Şimdi Ara

HUKUK 1.SINIF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempatikinek -- 31 Ağustos 2017; 21:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    öyle olduğu için kırık obp ile çabalıyoruz ya
  • sempatikinek kullanıcısına yanıt
    Hocam işin zor gerçekten kırık obp ile benim 71 di obp onda bile 5 bin kişi attı kırık obp ile bayağı iyi yapman lazım

sınav zor olsa işim zor olmayacak hocam malum yığılma da yok ilk 10 bin işi götürüyor
    ya kolay olursa ne olacak 20 30 bin geri atacak bu sefer bence bu sene konuları oturtturun adam akıllı üni ye de gidersiniz ara sıra sınavlara felan gidersiniz bir sonraki sene deneme çözersiniz yine üniye gider sınavlara girersiniz en azından 2. Sınıf biter artı okul kazanmış olursunuz bence böyle daha mantıklı

hocam yaşın lafı olmaz meslek söz konusu olursa ama psikolojik açıdan çok yoracak beni sizin dediğiniz şey..konuda sıkıntım yok zaten sınav anı kaynaklı olmadı benim
    Yaşı sıkıntı yapmıyorsan her şey yaparsın millet 1 senem gidecek diye saçma sapan bölümler yazıyor sonu malum şuna bakacaksın 10 sene sonra ben nerdeyim ne iş yapıyorum düzenim işim nasıl 1 2 sene için tüm ömrünü feda edemezsin tabi

• Yok hocam ben mezuna kalmistim zAten o saçmaliği yapmadım çok şükür de iyi bir bölüme girdim ama önemli olan gönlümdeki olsun diye ugrascaz bakalım umarım bu yil olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.