Bildirim
HUKUK BARAJI EN AZ 100 BİNE DÜŞSÜN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ya ne 100 ü hocam bu ülkenin gelişmesi icin mühendislik , hukuk ve psikolojiye 40 bini çakmalari lazım 100 bin ne 69 k dan mühendislik yazan biri olarak söylüyorum 40 k sınır olsun _____________________________ -
Hatta hocam 75k olmalı
bizim okula annesi babası hakim savcı olan ( torpille ) bir çocuk vardı. Çocuk tam bir mal. 1 sene boyunca özel derse gitti bide yetmedi geldi temel liseye yaptığı sıralama 95k ve bu çocuk özelde hukuk yazacak ve ben 2 sene emek vermişim dişim tırnağımla çok istediğim hukuk bölümünü yazamıyorum sıralama kötü geldiği için . Adalet mi bu sizce ? Bir an önce bu ülkeden gideceğim çünkü ne kadar çok sevsem de vatanımı düzelebileceğini düşünmüyorum . Yazıklar olsun ülkemi bu hale getirenlere
edit: Torpil olduğunu nerden biliyorsun diyecek döt kılları olacaktır . Çocuk sınıfta kendisi itiraf etti utanmadan ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafiye Lordu -- 29 Temmuz 2017; 13:47:41 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Siz saka misiniz gozu kapali giren 100k oluyo bence sinir en fazla 35-40k olmali!!!
40k siniri getirilmeli arkadaslara kesinlikle katiliyorum tip ne kadar insana dokunuyorsa hukukta o kadar insanla ilgileniyor insana dokunuyor
Aynen ama kimi berkecanlara bu dediğimiz illa ters geliceği için karşı çıkıcaklar . bana kalsa ben 50 k fılan ısterım sınırı yeter oda
bence 100k olması da hiçbir şeyi çözüme kavuşturmayacak. ülkecek üniversite politikamızı değiştirmek lazım. alanında en iyi, az sayıda, ihtiiyacı niteliği düşürmeden karşılayan üniversiteler kalmalı. geri kalanlar myo ya dönüştürülmeli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ zararlı hakikatler yerine faydalı yanılgıları tercih ederim -
bence de tam tersi hocam diger ülkelerdeki gibi isteyen istedigini okuyabilsin bitirebilen devam etsin ama bizimki gibi boş ezber sistemiyle sınanmadan _____________________________ -
HUKUK OKUYORUM
HHHHUUUUUKKKKUUUKKKK
siz de okuyabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 29 Temmuz 2017; 20:5:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bekliyorum ben avukatlık sınavı tarzı bir şey inşallah yaparlar yoksa piyasa sıkıntıda hukuk okursak _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
HUKUK OKUYORUM
HHHHUUUUUKKKKUUUKKKK
siz de okuyabilirsiniz
Kardeşim oku bizde okumak için çalışıyoruz ama gidip hiç çalışmayan tayfa parayla gidip okuyamasın diyoruz bizde , gram adalet yok bu ülkede harbi
benim dediğimle çelişmiyor ki bu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ zararlı hakikatler yerine faydalı yanılgıları tercih ederim -
hocam sizin fikrinize karşıt olarak yazmadim öylesine fikrimi belirttim
_____________________________ -
Kesinlikle barajı iyileştirmek lazım ama nerdee , berkecanların pelinsuların anne babaları istermi böyle birşey yapılmasını
Berkecanlar, Pelinsular kasmadan hukukta bile okuyabiliyor, bu ülkenin binlerce başarılı genci ise başarılı olup kariyer yapabilecekleri meslekleri, kontenjan azlığı ve aşırı yüksek talepten dolayı seçemiyor. Çok adaletsiz ve insanların kolayca harcandığı bir ülkedeyiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 30 Temmuz 2017; 11:28:50 >_____________________________ -
halihazırda mühendis ve hukuk bölümü okuyacak biri olarak benim bu taban sıralama konusundaki görüşüm şu olacak
mühendislik teknik bir bilim dalı burda kesinlikle 80 mat sorusundan 20 tane yapan girmesin..buranın kotası düşmeli 200 k fazla 100 k ya çekilmeli belki daha aşağı.. analitik kabiliyeti olan insanlar mühendisliğe girmeli hatta en çalışkanlar memleket ilim bilgisini teknik icrasındaki başarısı ile gelişim olarak ortaya koyabilir.. ortada fazla mühendis olması nasılsa iyiler aradan sıyrılırı doğurmuyor ünilerde mühendislik eğitiminde rakebet oluşmuyor..en iyi neti yapanlar tıp okuyor..
öte yandan konu bir sosyal bilim eğitimine gelince.. bu sınavdaki başarı mühendislik gibi değil burda başarısız olan biri pekala sosyal bilimde başarılı olabilir. üniversite okumayan başarılı insanlara baktığımızda geneli teknik bir hususta değil sosyal becerileri ile bir noktaya gelmiştir..
şu balık, kuş, deniz, hava muhabbeti vardı ya..hah işte biz balığa uçabilirsen denizi kazanacaksın diyelim mi demeyelim
ezcümle sosyal bilimlerde kotanın indirilmesini uygun görmüyorum..Hukuk için 150 k kotası iyidir. 150 k dan gerisinde iyi avukat olmaz diye bi şey var mı ben kabul edemiyorum_____________________________
-
En az 40k olmalı öyle parayı basıp 100k dan hukuk okumamalılar psikoloji içinde geçerli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
bizim okula annesi babası hakim savcı olan ( torpille ) bir çocuk vardı. Çocuk tam bir mal. 1 sene boyunca özel derse gitti bide yetmedi geldi temel liseye yaptığı sıralama 95k ve bu çocuk özelde hukuk yazacak ve ben 2 sene emek vermişim dişim tırnağımla çok istediğim hukuk bölümünü yazamıyorum sıralama kötü geldiği için . Adalet mi bu sizce ? Bir an önce bu ülkeden gideceğim çünkü ne kadar çok sevsem de vatanımı düzelebileceğini düşünmüyorum . Yazıklar olsun ülkemi bu hale getirenlere
edit: Torpil olduğunu nerden biliyorsun diyecek döt kılları olacaktır . Çocuk sınıfta kendisi itiraf etti utanmadan ... |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt