beyinlere.

Binlerce derece sıcaklığında olan lavların içinde 2 parçayı tutup gezeni geri birleştiriyor (The Incredible Hulk, volume 3, #102)

uğraşma.ben onlarca sayfa anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar.ya hulku sevmiyorlar ya da beyinlerinin bir bölümü eksik.bırak istedikleri gibi bilsinler.kimse gerçekleri değiştiremez

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Hulk vs thanos infinity gauntlet. Kim alır sence?Hulk demezsin umarım.

Hulk'un gücünün kaynağı ne? Gama ışını. Gama ışınları en çok nerede olur? Güneşten 40 kat daha büyük yıldızlar patladıklarında ( hipernova denir ) ortaya muazzam bir gama ışını çıkar. Bu öylesine güçlü ışık ki çevresindeki her şeyi yok eder. Sence Hulk böyle bir patlamaya denk geldiğinde ne olur? Evrendeki en yok edici nesneye dönüşür. Yani; Kara Deliğe. Peki Karadelik nedir? Evrende önüne çıkan herşeyi ( yıldızlar, gezegenler, ışık vs.. ) içine çeken çekim gücü sınırsız olan maddelerdir. Sence Karadeliğe dönüşmüş bir Hulk'un önüne kim çıkabilir? Odin mi, Galactus mu ya da supermen mi? Kara Delik bu saydığım kahramancıkları milli saniye süresinde atomlarına ayırarak içine çeker. Marvel evreninde top 2 haricindeki her karakterin sonu böyle olur.

Peki bu anlattıklarımın teorik olarak gerçekleşme ihtimali yok mu? var. O zaman Hulk'un gücü sınırlı diyen başta mahmutozcelik gibi kişilere bu yazdıklarım kapak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkadem -- 1 Haziran 2014; 22:48:22 >

• quote:

quote:

Skaar gezegeni parçalanmasın diye gezegenin çekirdeğine atlayıp iki eliyle birleştiriyor, birileri çıkmış 40-100 ton arası kaldırabiliyor diyor. Gezegenden bahsediyoruz. Kaç katrilyon ton olabilir düşünün artık. Hayret ediyorum o düşünemeyen beyinlere.

uğraşma.ben onlarca sayfa anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar.ya hulku sevmiyorlar ya da beyinlerinin bir bölümü eksik.bırak istedikleri gibi bilsinler.kimse gerçekleri değiştiremez

Bunlarla uğraşmak lazım. Ortalığı boş buldular mı neler yazıyorlar. Ayrıca Mahmutozcelik gitmiş birde vikipedia da Hulk'un sayfasını editlemiş. Çoğu bilgiyi sallamış. Orada bile hissediliyor Hulk'u sevmediği. Ne günlere kaldık be? Bu hafta sınavlar bitsin oraya da el atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Hulk'un yenemeyeceği düşmanlar bulundu konu kapansın lütfen.
    1-deadpool ölümsüz o hulk'u yenemez hulk'Ta onu yenemez.ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu :P
    2-One above all marvel'ın en güçlüsü
    3-Thanos tüm yüzükleri toplayınca müthiş bir güce sahip oluyor
    4-Galactus Gezengleri Yiyor Hulk Dünyada Dövüşüyor.
    5-Batman Çizgi Romanda Zehirli Gazla Tekme atarak hulk'u yeniyor'du
    6-Superman. vs hulk'ta superman'i tam öldürmüyor.+İnciridble hulk olsa bile superman hala o çizgi romanda maximum güçünü kullanmadı
    7-Mesajlardan Baktım Arkadaş Yenemeyeceği Bir Düşmanı Daha Bulmus celestilias
    8-Flash'ı yakalayamadığı için yenemez quick silver içinde geçerli ve yenemeyeceği düşman yoktur yazıyodu
    9-Dün adalet birliğini izledim darkseid diye bir adam gördüm batman,wonder woman,superman,green lantern,shazam hepsi bir arada zor yendi hulk biraz sıkar.
    10-Su Gücleri durduran cocuğun yenebileceği kabul edilmis

1-hulk deadpoolu yener.ama öldüremez.
    2-one above all süper kahraman değil allahtır.
    3-thanos ne kadar güçlü olursa olsun hulk the avengersın devam filminde thanosu yenicek.
    4-hulk yere tek ayak vurmasıyla gezegen yok etmişti.galactus gibi isterse bütün gezegenleri yok edebilir.
    5-batmanin hulku yendiği çr 80 lerden kalmadır.sen 80 lerde mi yaşıyorsun?
    6-superman bütün düşmanlarına karşı bütün gücünü kullanır.hulkun yendiği çr de bütün gücünü kullanmıştı.
    7-hulkun hızı sinirlendikçe artıyor.çok sinirlenirse flashı yakalayabilir.
    8-darkseidi superman tek başına yenmişti.
    hulkun yenemeyeceği düşman yoktur.

• Hocam forumun huzurunu bozan bazi uyelerin banlanip mesajlarinin silinmesini talep ediyorum.

İclerinden biri Ercan Yilin.

• quote:

quote:

quote:

Bunlarla uğraşmak lazım. Ortalığı boş buldular mı neler yazıyorlar. Ayrıca Mahmutozcelik gitmiş birde vikipedia da Hulk'un sayfasını editlemiş. Çoğu bilgiyi sallamış. Orada bile hissediliyor Hulk'u sevmediği. Ne günlere kaldık be? Bu hafta sınavlar bitsin oraya da el atacağım.

aslında mahmut iyi çocuktur.bu tür konularda gayet bilgilidir.ama sentry thor gibi sevdiği süper kahramanları en güçlü yapmak için hulk hakkında olur olmadık hikayeler uydurur.ne kadar kanıt koyarsak koyalım kendi düşündüğünden vazgeçmeyecek.bence buraya stan lee gerçekleri yazmadığı sürece bu konu bitmez.keşke stan lee dh üyesi olsaydı

• Sizde bosuna laf anlatmayin, birakin kendi halinde takilsin

• quote:

Hocam forumun huzurunu bozan bazi uyelerin banlanip mesajlarinin silinmesini talep ediyorum.

İclerinden biri Ercan Yilin.

ercan yılın? oda kim?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.