< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Peki ileride yayınlanacak güncellemeyle Apple Watch gibi konuşarak ya da klavye ile cevaplama gelir mi sizce?
-
Baktım kurların duracağı yok zararın neresinden dönersek kardır dedim. Memnun kalırım inşallah.
Hediye mini hoparlör dediği hangi ürün arkadaşlar bilginiz var mı yorum bırakma kampanyası?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 20 Aralık 2021; 12:37:42 > -
belki ileride gelebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden 100 TL fazla ödedin, yukarıda indirim kodu paylaşmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam sizin verdiğiniz kod ile aldım. Kargoya verilmiş.
-
Hiç görmedim şuanda stokta görünmüyor :(
-
İade edip stok girmesini bekleyeyim mi?
-
Bence uğraşma 100 TL için uğraştığına değmez, iade stresli iş. Güle güle kullan.
Yeni alan arkadaşlardan yorumları bekliyoruz
Arkadaşlar bende aldım saati herkese hayırlı olsun, çok şık güzel bi saat ama ufak yazılımsal eksikleri var umarım giderilir ve öok kullanışlı olur
Zam gelmiş sanırım.
-
Arkadaşlar, Huawei watch GT3 ELİTE ile ACTİVE arasındaki farklar neler, yani GT3 elite 4500 civarı , ACTİVE ise 2800 civarı aradaki fiyat farkı neden böyle. Teşekkürler.
Teknik fark yok. Biri daha klasik görünümlü, metal rengi kasa ve metal kayış. Diğeri daha spor görünümlü, siyah kasa, plastik kayış. Tek fark bu
Stokta yok o yüzden fiyat öyle gözüküyor. Saatin suanki fiyatı 3600 zam gelmezse
Teşekkürler, bilgilendirme için.
Arkadaşlar sizce bunun PRO olanını beklemek mantıklı olurmu? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar, samsung saatte ekranı dokunarak uyandırma var, bizde yok bulamadım, bence eksiklik umarım güncelleme ile gelir.
Bugün gt3 elime geçti, Watchface kısmında sınırlı olur sanıyordum fakat uygulamada bayağı fazla kadran var.Iosdan bakıyorum birde.Androidde daha fazla var sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gt 3 Güzel saat Bende heveslenip aldım ama geri satacağım galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X