Şimdi Ara

HUKUK OGRENCİLERİ OKULUNU ANLATSİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
12
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuclari ogrenmemize birkac gun kaldi.Hukuk fakultesi hedefleyen arkadaslarimiz icin faydali olabilecegini dusundugum konuya ilginizi bekliyorum.Erken baslamanin yararli olacagini dusundum,boylece tercih donemine kadar farkli universitelerin hukuk fakulteleriyle ilgili bilgi toplamis oluruz.
    Forumda varsa eger hukuk fakultesi ogrencileri , fakultelerini tanitsinlar arti ve eksileriyle.
    Boyle bir konu var miydi bilmiyorum.Varsa onu uplariz. Kendi adima birkac sorum var,konuyla ilgilenen ogrenciler madde madde yanitlayabilirse daha derli toplu bir kaynak olur.Faydali bir konu olmasini temenni ediyorum. Haydi Allah sabir versin.

Sorularim su sekilde:

1) Hangi universitede egitim goruyorsun, kacinci siniftasin?
    2) Neden hukuk fakultesini tercih ettin? (Bu cok onemli aslinda)
    3) Hukuk istedigin belli tamam ama neden o universiteyi sectin?
    4) Okulunun hangi yonlerinden memnunsun,hangilerinden degilsin? Okulun su ozelligi harika/sundan nefret ediyorum dedigin bir sey var mi?
    5) Hocalariniz nasil, egitimden memnun musun?
    6) Hedefi senin okudugun yer olan ogrencilere yapacagin bir uyari var mi?
    7) Kampusten memnun musun? Degilsen neden degilsin?
    8) Yurt ve ulasim imkanlari ne durumda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu hukuk isteyenleri de anlamıyorum.

memlekette adalet mi var da hukuk okican? bugün iktidardan hangi adamı yalasam diye kara kara düşünürsünüz
  • Whenifeelit kullanıcısına yanıt
    adaleti düzeltmek için istiyoruzdur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colombiya

adaleti düzeltmek için istiyoruzdur belki

temennimiz tabiki de o. şuan ülkenin haline ve insanlarına bakınca hala içinde gram da olsa ümit varsa, durma arkandayım
    Konu hukuk isteyenler hakkında ne düşünüyorsunuz değil farkındaysan.Burda tecrübeli arkadaşlardan fikir almaya çalışıyoruz konuyu sabote etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. nazım hikmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucansu

sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. nazım hikmet

Bunu diyen kişinin de sscbde yaşaması çok güzel tabi. Nazım Hikmet'i severim ama bazı gerçekler ortada o zaman da ortadaydı ki adam direk hapishaneden çıkar çıkmaz kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 14 Temmuz 2016; 14:04:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah hukuk gelirse okulda çok çalışıp savcı olmayı düşnüyorum bu dostum gibi Türkiye'ye adalet getirmek için canla başla çalışacağım.
    yapabılırız güzel gunler bizi bekler :) varsın ucunda ölüm olsun ben bu ulkeyı tiranlıktan kurtarırım
    Herkes boyle dusunurse, nasil duzelecek bu adaletsizlik? Satilik insanin cok oldugu gibi satilik hukukcular(!) da cok haklisin.Olmasi gereken su ki birilerinin gercekten adalet icin savasmasi gerekiyor.

• Yukari lutfen. Arkadaslar uplayalim ,ustte kalsin.

haklısın. biz kaçmayız
  • konu nerden nerelere gelmiş
  • mucansu M kullanıcısına yanıt
    yancağını kabul ediyosun yani?
  • Konuyu dagitmayin arkadasin demek istedigi gayet net.

• Arkadaşlar şu hukuku kotuleyen gereksiz yorumlara yanit verip konuyu amacindan saptirmayin.

• Deuda okuyan vardı çağırayım konuya
    Bide marmarafa vardı galiba
    Gazidede var
    Ankarada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 14 Temmuz 2016; 15:45:03 >
  • Sahane Konya Selcuk Hukuk ta okuyan abim var onun yorumlarini ekleyecegim aksam ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 14 Temmuz 2016; 16:00:20 >
  • Bekleniyorsunuz efenim

• Goruslerinize ihtiyacimiz var, come on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 14 Temmuz 2016; 16:10:42 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.