Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi her seyi gectim haba durumu guncellemesini bile telefondan almiyor saat. İlla wifi olacak. Tamam sistem yeni tanitildida hic mi bi bakmadilar abi:) yeminle suan saat mibandden farksiz. Bence suan icin harmonyos hayal kirikligi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Eski modellerde telefondan alıyordu bu kötüymüş

• Birde ekrana dokununca ekran acilmiyor. Bence o buyuk eksiklik olmus. İlla yandaki tusa basmak gerrkiyor. Mesela iwatch oyle degil ekrana dokununca saati gosteriyor. Bunlar ufak gibi gorunen buyuk eksikler bence watch3 icin. Gt2 proda var mi o ozellik

• fitamino kullanıcısına yanıt

Ekrana dokununca açılma özelliği yok GT2 Pro'da. Pil tasarrufu için kapatılmış bir özellik sanırım.

• Saat camı maalesef bu şekilde darbeye maruz kaldığı için çatladı, böyle sorunla karşılaşan tamir ettiren varmı acaba,? Servis ne kadar ücret alır

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• foodHunTR kullanıcısına yanıt

GT2'nin ekran değişimi için bile 1,5 sene önce 750 TL fiyat çekiyorlarmış. Pro'nun ekranı ise safir cam. Sanırım öyle bir fiyat çekerler ki saati atıp yenisini almak daha makul gelebilir. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Yedek parça fiyatlarına ulaştım bu şekilde.

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

• foodHunTR kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun:( Normalde çok dayanıklı bir cam ama ne şiddette bir darbeye maruz kaldı ki merak ettim.

• trueblueee kullanıcısına yanıt

Safir camlar kırılmaya değil, çizilmeye karşı dayanıklıdır. Aksine mineral camlardan daha kırılgandır. O yüzden saatinizin darbe almamasına dikkat edin.

• Oneplus watch ile gt2 pro arasında kaldim. Deneyimleyen varmıdır

• iThinkSo kullanıcısına yanıt

gt2 pro kullanıyorum ama oneplus hiç görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iThinkSo

Oneplus watch ile gt2 pro arasında kaldim. Deneyimleyen varmıdır

gt3 bekle derim agustosta gelecegi yazılıyor.

• gelecek gelmesine de 4bin - 5bin aralığında olacak muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

gelecek gelmesine de 4bin - 5bin aralığında olacak muhtemelen

Bakıcaz ülkeye özel fiyat koyabiliyor huawei 3-3.5 civarına gelirse almayı düşünüyorum.

• 499 dolar yurtdışı etiketi var.

dediğiniz gibi ülkeye özel bir fiyat olursa nispeten düşünülebilir tabi ama 3 gün max şarj ömrü var. bu demektir ki 2-2.5 gün arası gidecek yani 2 akşamda bir şarja takacaksınız.

GT2 ve Pro da en az 7 gün bildiğiniz gibi. bunu da düşünün.

• GT2 PRO aldım 1 ay oldu geri satacam kafamı pek sarmadı GT de almıştım daha önce birde Galaxy Watch3 denedim o iyi fakat hergün Samsung saatimi de şarz etmekten bıktım sattım..

Bakalım GT2 pro yu satınca ne alırım bilmiyorum...

• kemalboran kullanıcısına yanıt

Hımm bilmiyordum.

• Merhabalar.
    Saatimin yazılım sürümü: 11.0.5.32
    Son zamanlarda saatim kaloriyi fazla hesaplamaya başladı. Oturduğum yerde bile azar azar da olsa kalori artışı oluyor(Bunu eskiden yapmazdı). Eskiden 10000 adımda 250-300 civarı kalori hesaplarken(işe gidip gelme ve gün içindeki yürümeler), şimdi 10000 adımda 600 kalori hesaplıyor. Mesela bugün 1953 adımda 158 kalori hesapladı(Spor yapmadım, normal yürüme temposu). 1953 adım-158 kalori fazla gibi geliyor bana.
    Ayrıca son güncellemeden sonra cihazımın tamamen şarj olması 4 saati bulmaya başladı, önceden 2 saatte oluyordu. Sıfırlama işlemlerini yaptım ama düzelmedi. Sizin saatinizde kalori hesaplama ve şarj olma durumu nasıl acaba?
    Bu arada şarj için başka adaptör ve kablo denedim durum değişmedi. Ama kablosuz standı aynı onu değişmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios ile boyle uyumsuz devam ederse ben satacagim acikcasi ios kullaniyorsam alma

• Bu saatlerin bileklikten pek farkları yok bence. Dışarda spor yapmayı sevenler için belki daha kullanışlıdır, sonuçta GPS i var. Temel kullanıcı için bileklikler daha uygun diye düşünüyorum. Sonuçta kullanıcının öğrenmek istediği veri adım sayısı ve saatten başka bir şey değil. Spor yaparken de etkinliklerde bilekliklerin kolda rahatsızlık vermesi gibi bir durum da olmuyor. Bilekliklerin sensörlerini bu saatler kadar iyi yapmaları süper olur. Görsel olarak güzel evet ama bence kullanışlı değil henüz, ilerleyen nesillerde bu saatlere geçmek daha mantıklı bence.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.