Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 6 Serisi [ Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
37
Favori
12.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk defa akıllı saat kullanıyorum. Bundan önce beğendiğim saatlerin şarjlı kullanım süresi kısa olduğu için hep vazgeçtim. Her gün şarja takılan veya bazı özelliklerini kısarak kullanmayı istemedim.

Bu saatin tanıtımını görünce hemen kısaca inceleyip satın aldım. Sanırım ilk çıktığı gün veya ertesi günü 14.999 liraya kulaklık ve kayış hediyesi ile aldım. Kayış sonra gönderilecek denildi.

Arama yapmak için tuş takımı yoktu. Güncelleme ile bu özellik gelince çok iyi oldu.

Hiç bir özelliğini kısmadan kullanıyorum. Sürekli nabız, vs açık şekilde. Uyku takibini her gece yapıyorum. Satürasyon vs günde bir kaç kere ölçüyorum. İlk günlerin hevesi işte.

Buna rağmen şarjı inanılmaz iyi gidiyor. Aldığımda şarjı %70 filandı. O kadar kurcaladım şarj yarını da çıkarır. İyi ki almışım diyorum.

Bir de hava durumu konumu düzelirse keyifli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Hocam nereye gidersem gideyim hava durumu konumu hep Maltepe 😀

Servisten dönüş bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mustafa Kemal Atatürk
  • celebic kullanıcısına yanıt

Saati sıfırladığınızda nasıl Maltepe gösteriyor cidden ilginç... bence saati sıfırladığınız anda uygulamayı da verilerinin tamamını silerek sıfırlamanız gerek.

• Uygulamada sıkıntılı bir durum var kişiler sekmesi gözükmediği gibi saatte rehber e girmek istediğimde kişi yok senkronize edin diyor ama senkronize hatası veriyor..sizde durum nasıl kişiler uygulama ve saatte rehberde gözüküyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 2 Ekim 2025; 9:34:50 >

Hocam şu sıralamayı izleyin.

Telefondaki Huawei uygulaması

Cihazlar (alt tabda)

Oradan saatinizi seçin (üstte)

Altta cihaz ayarlarına girin

Oradan Uygulama Yönetimini tıklayın.

Orada aşağıdaki gibi kişileri tıklayın.

HUAWEI WATCH GT 6 Serisi [ Ana Konu]

Telefondaki uygulamada aşağıdaki gibi yapın

Mustafa Kemal Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam şu sıralamayı izleyin.

Telefondaki Huawei uygulaması

Cihazlar (alt tabda)

Oradan saatinizi seçin (üstte)

Altta cihaz ayarlarına girin

Oradan Uygulama Yönetimini tıklayın.

Orada aşağıdaki gibi kişileri tıklayın.

Telefondaki uygulamada aşağıdaki gibi yapın

Aynen hocam yazdıktan sonra o kısmı çözdüm. Uygulama izinlerinden kişiler izni vermiştim alttaki gibi görünüyordu ama uygulama yönetimi açık olmadığı için saatte görünmüyormuş. Sağolun 

• Ezreal57 E kullanıcısına yanıt

Evet farklı, siyah olanda çerçeve de siyah. Kahvenin de çerçeve kahverengi tercih size kalmış..

Ben de hava durumu konum problemini buldum. Ankara Çankaya ilçesinde ikamet ediyorum. Çankaya'da herhangi bir semtte olduğum zaman hava durumu konumu Maltepe'yi gösteriyor ama Çankaya ilçesi dışında başka bir ilçeye geçtiğim zaman doğru konumu gösteriyor.

Bu satırları yazarken Huawei Teknik Destek'ten dün açtırdığım kayıt için aradılar.

Bu sorunla karşılaşıyorlarmı?. Benden telefon bilgilerini ve saatin detaylı bilgilerini alıp Huawei sağlık uygulaması üzerinden kayıt açtırdılar. Kayıt numarasını alıp Huawei genel merkezden takip edip bana dönüş yapacaklarmı?.

Hiç beklemediğim şekilde ilgilendiler, inanamadım.

Anladığım kadarıyla sorun saatte değil. Konum bilgisini aldığı baz istasyonundan kaynaklanıyor olabilir. Bunu yazılım veya bir şekilde düzeltecekler sanırım.

Başka bir ilçede hava durumu konumu doğru çalışıyor. Sadece Çankaya ilçesinde konum her semtte Maltepe.

Örneğin Altındağ ilçesine geçince doğru konum çıkıyor.

Şimdi tekrar Çankaya ilçesi Harbiye mahallesine döndüm ve hava durumu konumu aşağıdaki gibi 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 2 Ekim 2025; 12:51:18 >

• celebic kullanıcısına yanıt

Değişik bir problem gerçektende umarım bir yazılım veya uygulama güncellemesiyle hızlıca çözülür.

• Bu arada işin teknik kısmını biraz araştırdım. Benim gibi meraklılar için işlemci yada çipset olarak watch gt 4 gt 5 sırasıyla Bestechnic BES2700 ve BES2700BP kullanıyor. Watch gt 6 için doğrulanmış kesin bilgi olmasa da Çin kaynaklarında yüksek olasılıkla BES2800 çipset kullanıldığı belirtilmiş. Aradaki farklara gelecek olursak BES2700BP Arm Cortex M55 tek çekirdek işlem birimi ve 4mb ön bellek kullanırken BES2800 Arm Cortex M55 çift çekirdek işlem birimi ve 8.3mb önbelleğe sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 2 Ekim 2025; 12:14:42 >

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • vcihan kullanıcısına yanıt

Nighthawk olarak geçer eğer bulamazsanız kadranlarım sekmesi klasikler içindedir.

ASUS

MEGANE 4 GTLİNE
  • Saatin bataryası gerçekten harika. Zamanında Samsung ve Apple saatleri sırf bataryadan dolayı tercih etmemiştim.

Huawei bu konuda çok iyi. Tüm fonksiyonlar açık şekilde (nabız, satürasyon, yüksek parlaklık ve her gece uyku kaydı vb.) şarjdan günde %8 gidiyor.

Mustafa Kemal Atatürk
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

Huawei saatlerin neden bu kadar iyi batarya suresine sahip olduğu belli oluyor. 4mb önbellek nedir yahu :)

Keske Apple'da Huawei gibi basit arayuzlu bir model çıkarsa. Butun o gereksiz aplikasyonlar olmadan Apple wathc'i GT4-5-6 gibi kullanmak isterdim. Kare saatleri cok güzel yapiyor Apple. Huawei Fit serisi oyuncak gibi geliyor.

Ram değil bu bu önbellek yani cache bellek bahsi geçen. Misal Samsung w1000 çipi 24mb ön belleğe sahip ama Android gibi bellek sömüren bir işletim sistemine de sahip. Bes2800 ise 8.3mb boyutunda ama işletim sistemi son derece rafine

Benim cahilligim. Ben ayni sey zannediyordum. Samsung yine daha fazla cache memory sunsa da klasik android kurbana. Yoksa isletim sistemleri ve arayuzleri Huawei'den daha güzel, Apple'in da Samsung'un da. Keske kullanıcılara Huawei Watch gibi kullanabilme opsiyonu verseler.

Orijinalden alıntı: cemark

Benim cahilligim. Ben ayni sey zannediyordum. Samsung yine daha fazla cache memory sunsa da klasik android kurbana. Yoksa isletim sistemleri ve arayuzleri Huawei'den daha güzel, Apple'in da Samsung'un da. Keske kullanıcılara Huawei Watch gibi kullanabilme opsiyonu verseler.

Cahillik değil hepimizin bilmediği şeyler var sonuçtaHUAWEI WATCH GT 6 Serisi [ Ana Konu]  Zaten Samsung un en büyük yanlışı android e geçmek oldu kullanıcıların büyük çoğunluğu tizen gibi rafine bir sistemi geri istiyor ama malesef Samsung yaptığı anlaşmalar yüzünden android e muhtaç durumda ve attığı adımdan geri dönemiyor.

• Saatin harita fonksiyonu tam olarak nasıl çalışıyor? Huawei Sağlık üzerinde saatte kurulu olarak Petal uygulaması var görünüyordu ancak sonradan "kullanılamaz" gibi bir ifadeyle pasif duruma düştü. Kaldır dedim kaldırdı ve saatin uygulama mağazasında artık bulamıyorum.

1) Saatte "Petal" vb bir uygulama çalıştırıp kendi konumumu haritada göremiyor muyum? Google Maps performansı beklemiyorum ama en azından bir harita görebilseydim.

2) Harita fonksiyonu sadece bir egzersize bağlı olarak mı çalışıyor? Örneğin "dışarıda koşu" gibi bir egzersiz başlatmadan haritadan faydalanabilmek mümkün değil mi?

3) Anladığım kadarıyla yürüyüş rotaları oluşturup saate import edebiliyoruz. Bunu rahatça yapabilmenin bir yolu var mı? Ya da internette hazır yürüyüş rotaları bulabileceğimiz bir depo var mı? Topluluğun yaptığı vb.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.