Şimdi Ara

Hukuk Faküllesi 4. sınıf öğrencisi, tartıştığı Araştırma görevlisini önce bıçaklamış ardından tabanc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi, tartıştığı Araştırma görevlisini önce bıçaklamış ardından tabancayla vurmuş

Eski haber bilmeyenler için.

https://www.milliyet.com.tr/gundem/hukuk-ogrencisi-hocasini-oldurdu-2805374#:~:text=%C3%87ankaya%20%C3%9Cniversitesi%20Hukuk%20Fak%C3%BCltesi%204,d%C3%BCn%20ak%C5%9Fam%20silah%20sesleriyle%20yank%C4%B1land%C4%B1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 28 Haziran 2024; 20:11:40 >

• Cankaya hukuka gidiyordum az daha omg hatirliyorum bu olayi gezdim o okulu rezalet bi okul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ünide bazı hocalar adamı cidden katil eder sessiz sakin okuyup bitirmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Hem kopya cekip hem yakalayan kisiye saldirmak dogru olmaz hocam

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Toplumun iyiligi için yok edilmeli böylesi

Böyle pisliklere hukuk okuttular özelde o yuzden bizim meslek bitti

Ozel üniversite sacmaligi tamamen kaldirilmali para basarak diploma aliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 29 Haziran 2024; 11:31:41 >
  • Hapisde yaşamak daha kötü değil mi yok edilmekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 29 Haziran 2024; 11:39:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet Üniversitesinde bu kişi. Çankaya Üniversitesi.

• srp1953 kullanıcısına yanıt
    Degil, bilhassa TR gibi sistemin Batili naif aptallara uyum geyigine bu pisliklerin rehabilite edilecegi umuduyla kuruldugu,

Ustune siyasi rant maksadiyla devamli af cikarildigi bir ulkede bu insanlarin devamli ozgur olma umudu var. Umudu olan insan bir sekilde yasama arzusu tasir. Icerideki kosullar zaten 10 numara.

Oldur gitsin. Hem geride kalanlara gozdagi vermis ol. Bu sekliyle cinayet islemeyecek adami islemeye tesvik ediyorsun. Ayrica Cankaya uni vakif, devlet degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

İsmi Çankaya (ilçe ismi) olunca Devlet Üniversitesi sandım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.