Şimdi Ara

Hukuk İsteyenlere Özel (Gelir mi gelmez mi tahmini)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen kendi çıkardığım katsayılara göre 0-15k arasındaki hukuk fakültelerinin durumunu çıkardım. Bu konuda da tahminlerime dayanarak gelir mi gelmez mi tahmininde bulunacağım.

Sizden istediklerim;

1-) Fem veya Hürriyetten puanınızı hesaplayın. (Ham puan)
    2-) Lys netlerinizi yazın.
    3-) Obpnizi yazın.
    4-) Gelir mi gelmez mi dediğiniz yeri belirtin.

Not:
    Bu konuya puanzanın veya parlakbirgelecek'in verdiği ham puanları yazan kişilere yapılan tahminlerin gerçekle hiçbir alakası olmayacaktır. O yüzden lütfen belirttiğim sitelerden hesaplayın. Bu şekilde az-çok fikir sahibi olabilirsiniz.

Not 2:
    0-15k aralığı dışındaki yerler içinde tahminde bulunabilirim. Ama bunlar hakkında yürüteceğim tahminlerdeki yanılgı payı çok daha yüksek olacaktır bilesiniz.

BU KONUDA YAPILACAK OLAN TAHMİNLER, EN KÖTÜ SENARYOYA YAKIN OLACAKTIR. BU YÜZDEN TAHMİNLERE GÖRE NE ÜZÜLÜN NE DE SEVİNİN. SADECE AZ ÇOK FİKİR SAHİBİ OLMANIZI SAĞLAMAK İSTİYORUM.

• 369 devlette hukuk gelir mi sıralamam kaç olur ?

Edit : Obp 86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemasmanHUKUK -- 1 Temmuz 2016; 1:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Political1907 P kullanıcısına yanıt
    hocam siz hüriyet'e mi çalışıyorsunuz
  • 366 ham
    Inc 62
    Mat 16 geo 12
    Edebiyat 50 coğrafya 16.5
    Kırıkkale 2. Öğretim veya en düşük devlet

• kartalbey13 K kullanıcısına yanıt
    Hayır :D Çıkardığım verilere en yakın hesaplayan hürriyetle fem çıktı. Onlar yakın çıktığı için onları kullanacağım. Kendi verilerimi yazsam şimdi hesaplamak çile olur millete :D
  • 369 Ham TM-3
    Lys Mat 23
    Lys Geo 0
    Lys Edebiyat 51
    Lys Coğrafya 16.5
    OBP:76.5

Hocam Anadolu hukuk, on dokuz mayıs hukuk ve ktü hukuk olurları nedir?

hocam tahminlerinizin tutma olasılığını ne kadar görüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp gelir mi?
    11 ay önce açıldı
    dilden ilk bin gelir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amir_tocha A kullanıcısına yanıt
    Atatürk İÖ. yani en düşük devlet hukuku için sınırdasın. Çok düşük bir ihtimal bulunsa da geleceğini düşünmediğimi belirteyim.
  • onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Anadolu hukuk beklemek çok iyimser kalır. Diğer ikisinin gelme olasılığı çok yüksek.
  • Puanza ve buradaki ham puanım arasında 25 puan var...
    Aynı düşünmüştüm hocam. Samsun Trabzon kampüsler biraz şehirden uzak ondan anadolu hevesi vardı ama lys1 çok kötü gelince rafa kalktı. Diğerleri sizce kesin midir hocam?

• vay bee kendi çıkardığın katsayılar he xD
  • DemasmanHUKUK kullanıcısına yanıt
    Anadolu Hukuk olmaz gibi duruyor(Hani olursa da niye oldu demem). Daha gerisine gittikçe ihtimal yükselir.
  • iühukukkk İ kullanıcısına yanıt
    Aradaki farka takılma. Oraya netlerinize göre ekleme yapıyorum. Bunun için netleri istiyorum zaten.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:40:32 >
  • yigit001903 kullanıcısına yanıt
    Ortadaki net katsayı yokken herkes kendisi çıkarır. Puanzanın sistemi eski verilere dayalı bilgi verir, parlakbirgelecek ordaki rehberlikçilerin kişisel tahminlerine göredir. Burası da tamamen kendi tahminlerime göre sonuçları içerecek. Farkındaysan sıralama belirleme gibi bir niyetim yok. Sadece puanlar üzerinden(sağlıklı değildir ama sağlıklı hale getirecek kadar kötüleştirdim. En azından ilk 15k için 2010-2012-2014 karışımı oldu) tahmin yapıyorum.
  • Ham puan 367
    Matematik 25.75
    Geometri 2.5
    Edebiyat 46
    Coğrafya 10.25
    Obp 82.85

Selçuk veya Necmettin Erbakan(bu sene açılacak fazla bir tahminin olmaz herhalde) olur mu bunlar olmazsa en yakın neresi olur ?

• Ham Puan: 376
    OBP: 81.50
    Matematik 26.25 Geometri 4.25 Edebiyat 46 Coğrafya 20.25
    Marmara Hukuk(İÖ) olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstThunder -- 1 Temmuz 2016; 2:13:08 >
  • comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    Marmara iö için sınırda kalabilir. Bunun gerisindekiler yüksek ihtimal gelir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:40:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.