Şimdi Ara

Hücumda etkisiz kalmamızın sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözlemlediğime göre oyunu rakip sahaya yaydığımızda Ceza sahası ile orta saha bölgesi arasında oyuncumuz yok geriye gelip top alıp ileri hareketlenen oyuncumuz yok.Bütün oyuncularımız ilerde top bekliyor.Caner ve Quaresma'nın ileriye gönderdiği toplarla o bölgede fazla olan oyuncu sayımızla tehlike yaratmaya çalışıyoruz.Ancak bu böyle gitmiyor artık Şenol hocanın geriye gelip top alın diye direktif vermesi lazım.Oyuncular o kadar ilerde ki Gençlerbirliği orta sahası bizim hucumcuların önünü kapatınca pas atacak adam bulamıyoruz.2 ye 1 yapmaya çalışıyoruz onda da bir sürü pas hatası benim gözlemlerime göre olay bundan ibaret.

• oğuzhan geriye gelip top alıyor kenardaki oyunculara aktarıyor ama pası attıktan sonra kendi topsuz gitmiyor ileriye 1-2 kez özellikle dikkat ettim quaresmaya attı sanki al sen git işte der gibi, desteklemedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

oğuzhan geriye gelip top alıyor kenardaki oyunculara aktarıyor ama pası attıktan sonra kendi topsuz gitmiyor ileriye 1-2 kez özellikle dikkat ettim quaresmaya attı sanki al sen git işte der gibi, desteklemedi

Oğuzhan zaten geride ileriden birinin gelip ileriye doğru gitmesi gerekiyor.Oğuzhan zaten 2 sezondur böyle.Oğuzhan 2015 sezonundaki gibi olsa keşke cidden.Topu atıp hareketlenen oyuncularımızla fark yaratıyorduk 2015 de Olcay Sosa Oğuzhan gibi futbolcularla şimdi daha statik bir kadro var.
  • Bence de olay bundan ibaret. Defanstaki oyuncunun pas atacak seçeneği yok, ancak sağa sola dönebiliyor. Ceza sahasına 1000 KMden füze kesip oradan birinin kafa vurmasını umuyoruz. Bunu birkaç lig maçında daha gözlemledim. Bizimkiler kral biziz , atalım golü yenelim gidelim havasındalar. Bu takım mevcut potansiyelinin çok azını kullanıyor lig maçlarında. Bunun da sebepleri ; başarıya doymuşluk, ve şamp. ligine odaklanma. Takımın gerçek oyunu şampiyonlar ligindeki oyun. Ama bunu lige yansıtmayınca maalesef pek bir anlamı kalmıyor.
  • Talisca bu akşam ne yaptı biri bana anlatabilir mi? Bu adam maç seçiyor Şenol hoca da değiştirmiyor bir türlü. İlginç.
  • Tek sebebi var Cenk Tosun. Geçen sene Cenk Tosunla oynadığımız maçlara Aboubakarla oynadığımız maçlara bakın farkı anlarsınız bu adama top atsan tutamaz ayakta duramaz ne halta yaradığı belli değil. Negredonun as takımla oynadığı Karabükspor maçını hatırlayın servislerini hatırlayın.
  • Takım olarak

Oğuzhan ve Tosiç kırmızı bölgeyi yarattı ceza sahasına adam gibi pas atan yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Ekim 2017; 15:27:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.