Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara hergun yeni ara yuz geliyor. Uygulamadan kontrol edin.
    Degisik guzel kadranlar var. (Telefon Iphone)
  • Unforgiven_75 kullanıcısına yanıt

ali expreste deri kordonlar kargo ile beraber 50-60 liraya alınabiliyor arkadaşlar.

Aynı kordonlar TR'de 150- 160 TL

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 3 Aralık 2020; 11:13:11 >
  • Saat telefona Bluetooth ile bağlı iken BT kulaklığı nasıl kullanacağız bilenler yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler.

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani?
    Saatte muzik olmasi lazim dinlemen icin
  • GKS321 G kullanıcısına yanıt

ben BT kulaklık da bağlamak istiyorum

• Saate harici uygulama yüklenmiyor mu , ifttt ile triggers üzerinden yeelight ampulleri kontrol etmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Saat telefona Bluetooth ile bağlı iken BT kulaklığı nasıl kullanacağız bilenler yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler.

Bende de buds + var, 2 sini aynı anda samsung telefona bağlayabiliyorum otomatik olarak. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu, aramalar geldiğinde bt kulaklık ile direk cevaplıyodum ama şimdi aramalarda kulaklığa otomatik bağlanmıyor, her gelen ve giden aramada manuel olarak kulaklığa bağlamak zorunda kalıyorum.

Özellikle de huawei sağlık uygulamasının son güncellemelerinden sonra böyle oldu.

• Merhaba arkadaslar. Gt2 pro nun gps devamlı aktif mi. Kullanmadığımız zaman nasil kapatıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetcandan M kullanıcısına yanıt
    GPS spor yaptiginizda otomatik aciliyor. yani her zaman acik degil. Devamli acik olmasini istiyorsanizn health uygulamasi uzerinden yapmaniz gerekiyoe.
  • Arkadaşlar bugün yaklaşık 4,5 km yürüyüş yaptım ama GPS açılmamış. Sadece adım sayar aktif. Attığım adımı gösteriyor. Normalde yürüyüşü algılayıp yürüdüğüm yerleri haritada belirtmesi lazım değilmi?

• Teşekkürler

• sadhin kullanıcısına yanıt

Aynı sorundan ben de muzdaribim maalesef buds+ ve gt2 pro ikisilisi ile:(

Gumrukte sorun oluyor mu hocam ve ne kadar surede geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: varavirk

2 firmaya da bu konu da şikayet oluşturalım. İlk başlarda böyle değildi çok memnun olmuştum, 2 sini de sorunsuz kullanıyordum. nolduysa son güncellemeler ile oldu.

• stay weird kullanıcısına yanıt

Ben aliexpress'den bugüne kadar belki 80-90 sipariş vermişimdir. Bu ürünler 8-10 doları geçmeyen, kılıf, kablo, kulaklık gibi şeylerdi. Bazen 15 günde bazen 60 günde geliyor. Posta ile gönderilen ürünlerde ürün başı 12-13 TL PTT dağıtıcısına Muayeneye Sunma Ücreti ödüyorsunuz. Sadece 2 paketim elime ulaşmadı. Onda dispute açıp para iadesi aldım. Onun haricinde bir sorun yaşamadım.

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 3 Aralık 2020; 11:12:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varavirk

Bende arabada aynı sorunu yaşıyorum. Ama ben sağlık uygulamasından ziyade, saatin aldığı en son güncellemeden sonra olduğunu düşünüyorum. Tam da ondan sonra baş gösterdi.

• Sizde de adım sayar hatalı mı? Kapalı ortamda % 15-20 az sayıyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.