|
Şurada bazı bilgiler var ama zaten sanırım daha fazlasını bile denemişsinizdir :) Yine de görmüşken göndereyim. https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15818739/ |
|

|
Şurada bazı bilgiler var ama zaten sanırım daha fazlasını bile denemişsinizdir :) Yine de görmüşken göndereyim. https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us15818739/ |
|
Hocam ilk sorunuza cevap verebilirim. Ben de hava durumu konum problemini çözmek için Petal'i bir kaç kere kaldırıp yüklediğim için biliyorum. Petal uygulamasını kaldırdıysanız saati sıfırlayıp tekrar kurduğunuz zaman otomatik geri geliyor. Petal uygulamasını telefonunuza yüklüyorsunuz. Telefondaki uygulamadan hedef rota belirleyip başla dediğinizde rota saatte beliriyor. Detaylı incelemedim ama fena bir uygulama değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yani yürüyüş başlatmadan kolayca gösterse iyi olurmuş. Sonuçta harita içeride var, konum bilgisi de mevcut. Al sana ek özellik işte :p Ücretli olan hangi uygulama acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yani sıfırlamadan tekrar kuramamak saçmaymış :) Bu harita kısmında bir tuhaflık var, herhalde ileride iyileştirirler harita deneyimini. Petal uygulamasını da bir ara denerim, teşekkürler. Hoş, Google Maps varken aktif kullanmak zor tabii. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam bu saat beni mutlu edecekse alırım çünkü hayat mutlulukları erteleyecek kadar uzun değil. Kulaklığım vardı, hediye gelen kulaklığı bin lira civarına satarım. Hediye kayış henüz gelmedi ama gelince kullanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dediginiz doğru hocam. Ama bir huyum var. Illa o fiyat düşecek. Ondan sonra alacağım. Sonra kendime dert ediyorum. Psikolojik olarak iyi hissedemiyorum sonrasında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
HB bu saati kuponla birlikte 14.999 liraya satışa çıkarmıştı. Kulaklık ve kayış hediye şeklinde. Tanıtımda 21 gün şarjlı kullanım süresini duyunca biraz inceledim ve hemen aldım. Fiyat ertesi gün 15'den 16 bine çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Metal olan hoşuma gitti benim. Ben de onu kovalıyorum. Hepsiburdada 1000 lira kupon veriyordu. 19a gelecekti saat. 9 taksit de fena değildi. Ama digerlerine ihtiyacım olmayabilir diye almadım. Beklemedeyiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet hocam 20K. Ben de vade farksız 9 taksit ile satın aldım. Ben aynı fiyat olsa bile silikon kayış tercih ederdim. Emekli olduğum için artık düğün, nişan dışında takım elbise giymiyorum. Günlük kıyafetlerle kullanacağım için silikon kayış tercihim olur. Hediye kayış ne renk gelecek bilmiyorum. Gelen renge göre farklı renk bir kayış daha alabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun emekliliginiz de saatiniz de hocam. Kayış lacivertle yeşil gösteriyor. Belki tonları farklı olabilir. Cam mevzusuna gelirsek. 2010 yılında aldığım casio edifice saat var bende. Safir camlıymış sonradan öğrendim. 1 tane cizik yok camında. Eğer aynı şekildeyse çizilmemesi lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|