Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle ayni fikirdeyim. Bileklik kafasinda saatler. Watch3 aldim bileklik gibi saat. Ne birsa var ne bi uygulama baglantisi. Varsa yoksa adimsayar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Watch 3 pro e simli ağustos ayında satışa çıkacak. Ama şöyel bir problem var fiyatının 5000 t.l. ile 6000 t.l. arası olması

• fitamino kullanıcısına yanıt

Huawei Watch gt2 pro da işeltim sistemi harmonyos değil Lite os. ikisi farklı işletim sistemi

• Değerli Dostlar,

Sizlere tavsiyem Huawei Türkiye'den asla ürün almayın, aldırtmayın! İlla Huawei alacaksanız sattığı ürünün arkasında duran Amazon'dan alın.

Huawei Türkiye denen işletme, aldığım GT2 Pro saat yüzünden beni 9 ay süründürdü ve bugün Tüketici Hakem Heyeti kararı tarafıma ulaştı.

Huawei iade talebimi reddetmiş. Aynen şöyle buyurmuş efendiler; "... batarya göstergesinin doğru şekilde göstermemesi kullanıma engel bir durum değildir. .... şikayetin reddini arz ve talep ederiz."

Yazılım ve donanım ikisi birlikte olmadan olmuyor ve birinden birinde çözülemeyen veya çözüleceğinin garantisi olmayan bir sorun varsa bu ayıplı ürün değil midir?

Nitekim Tüketici Hakem Heyeti ücretin tamamının tüketiciye iadesine karar vermiştir. Buradan kendilerine çok teşekkür ederim.

Tonla para verip batarya göstergesi doğru göstermeyen ürünü kaç kişi kabul eder arkadaşlar Allah aşkına.

Eğer herhangi sebeple müşterim memnuniyetsiz ise, ben o saati alır çöpe atar, müşterimin memnuniyeti için gerekeni yaparım. Huawei müşterisinin memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. 9 ay paramı ellerinde tuttular. Bu kadar zamanda doğan, paramın değer kaybından dolayı da kendilerine hakkımı helal etmiyorum.

Yazıklar olsun Huawei! Yazıklar olsun!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak.

Ben bugün itibari ile watch gt 2 pro almış bulunmaktayım. Bu gt 2 pro da uzaktan fotoğraf çekme işlevini huawei telefonlar dışında nasıl kullanıyoruz. Benim saatte şuanda menüde uzaktan fotoğraf çekme gözükmüyor. sanırım sadece huawei telefonları bağlayınca bu menü aktif oluyormuş. bu konu hakkında bilgisi olan varmı

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Sadece huawei

• Ne yazık ki hiçte iyi olmamış sadece huawei çalışması. Ben HUAWEİ Watch GT2 Pro nun hanesine bir eksi yazılmış

• Harmonyos güncellemesi almayacakmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: onekiss

Harmonyos güncellemesi almayacakmis.

sadece çin de olanlar alabilcekmis. birdaha huawei almam ben ne çıkarsa çin için çıkarıyor. nfc orada harmony orada baya pişman oldum aldığıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supernoova S kullanıcısına yanıt

Haberin linki var mı acaba ben şu linkten takip ediyordum da bu bilgiyi orada görememiştim.

piunikaweb
    HarmonyOS 2.0 update tracker: HongMeng OS 2.0 release dates, beta etc
    https://piunikaweb.com/2021/08/07/harmonyos-2-0-update-tracker-hongmeng-os-2-0-release-date-beta-other-info/
  • Almanya amazondan aldigim Huawei watch3 siyah saatimi 3.750ye satiyorum dostlar. Urunun kutusu vs hepsi duruyor. Nokta cizik yok. İlgilenenler ozelden gelsinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. galaxy watch saatim vardı. 1.5 sene kullandım saattende aslında memnundum ancak saat bozuldu. saat arama sürecine girdim ve gt2 proyu hem şarj süresi olarak hem şekil olarak cidden beğendim. şark süresi olarak honor gs pro da aklımı çeliyordu açıkcası. Ancak burada sizin yorumlarınızı okudukça açıkcası gt2 prodan soğudum. Bildirimlerin çift gelmesi veya hiç gelmemesi gibi problemler tabiki bir yerden sonra canını sıkmaya başlıyor. akıllı saat alıyorsun ve tabiki bildirimlerin doğru gelmesini beklemen gayet normal. Bu sebeple önceki yorumlarda arkadaşın bir tanesinin yazdığı ticwatch pro 3 saat modelini araştırmaya başladım. model olarak bakınca 2018 yılında çıkmış eski saat gibi gelmesine rağmen açıkcası istemiş olduğum her özelliğide karşılıyor gibi. şarjı daha uzun gitse tadından yenmezmiş. Yeni saatlerin hepside şarjı çok az gittiği için bu 2 3 saat arasında kaldım. ticwatch pro 3 baktığım zaman çin üzerinden 2.300 lira gibi bir fiyata getirtebiliyoruz. siz olsanız hangi saati seçerdiniz ?

• recep054gs kullanıcısına yanıt

Pil ömrü ve malzeme kalitesi istiyorsanız Watch GT2 Pro alın. Bir çok sağlıkçı arkadaşımın belirttiği gibi sağlıkla ilgili sensörleri de düzgün çalışıyor. Ancak uygulama zenginliği, arayüz performansı, yazılımın daha iyi olmasını istiyorsanız yeni çıkacak Galaxy Watch 4 serisini değerlendirin bence. Ek olarak bende de çift bildirim sorunu var, ama artık takmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 12 Ağustos 2021; 15:35:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Pil ömrü ve malzeme kalitesi istiyorsanız Watch GT2 Pro alın. Bir çok sağlıkçı arkadaşımın belirttiği gibi sağlıkla ilgili sensörleri de düzgün çalışıyor. Ancak uygulama zenginliği, arayüz performansı, yazılımın daha iyi olmasını istiyorsanız yeni çıkacak Galaxy Watch 4 serisini değerlendirin bence. Ek olarak bende de çift bildirim sorunu var, ama artık takmıyorum.

watch 4 alırdım ancak 40 saat şarj süresi benim için çok az. ertesi gün şarkı bitmesin diye şarja takmak istemiyorum. en azından watg 2 gibi 4 5 gün gitmesi lazımdı. uygulamaya takılmıyorum zaten saat içine müzik attım mı kablosuzdan çalınca bana yetiyor hocam. çifte bildirimide takmayabilirim. ama iş yerinde telefonu sessizde tutarken saatten bildirimlere bakmak iyi oluyor. o yüzden bildirimleri kaçırmamasını isterim. ticwatch 3 proyuda baya bi önermişler. o yüzden bi dikkatimi çekmişti.

• recep054gs kullanıcısına yanıt

Bildirim kaçırmıyor, bazen çift bildirim oluyor. En azından bende böyle, en kötü şartta da 10-11 gün şarj süresi var. O dediğiniz diğer saatin de şarj süresi kısıtlı. Pil koruma modunda gidiyor o süreler, bir sürü özelliği de kapatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 12 Ağustos 2021; 16:24:9 >
  • Merhaba arkadaşlar gt 2 pro ile aranıza katıldım.

Bu saatin %10 dan %100 e şarj olma süresi ne kadardır? Benimki 2 buçuk saate yakın sürdü. Xiaomi 33w adaptör kullandım. Acaba havalar sıcak ondan dolayı mı bu kadar uzun? Telefonum da eskisine nazaran daha geç doluyor. Sizde durumlar nedir? Merak ettim açıkçası.

Cevap için şimdiden teşekkürler.

• Evet havalar aşırı sıcak seyrettiğinden şarj olurken cihaz aşırı ısınıyor, yazılım da saati korumak için şarj hızını düşürüyor. Ben saatin üzerine buz aküsü koyarak şarj ettiğimde daha hızlı şarj olduğunu gözlemledim, ancak tavsiye etmem, çünkü bu şekilde şarj etmenin saate zarar verip vermeyeceği yönünde bir bilgim yok. Yine de 2,5 saat şarj süresi kötü bir süre değil, çünkü bu cihazda hızlı kablosuz şarj özelliği yok, kablosuz şarj da normal şarj yöntemlerine göre daha yavaş ve daha fazla ısınmaya neden oluyor malesef. Bazen keşke kablosuz şarj yerine normal şarj edilseydi diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ağustos 2021; 0:56:46 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt

Evet, bu soruyu sorduktan sonra konunun ilk sayfalarına göz attım orada da aynı sonuçlardan bahsedilmiş x yani 2 buçuk 3 saat civarı normal.

Teşekkürler, iyi forumlar.

• Şarj konusunda bende şaşkınım bu ara.

Yüzde 30-40ta şarja takıyorum 4 saatte 75 anca oluyor.

Bir sıkıntı var sanırım benimkinde.

• mrt20 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen hava sıcaklıklarından kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.