Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün I phone'da hem watch GT2 hem de watch GT2 pro yu denedik. I Phone da iki saatte de sadece hat çağrılarına değil, watsapp, microsoft teams ve massenger sesli aramalarına yanıt verebiliyor. Ancak maalesef andoid telefonda sadece hat üzerinden gelen çağrıları yanıtlayabiliyorsunuz. Iphone de Huawei saatin kullanımı kısıtlıyken sesli görüşmelere tüm platformlardan cevap verebilmesi çok ilginç!

• Küllü kahve rengi kordonu hiçbir yerde bulamıyorum. Aynı renk kaliteli deri kordon var mı bildiğiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: prens_ipsiz

Sağolasın. Son bir tane kalmış, onu da kaptım.

• kemalboran kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan. Guncel33 diye bir firma orijinal silikonu 199'a satarken, senin aldığın satıcı da o fiyata satıyordu deriyi. Silikon olan tukenince diğer satıcıda, bu satıcı zam yaptı. Bunu neden anlattım. Tarihe not olsun diye. 

• prens_ipsiz kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun. Zaten hiçbir yerde kalmamış. Huawei mağazasında bile yok.

• Bugun elime huawei watch 3 ulasti. Ancak sarj olmasinda sorun var gibi. İcinden cikan sarj kablosunu apple adaptore bagladim sarja taktim ancak dolmuyor. Cok gec doluyor gibi suan 1 saattir takili bakayim dedim %24 dedi. Sarjdan cikardim patir patir sarj dustu 16 ya kadar. Urunu amazon de uzerinden almistim turkiyede ilgilenirler mi acaba dostlar. Cok moralim bozuldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Bugun elime huawei watch 3 ulasti. Ancak sarj olmasinda sorun var gibi. İcinden cikan sarj kablosunu apple adaptore bagladim sarja taktim ancak dolmuyor. Cok gec doluyor gibi suan 1 saattir takili bakayim dedim %24 dedi. Sarjdan cikardim patir patir sarj dustu 16 ya kadar. Urunu amazon de uzerinden almistim turkiyede ilgilenirler mi acaba dostlar. Cok moralim bozuldu

Malesef anca kargosunu vericen iade edicen oda ölme eşegim ölme kötü şans

• Ucak moduna alip sarja taktim duzelmis gibi duruyor bakalim.

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Hocam adaptör değiştirin veya saati yeniden başlatın tekrar bir takın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 13 Temmuz 2021; 21:39:27 >
  • Duzeldi hocam. Ancak soyle bir sacmalik var. Ben bunu ios ile kullaniyorum bunda ozellestirme namina bisey yok. Mesela kadranlarin hepsi ayni. Kalp atisi. Adim sayisi vs var. Dolar kuru finans vs yok. Ozellestirme olayi cok zayif.

Hocam cihaz daha yeni gelir yeni ios için iyileştirmeler merak etmeyin güle güle kullanın

https://www.youtube.com/watch?v=YWllsgOh-mw&feature=youtu.be

Belki işinize yarar hocam bu video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 14 Temmuz 2021; 0:10:8 >
  • İyi dusuncen icin tesekkurler hocam. Ben bugun w3 icin ana konu acayım bari

• quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

İyi dusuncen icin tesekkurler hocam. Ben bugun w3 icin ana konu acayım bari

Linkide buraya atıver.

Kaç tl geldi sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam suan idarelik biseyler karaladim pc basina gecince doldurucam. Akrabaya getirttim amazondan 370euro tuttu. Airbuds pro kulaklik hediyesiyle

• Abi saatin icinde huawei appgalery var ama icinden adam akilli hic uygulama yok. 10 tane falan 3. Parti sacma uygulamalar var. Facebook twitter falan hak getire. Bu iste bi sacmalik var abi:/

Face falan bekleme bir sitede okumuştum wp mesajlarına cevap yazmak için whatsappın yazılımı lazımmış amerika ambargosundan dolayı pek mümkün değil bu olay umarım anlaşabilirler

• Abi faceyi gectim tiktok falan da yok. Çinli uygulamalar da yok. Cok sacma olmus bu harmony os

Sistem yeni sayılır 2 haziranda tanıtıldı daha birçok uygulama geleceğini umuyorum.

• Umarim gelir hocam bu haliyle pazarda satilan akilli saatlerden farksiz. Ben finansla ilgilenen biriyim en azindan saate bakinca bir doviz kurunu vs gormek isterdim. Bu haliyle
    Cok yetersiz olmus watch 3

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.