Şimdi Ara

hub nedir ne değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablonetim var,bir masaüstü birde laptopım var, hub ile bağlamak istiyorum bunları internete ve /veya birbirlerine , hub almam yeterlimidir ? ayar gerekirmi?

• Hub üzerindeki socet sayısına göre modem üzerinden 1 den fazla İnternet ve ağ bağlantısı kurma imkanı sağlar...

ayar olarak bir ev ağı kurman gerek...
  • tavsiye ederim, bi router al. Genelde daha pahalı değiller. Wirelesi olanları da var. Ve büyük bi ayar sorunu yaşamazssın.
  • Bir masaüstü bir laptop için yeterlidir hub ama yaklaşık aynı fiyata switch de alabilirsin. Burada yazılı hub-switch farkları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_10400905/mpage_1/key_//tm.htm#10443787
    Hatta madem laptop var, paraya kıyıp Wireless AP (Access point) al, kablosuz keyfi yaşa. (Alırken kablo modemle uyumlu olmasına dikkat edersin)
  • arkadaşlar yardım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,açıkcası cevap gelir sanmıyordum ondan dolayı kendim bişiler yapmaya çalıştım .
    15 dakikalık çalışmadan sonra bilgisayarları birbirine hiçbir hub-switch yada a cross kablo olmaksızın bağladım.

ana bilgisayarda zaten 2 adet etheret vardı -birini net ebağladım diğeri ile laptop arasına da bir kablo ,yarı çapraz oldu sayılır aslında ,ev ağı kur dedim ve halloldu herşey,tek problem ana bilgisayarın açık olması lazım laptopun nete girmesi için,o da zaten pek sorun değil. aynı şekilde sorunu olan arkadaşlar olursa umarım faydası olur burasının.
  • Masaustu pc ne 2 adet ethernet karti tak olsun bitsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.