Şimdi Ara

Hukuklar 60-70k da kapanır denmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara bir ozel egitim kurumu hocasi var her sene cok iyi yorumlar diyorlar adam TMler icin YGS mantigi olacak 100kda sadece 30k tm vardir mflerin bazilarinin tmden tercih yapacagini varsayalım hukuklar 60-70k civarinda kapatir diyor. Bende cok sacma 45kdan geri gitmez dedigimde ise linç yiyorum 60kya girip hukuk hayali kuran tayfa yuzunden sizce boyle bir sey mumkun mü bana asiri sacma geliyor o zaman 60klik bolum 200kda kapatacak bu mantiga gore ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 70k imkansız en kötü 40k.Tamam arada sayısallar var ama geçtiğimiz yıllarda da vardı.Bu yıl biraz daha fazla ama hukuku 70k'ya geriletecek kadar değil.

• BALASAGUN29 kullanıcısına yanıt
    40 ı gececek 45-47 olur
  • 40binle kapatır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 40k hayal satmasınlar millete

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maksimum 37-38 bin olur 40 bile görmez.
  • Adsız12 A kullanıcısına yanıt
    Tmlerin önünde olan sayısalları tek tek saydınız sanırım bu kadar kesin konuştuğunuza göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • natic kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim geçen seneden 5 6 bin fazla sayısal olduğu yönünde 2 binlikte puan türünün birleşmesi yönünde gerileyeceğini düşünüyorum. 37 38 binle kapatır diyorum. Keşke yanılsam
  • Hepinize katiliyorum 40-45kdan geri gitmez bence de

• Tmnin önünde sayısal varda tmyi iyi yapınca hukuk yazacak arkadaşlarım ve tıp gelmezse yine hukuk yazacak arkadaşlarım var

• Hocam bu tamamen saçmalık ben en fazla 35 olur diyorum. O kadar gerilemesi mümkün değil
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    35k ile kapatması imkansız 2016 da necmettin erbakan hukuk acıldıgınde bile 2k gerilemişti erzincan 31.256 ile almıstı bu yıl 4 hukuk acıldı+puan turleri birleşti+kontenjanlar arttı+sayısalcı cok fazla...
  • Ya arkadaslar sayısallar zaten hukukta yer kaplıyor.Hukuk’un 40 bin olmasına bile ihtimal vermiyorum.Sayısalda 10k bile olan biri 3k oldugunda en iyi hukuklara gidiyor.Buna forumda da gerçek hayatta da rastladın.Asıl sayısalların olması ilerletiyor sırayı cunku sıraları daha iyi oluyor.Kaç tane sayısalcı tanıdıgım tercih etti hukuku hic aklında yokken

• summertimesummertime S kullanıcısına yanıt
    15 binde olan sayısalcı tıp dururken hukuk yazmaz senin dediğin istisna.%2 falan bile değildir ayrıca her yıl sayısallar hukuk yazıyor.boş yere moralini bozma insanların cunku hukuk 45 i gorecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hergelecee

15 binde olan sayısalcı tıp dururken hukuk yazmaz senin dediğin istisna.%2 falan bile değildir ayrıca her yıl sayısallar hukuk yazıyor.boş yere moralini bozma insanların cunku hukuk 45 i gorecek :D

15 binde olan sayısalcı dediginiz gibi %2 bile olsa sayısalların büyük bir kısmı da 15 edb bile cozse zaten ilk 15kda oluyor,sayısalda 30klık yere gitmek yerine de hukuk tercih ediyor.Buna her sene sahit oluyoruz.Kimsenin moralini bozmaya calısmıyorum zaten herkes tercihini yaptı,tercih esnasında veya sınava hazırlık doneminde olsa dediginiz dogru ama artık her sey belli zaten.2 güne falan acıklanır.35kdan geri gideceğini dusunmuyorum.Benim dememle de kimse moralini bozmaz

• summertimesummertime S kullanıcısına yanıt
    hocam zaten 45k da olanlar ilk 15-20 bini onunden cikariyor extra edb cozenler oldugunu biz de biliyoruz neyse aciklaninca her sey cikacak ortaya ..

• quote:

hocam zaten 45k da olanlar ilk 15-20 bini onunden cikariyor extra edb cozenler oldugunu biz de biliyoruz neyse aciklaninca her sey cikacak ortaya ..

Aynen herkesin gonlune göre olsun bir baskasının mutsuzlugu bana mutluluk veremez,herkes icin hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: summertimesummertime

quote:

15 binde olan sayısalcı dediginiz gibi %2 bile olsa sayısalların büyük bir kısmı da 15 edb bile cozse zaten ilk 15kda oluyor,sayısalda 30klık yere gitmek yerine de hukuk tercih ediyor.Buna her sene sahit oluyoruz.Kimsenin moralini bozmaya calısmıyorum zaten herkes tercihini yaptı,tercih esnasında veya sınava hazırlık doneminde olsa dediginiz dogru ama artık her sey belli zaten.2 güne falan acıklanır.35kdan geri gideceğini dusunmuyorum.Benim dememle de kimse moralini bozmaz

Alıntıları Göster
    Bu büyük ihtimalle sizin çevreniz için geçerli.
    Bence sayda 30k ea da 15k olan birine hukuk yazması farz kılınmaz.

• 37284 ile kapatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLer...

Bu büyük ihtimalle sizin çevreniz için geçerli.
    Bence sayda 30k ea da 15k olan birine hukuk yazması farz kılınmaz.

Hocam bence de coook sacma yemin ederim daha geçen gün duydum adam 29k olmus diş yazmıs altına hukuk yazmıs EA sırası 6k geldi diye.İdealinden bu derece sapmak ve sistemin buna izin vermesi dünya saçması ama ne yazık ki elden bir sey gelmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.