< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (73. sayfa)

-
-
Eski modellerde telefondan alıyordu bu kötüymüş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birde ekrana dokununca ekran acilmiyor. Bence o buyuk eksiklik olmus. İlla yandaki tusa basmak gerrkiyor. Mesela iwatch oyle degil ekrana dokununca saati gosteriyor. Bunlar ufak gibi gorunen buyuk eksikler bence watch3 icin. Gt2 proda var mi o ozellik
Ekrana dokununca açılma özelliği yok GT2 Pro'da. Pil tasarrufu için kapatılmış bir özellik sanırım.
-
-
GT2'nin ekran değişimi için bile 1,5 sene önce 750 TL fiyat çekiyorlarmış. Pro'nun ekranı ise safir cam. Sanırım öyle bir fiyat çekerler ki saati atıp yenisini almak daha makul gelebilir. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok geçmiş olsun:( Normalde çok dayanıklı bir cam ama ne şiddette bir darbeye maruz kaldı ki merak ettim.
-
Safir camlar kırılmaya değil, çizilmeye karşı dayanıklıdır. Aksine mineral camlardan daha kırılgandır. O yüzden saatinizin darbe almamasına dikkat edin.
-
Oneplus watch ile gt2 pro arasında kaldim. Deneyimleyen varmıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gt2 pro kullanıyorum ama oneplus hiç görmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iThinkSo
Oneplus watch ile gt2 pro arasında kaldim. Deneyimleyen varmıdırgt3 bekle derim agustosta gelecegi yazılıyor.
-
gelecek gelmesine de 4bin - 5bin aralığında olacak muhtemelen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi Korsangelecek gelmesine de 4bin - 5bin aralığında olacak muhtemelen
Bakıcaz ülkeye özel fiyat koyabiliyor huawei 3-3.5 civarına gelirse almayı düşünüyorum.
-
499 dolar yurtdışı etiketi var.
dediğiniz gibi ülkeye özel bir fiyat olursa nispeten düşünülebilir tabi ama 3 gün max şarj ömrü var. bu demektir ki 2-2.5 gün arası gidecek yani 2 akşamda bir şarja takacaksınız.
GT2 ve Pro da en az 7 gün bildiğiniz gibi. bunu da düşünün.
-
GT2 PRO aldım 1 ay oldu geri satacam kafamı pek sarmadı GT de almıştım daha önce birde Galaxy Watch3 denedim o iyi fakat hergün Samsung saatimi de şarz etmekten bıktım sattım..
Bakalım GT2 pro yu satınca ne alırım bilmiyorum...
-
Hımm bilmiyordum.
-
-
ios ile boyle uyumsuz devam ederse ben satacagim acikcasi ios kullaniyorsam alma
Bu saatlerin bileklikten pek farkları yok bence. Dışarda spor yapmayı sevenler için belki daha kullanışlıdır, sonuçta GPS i var. Temel kullanıcı için bileklikler daha uygun diye düşünüyorum. Sonuçta kullanıcının öğrenmek istediği veri adım sayısı ve saatten başka bir şey değil. Spor yaparken de etkinliklerde bilekliklerin kolda rahatsızlık vermesi gibi bir durum da olmuyor. Bilekliklerin sensörlerini bu saatler kadar iyi yapmaları süper olur. Görsel olarak güzel evet ama bence kullanışlı değil henüz, ilerleyen nesillerde bu saatlere geçmek daha mantıklı bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X