< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hukukta ortalama kasmak çok mu zor?

-
-
Dun halisahadaki arkadasim 12k lik bir fakultede 3.99 yapıp ist hukuga geçti gunde haftada en az 85 90 saat çalışıyorum demisti. Kolay değil ama yapan yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
günde en az 12 saat,okulla beraber vçv.sçvçwvçdövçwövwöfö
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende merak ediyorum bakalım nolacak
Zor, yks temposunun üstünde çalışmalısınız 3.50 üstü yapabilmek için. Ama imkansız değil.
Dallama nie yalan söyleyeyim yani elime ne geçecek . Random atmayi bile beceremeyen bir dağ ayısı gelmiş benle dalga geçiyor. Okul 2020 yılında online olduğu için bu 12 13 saat derlerle birlikte oluyor. Pandemide evden çıkamayan yatay geçiş hedefi olan biri gayet de bu saatlerde ders çalışabilir. Herkesi kendin gibi vasıfsız sanma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertovski53 -- 6 Ağustos 2022; 14:28:25 >
Ankara Hukuk'ta 5 kişilik yakın bir arkadaş grubum var. Aralarında en az çalışan bendim, ortalaması en yüksek olan da benim.(3.32/4) Sanırım doğru çalışma şeklini biliyorum. Ortalamam çok yüksek olmayabilir belki ama Ankara Hukuk gibi bir kurumda bu ortalamayı yapmak beni tatmin etti ilk senemde.
yav @ptal herif sana mı yalan söylüyorsun diyorum kandırmış seni olulla imkansız pandemide yapmış evden çıkmamış diye belirtebilirdin ve derslerle birlikte çalışma saatine eklenir mi.random nasıl atılırmış d0l israfı
Harikasınız hocam. İstanbul'a yatay geçiş yaptınız mı?
-
Doğru çalışma şekli nasıl hocam biraz açar mısınız lütfen
İstanbul'u gezdim, gördüm hocam. Hoşuma gitmedi. Aşırı kalabalık. Ben Ankara insanıyım galiba. İstanbul Hukuk'un konumunu da beğenmedim zaten. Çevrem de gitmemi istemeyince Ankara Hukuk'tan devam kararı aldım. Ekstra olarak İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi yazdım bu sene. İki köklü üniversitenin öğrencisi olacağım için mutluyum.
knk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2264 odtü ee gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kitaplara paldır küldür dalmamak. Ezberci yöntemden uzak durmak. Biraz da yatkınlığım vardı derslere sanırım. Ortaokuldan beri Ankara Hukuk/Cumhuriyet savcılığı şeklinde hedef koymuştum kendime. İstediğim yerde istediğim bölümde olmamın da büyük etkisi vardı.
Hocam ezber olmadan kitaptan çalışmadan nasıl olacak peki ben de yeni tercih yaptım biraz bilgilendirirseniz sevinirim
-
Hocam en basitinden TMK'de bir madde gördüğünüzde aa böyleymiş tamam diye geçmeyin. Neden böyle diye sorgulayın araştırırın. Kanunların kitapların arasında boğulmayın. Bol bol hukuki felsefi kitaplar okuyun. Dolu dolu geçsin yani. Kitaplar, notlar elbette lazım olacak ama onlar sadece sizi mezun eder ekstra bir şey katmaz. Okullar açılınca bana tekrardan özelden yazın
Evet çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X