Şimdi Ara

dilden ilk bin gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk 1000-1500 olur mu sizce? ingilizceyi yüksek yapan sayısı yüksek sanırım. en kötü ne gelir?

obp 91.58 bu arada. sınavla 1071 gösteriyor 2018'e göre sıralamayı. çok fark olur mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meolls -- 17 Haziran 2019; 2:6:12 >

• minik bir up.
  • bariz gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınava hazırlanırken geçen seneki ydt'yi çözmüşsünüzdür diye düşünüyorum. Eğer çözdüyseniz kaç net yaptınız hatırlıyor musunuz? Bir yere not aldıysanız doğru, yanlış sayınızı söyler misiniz?

Bu seneki geçen seneye göre bariz kolay gibi geldi bana da ondan soruyorum.
  • xooa kullanıcısına yanıt
    50 dakikada bitirmiştim onu, 3 yanlışım vardı. ben geçen senenin bunun yanında 4. sınıf ingilizcesi gibi kaldığını düşünüyorum açıkçası. bu sene zor diye değil, geçen sene çeviriler vs. yüklemden özneden eleniyordu direkt. belki sınavdan yeni çıkmanın şeyi de vardır bu görüşümde ama bana bu sene daha zor geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım, teşekkür ederim. :)

• örnek olması açısından yazayım, geçen sene 98,75 tyt ve 62,5 ydt ile 1700 gelmişti, bu seneki sınavın zorluğunu bilmiyorum ama seninki ilk bin olur diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekatronik gelir mi ki, 120k
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rahat ilk 1000

• teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. bu sene tyt'de yığılma olur mu sizce?

• meolls kullanıcısına yanıt
    ben 2 sene önce yerleşmiştim üniversiteye, geçen sene ilk 100 bursu için şansımı denemiştim, bu sene de girmedim yani pek yorum yapamayacağım, umarım sonuç dilediğiniz gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aldreigh -- 17 Haziran 2019; 20:4:25 >
  • aferin kardeşim süper yaptın sınavı full da çektin herkese söyledin de bunu mutlu musun şimdi :D kesin gelmez ya mezuna kal HÜÜÜÜÜ
  • TYT'de Türkçe ve Matın net yüzdesi daha mı fazla sende

Atıyorum 20 Sosyal 20 Fen 20 Mat 20 Türkçe neti bence çöptür

Onun yerine 40 Mat 40 Türkçe yaptıysan uçurur seni
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Birader sıkıntılı mısın? Arkadaşın netleri aman aman süper netler değil. Geçen sene 987. olan arkadaşın puanı 445,28055.

Buradan görebilirsin.

Şimdi ufak bir hesaplama yapıyoruz.

100+80*1,333+80*3=446.64

Gördüğün gibi ufak bir farkla 1000'e girebilmiş. Yani merak etmesi gayet normal, hava atmaya çalışmıyor. Umarım bundan sonra bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jusufk

Birader sıkıntılı mısın? Arkadaşın netleri aman aman süper netler değil. Geçen sene 987. olan arkadaşın puanı 445,28055.

Buradan görebilirsin.http://www.dilforum.com/forum/showthread.php/138321-YKS-Sonu%C3%A7lar%C4%B1-A%C3%A7%C4%B1kland%C4%B1%21/page2

Şimdi ufak bir hesaplama yapıyoruz.

100+80*1,333+80*3=446.64

Gördüğün gibi ufak bir farkla 1000'e girebilmiş. Yani merak etmesi gayet normal, hava atmaya çalışmıyor. Umarım bundan sonra bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmazsın.
    olum tytyi o kadar iyi yapabiliyosanız neden dilden giriyosunuz? herkes ingilizce biliyo zaten google translate bile gelişiyo süper çeviriler yapabiliyo artık. ingilizce okuyup anca atanabilirsen öğretmen olursun size diyom azcık mat çözebiliyosanız tmden girin ingilizceniz de olunca önünüz açık.

ben bakmıştım marmara boğaziçi ing öğretmenliğine öyle iyi tytler yoktu yani ing net ortalaması da 70ti
    burdan bakmıştım
    yokatlas.yok.gov.tr
    İngilizce Öğretmenliği (DİL) | TYT-AYT Net Sihirbazı
    https://yokatlas.yok.gov.tr/netler-tablo.php?b=10108

ingiliz dili edebiyat fln da varmış zaten hepsi aynı kapıya çıkıyo o biraz daha yüksek
    yokatlas.yok.gov.tr
    İngiliz Dili ve Edebiyatı (DİL) | TYT-AYT Net Sihirbazı
    https://yokatlas.yok.gov.tr/netler-tablo.php?b=10106

bnm arkadaş da 15 matematik netiyle falan girmişti lys full değil
    ben çok kasıp hukuk hedeflicem beler

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    gereken açıklamayı almışsın zaten ama sormak isterim, bu kuyruk acısı nereden geliyor? tutmuyor mu istediğin yer? ya da hangi netin nereye denk geldiğini bilmeden ağzını eğe eğe konuşacak egoya sahip olmanı her dediğine evet diyen bir çevren olabilecek olmasına mı bağlayalım, ne yapalım?
    boğaziçi dil bölümleri mezunlarına bak. koç'a gideni mi ararsın, londra büyükelçisini mi, diplomatları mı, ahah. tercümanlık yapmıyoruz zaten, merak etme. her alanda iş olanağımız var. (:

• MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    20 matematik 20 türkçe değil elbette fakat hepsinin katsayısı aynı değil mi sınavda? hatta sosyal ve fen 1.4 iken matematik ve türkçe 1.3 olmalı.

• jusufk kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim gerekli açıklamayı yaptığınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.