Şimdi Ara

HUKUK niye sayısalda değil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mat2 zaten işi bilen adamın yapacağı

• quote:

Orijinalden alıntı: gabartmatozu

ezberse ezber fen2
    mat2 zaten işi bilen adamın yapacağı iş

İktisadi ve idari bilimleri de alın oldu olacak. Eşit ağırlığı da kapatalım.Ben eşit ağırlık çıkışlıyım ama bence hukuk bölümünün sözelde olması gerekir.Adamlar görürse birinci sınıfta genel mat. görürler ondan sonra işleri kalmaz.Tıpta öyle akrabam matematik dersini özlediğini söylüyor.Yeni sistemde nasıl bilmiyorum ama bence tıp ve hukuk seçecekler mat çözmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gabartmatozu

ezberse ezber fen2
    mat2 zaten işi bilen adamın yapacağı iş

olaya zorluk derecesine göre bakmamak lazım. hukuk okuyacak birinin fizik-kimya-biyoloji dallarını çok iyi yapmasını söylemek kadar saçma birşey olamaz.

mat2 için de zaten hukuk bölümü eşit ağırlıktadır. bilmiyorsan söyleyeyim mat2 zaten ea nın alan dersi, yani yapmak zorundalar.

ama bence de sözele alınsa daha iyi olur.
  • Hukukun sözel olması lazım aslında
  • Hukuk önceden sözeldeydi; fakat öğrenci kitlesinden memnun kalmayan üniversiteler eşit ağırlığa geçirttiler hukuku.
  • Yok daha neler
  • Polemik olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oldu olcak bütün hepsini geçirsinler ne kaldıki zaten sözel ve eada
  • Komik olur. Sendromkaan'ın dediği gibi, daha önce sözeldeydi ancak işin içine biraz matematik zekası katmak için eşit ağırlığa geçti bölüm. Böylesi son derece yeterli, Hukuk'un teknik bir özelliği veya madde ya da insanı inceleme gibi nitelikleri yok.
  • En iyisi Ea'da kalması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Hukuk önceden sözeldeydi; fakat öğrenci kitlesinden memnun kalmayan üniversiteler eşit ağırlığa geçirttiler hukuku.

• 2 formül ezberleniyor diye sayısala ezber diyen adamın alnını karışlarım
  • Türev integral özledim ya ben :(

hukukta iktisat dersi de görüyoruz ama çok işlemsel değil.. Grafiksel görüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 13 Ekim 2009; 17:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

2 formül ezberleniyor diye sayısala ezber diyen adamın alnını karışlarım

• Sözelde olmalı matematik zekanızı mühendislik gibi alanlarda gösterin hukukta değil.Birisi sayısalda okuyor diye kendini diğer bölümlerden üstün görmemeli.Matematiği çok iyi olan bir arkadaşım psikoloji,felsefe alanlarında çok iyiydi lisede hoca onunla özel olarak ilgileniyordu geçenlerde gördüm ankara üniversitesinde araştırma görevlisi olmuş sevdiği alanda başarılı olmuş.Hukuk etkili konuşma ve ezber işidir sayısalcının hukukta işi olmamalı.
  • Doğru soru Hukuk niçin sözel de değil olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

2 formül ezberleniyor diye sayısala ezber diyen adamın alnını karışlarım

2 formull hımmm
  • Farketmez artık hangi bölümden alındığı,nasılsa isteyen istediği bölümü seçebilecek
  • İlk olarak hukukta ezber yok. İkinci olarak Mat-2 nin olma sebebi analitik düşünme yeteneğini ölçmekle alakalı. Üçüncü olarak matematikle hukukun alakası yok. Sadece matematik değil, coğrafya vs vs gibi derslerinde.
  • Aslında bu tam olarak matematiğin sözele geçmesi gibi birşey olsa gerek ?
    Hukuk ve tıp ikisi birden sayısalda olursa diğer bölümlerde adam kalmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.