Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@onekiss xiaomi redmi note 9 pro telefon. sorun hala devam ediyor eğer ilerleyen zamanda çözebilen olursa burada bizi de bilgilendirsin lütfen.

• samsung s9+ da da birden fazla bildirim sorunu var.

bir de Plus messenger için uygulama var Pro da bunu çalıştırabilen oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

@onekiss xiaomi redmi note 9 pro telefon. sorun hala devam ediyor eğer ilerleyen zamanda çözebilen olursa burada bizi de bilgilendirsin lütfen.

Saati resetledim, uygulamadan bildirimleri kapatıp tekrar açtım. Bunlarla bir alakası var mı bilmiyorum ama dünden beri düzelme var.

Aynı mesajları 2-3 defa gösteriyor ama en azından 10 kez göstermiyor. Şimdilik gelen farklı bildirimleri görebiliyorum, yarın ne olur Allah bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi Korsan kullanıcısına yanıt
    plus messenger çalışmıyor maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onekiss O kullanıcısına yanıt

Bende sürekli deniyorum artık bırakayım bu işi.

• Gt 3 pronun şeklini ve fiyatını görünce bende gt 2 pro aldım ancak kutudan farklı bir şarj aleti çıktı. Kutu açılım videolarındaki şarj aleti type c girişli ayrı birşey ama bendeki ucu usb kablosuna sabit şekilde. Yani kablodan ayıramıyorsunuz ve ucu normal usb. Huawenin kendi internet mağzasından almıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gt3 pronun tr fiyatı belli oldumu

• Yurt dışı fiyatı için yazmıştım türkiyede henüz satış yapılan bir yer göremedim

• Watch 3 turkiye tarafinda bilgisi olan var mi acaba ne zaman satisa cikacak.

• arkadaşlar saati devamlı göstermenin ve saatin arka planını isteiğimiz resmi yapabilecek hale getirebiliyor muyuz? hani daha ucuz ve giriş seviyesindeki saatlerde bile ne özellikler var :) böyle tipi güzel bir saati boş bırakmak olmamış. ya dandik bir saaatte tuş takımı ile arama yapılabiliyor, telefondaki kişi kayıtları telefondan ulaşılabiliyor. çok şaşırdım. başka bir saatte istenilen bir resmi duvar kağıdı yapmışlardı. garip karşıladım

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

bunda da galeriden fotoğraf seçebiliyorsunuz ekran saati için.

• Arkadaşlar health uygulamasında ücretli olarak epey güzel kadranlar var ancak tutupta bir kadrana çok bir para olmasa da 10 TL vermek içimden hiç gelmiyor, buradaki beğendiğimiz bir modeli saate yüklemenin başka bir yolu yok mudur?

• YaYa kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 lira ya 10 lira. Hani su 10 lira icin deger mi

• YaYa kullanıcısına yanıt
    Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorsanız mod lu huawei health uygulaması ile internette binlerce kadran bulabilirsiniz. Youtube ta “huawei gt 2 custom watch face” yazarak nasıl yapıldığınıda izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Hocam 10 lira ya 10 lira. Hani su 10 lira icin deger mi
    Değip degmemesi sizi ilgilendirmez, sorduğum şey ile ilgili yanıtınız yok ise alintilamaniza gerek yok, ben sizin fikrinizi sormadım çünkü.

• ekranda devamlı saatin gözükmesi sağlanabiliyor mu? yoksa 5dk ile mi sınırlı

• Saat ekranında aşağı çekin, saati hep göster seçeneği var. Saat üzerinde halledebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpi_Turk

Saat ekranında aşağı çekin, saati hep göster seçeneği var. Saat üzerinde halledebilirsiniz.

orası da 5dk sonra uyuyacaktır şeklinde işlem yapıyor. 5dk sonra ekran yine kapanıyor. duvar kağıdı resmini nasıl yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 23 Haziran 2021; 16:59:8 >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    1. ekran ayarlarından o süreyi 20 dk ya kadar uzatabiliyorsunuz

2. Sağlık uygulamasından gallery adlı kadranj bulup içine fotoğraf yüklüyorsunuz

• zafermavi Z kullanıcısına yanıt

Bendeki öyle değil. Bir taraf USB bir taraf type-c ve kablo şarj cihazından ayrılabiliyor. HB den aldım. Satıcı Huawei idi.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.