Şimdi Ara

HUKUKTA HAZIRLIK OKUNMALI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okulumda hazirligi gecme notu 50.Ben bi hayvan gibi ing gramer kasip gecmek istiyorum.Ingulizceyi bi sekilde yazlari falan hallederim diyorum.Ama konustugum tum hukukcular ing sart diyor.Bend3 ilerde yazin ingilizce kursuna gider miyim bilmiyorum.Sizce napmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upup

• Bence hazırlık şart değil. Okula tanıtım için gelen biri vardı Türkiyedeki hukuk fakültelerinin verdiği diplomalar yurt dışında geçersizdir diyordu yani hukuk mezunu olup da yurt dışında çalışan bir elin parmaklarını geçmez.
  • Ama avukat olmak ıcın ıyı bı avukat ıcın ıngılızce sart.hazırlık okunmalı.ingilizce bılmeden cok kazanamazsın.uluslararası sırketlerın davaları falan gelecek:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizceni cok cok iyi yapmalisin. Bu garanti
    Hazirlik okuyarak mi yapicaksin okumadan mi bu sana kalmis
    Benim uni.m de hazirlik kotu zaten. Ben kursa gidicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasanınsolayağı

Ama avukat olmak ıcın ıyı bı avukat ıcın ıngılızce sart.hazırlık okunmalı.ingilizce bılmeden cok kazanamazsın.uluslararası sırketlerın davaları falan gelecek:)

Hazılrlık olmadan 4 senede mezun olurum ingilizceyi yazın hallederim 1 sene karım olur diyordum.Hazırlık okumakla ingilizce kurslarından ingilizce almak arasında bariz fark var mı ?
  • tarican10 kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim dediğin gibi yaşar da geçme notu 50 geçebiliyorsan geç derim ben olmadı yazın 3 ay ingiltere turları oluyo git katıl daha iyi seviyeye gelirsin hazırlık okumaktan hem zaten şimdi 1 ay gibi bir sürede çalışıp hazırlığı geçersen senin temelin var demektir ve bunun üstüne yazlarıda birşeyler koyarsın 1 sene kaybetmemek önemli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyshunter

Valla kardeşim dediğin gibi yaşar da geçme notu 50 geçebiliyorsan geç derim ben olmadı yazın 3 ay ingiltere turları oluyo git katıl daha iyi seviyeye gelirsin hazırlık okumaktan hem zaten şimdi 1 ay gibi bir sürede çalışıp hazırlığı geçersen senin temelin var demektir ve bunun üstüne yazlarıda birşeyler koyarsın 1 sene kaybetmemek önemli bence.

Internette 50 diye okudum.Ben kucuk bi yerde yasiyorum hakimlik savcilik olmazsa yuzde8p bulundugum ilcede,buro acmayi dusunuyorum.Tabi 4 seneye ne degiisir bilemem ama suan benim icin ing cok da onemli degil.

• tarican10 kullanıcısına yanıt
    Aynen o zaman hazırlığı atlamaya ve mesleki derslere yönelmeye bak :)

• Bence fark vardır orda 1 egıtım yılı boyunca ıngılızce goruceksın adamlar ımkan verıyor bence fark olur.ozellıkle vakıf unıverıstelerınde cok uzerıne düşülünür ingilizcenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasanınsolayağı

Bence fark vardır orda 1 egıtım yılı boyunca ıngılızce goruceksın adamlar ımkan verıyor bence fark olur.ozellıkle vakıf unıverıstelerınde cok uzerıne düşülünür ingilizcenin.

Okuyayim mi acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.