Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ekran geçişleri yavaş olsa ne olacak ki. Senelerce tek ekranı olan ve dairenin etrafında dönen 2 kola bakmadık mıHuawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI 

Kullanmaya başladıktan ve karıştırma hırsımız geçtikten sonra (15 gün diyelim bu süreye) ekrandan ekrana kim koşturur.

Yada saat üzerinde 20 tane farklı aplikasyonu kim çalıştırır. Spotify kolumda olmasa "bence" bişey kaybetmem.

Ama şunlar olsun isterim;

• Saat bakılası bişey olsun. Şık, zarif ve etkileyen ve kıyafetimle renk değiştiren. ( Çoğu erkeğin taktığı tek aksesuar olduğu için fiyatının bir sınırı yok)Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI 
    • Kaç adım attığımı, ne zaman yatıp kalktığımı, kalp falan ne varsa en az yanılma payıyla göstersin. Suya dirençli olsun ve piiiiiiiiiiil gibi pil olsun.
    • Saati kaldırınca ekran gecikmeli gelmesin lütfen. Kolumu bi kaç saniye boş boş seyretmem anlamlı gelmiyor bana.
    • NFC olsun. Markete gidince ödeme için telefonumu çıkartmayayım, kolumu burada göstereyim.Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI 
    • Wifi olsun. Evin içinde telefondan asla kopmak istemeyenler için gerekli olabilir.

• Bu fanlarda biliyor yavaş olduğunu kendileri yavaş diyor zatende ama fan işte menülerin geçişi 1 saatte olsa savunurlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

Taichi ile yüklenen kadranlar, uygulamayı değiştirince gidiyor mu hocam ?

Hayir yükledikleriniz kalıyor ama yeni kadran ekleyemiyorsunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır kullanıyorsun saati? Hangi sürüm yüklü?

• huawei watch gt 1 versiyonunda ekran kilidi vardı ekranı yukarıdan aşağı çektiğimizde kısa yollarda mevcuttu şimdi gt 2 ye geçtim ama göremedim acaba ben mi bulamıyorum bir nevi tuş kilidi gibi bir şeydi kilitliyordum ve sporda yada havuzda falan yanlışlıkla dokunma yada basma falan olmuyordu???? ortada kilit yazan kısayol ...

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Aktivetiler açıldığında direk kilitliyor durdurmak için senin sag ust butona basili tutman lazim

• Yuruyus yaptığımda yada bisiklet kullandığımda aktiviteyi başlatıyorum sonrasında GPS haritaya baktığımda saçma çizgiler görüyorum karşılaşan oldumu?

• arkadaşlar hediye band ı alan var mı?

• firetox F kullanıcısına yanıt

anladım demek ki eskisi gibi değil... önceden yatarken kilitliyordum saati yanlışlıkla işlem yapmasın diye iyi oluyordu.

• muratalagoz kullanıcısına yanıt
    Kodun gelmesini bekliyorum normalde yarin kodun gelmesi gerekiyor

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Yatarken kullanmak için hiç kontrol etmedim sikintida yaşamadım ama.

• firetox F kullanıcısına yanıt

mesela şöylede örnek vere bilirim saati temizlemek için musluğun altında yıkarken normalde dokunmatik kendi kendine işlem yapıyordu ama kilitleyince sadece ekran açılıyordu ama hiç bir işlem yapmıyordu.

• Arkadaşlar merhaba , saat yaklaşık 2 saat önce geldi kullanmaya başladım eski bir honor magicwatch2 kullanıcı olarak çok şık ve oturaklı bir saat olmuş .Huawei storedan alacaklar için bir tavsiyede bulunmak istiyorum , 100 tl kupon kampanyası süresi bittiği için kullanamıyorsunuz ama onun yerine çark çevirip 120 tl ye kadar kupon sahibi olabiliyorsunuz.Çarkı 120 tl yi bulana kadar çevirebilirsiniz bana 3. çevirmemde 120 tl geldi bir kere çevirip 20 tl geldiğinde durmayın devam edin çevirmeye. Titanyum kasa ve safir cam saatlere bakıldığında, hediyeleri ve kuponu ile mantıklı fiyat seviyesine geliyor . Bence alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven_75 -- 20 Ekim 2020; 23:53:17 >
  • Unforgiven_75 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benimde saatim 2 saat once geldi :)
    Birkac sey aklima takildi, cozmeye calisiyorum.
    Su cark olayini merak ettim, sadece internet sitesinden alanlar icin mi gecerli yoksa magazadan alanlar icinmi?
    Ben huawei internet sitesinden aldim? Carki nasil ceviricem 😊

• Yukarida bahsettigim gibi saatim yeni geldi, iphone da kullaniyorum eslestirdim. Hemen guncelleme yapti.
    Sorum su, iphone kullanicilari icin ekran arayuzleri sinirli deniliyordu fakat health uygulamasinda soyle bir ekran cikiyor? Yeni bir ekran arayuzu yukleyip kullanabiliyor muyum yani?

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

• Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

İnşallah hayırlısı olur :) giyilebilir teknolojiye bu kadar para vereceğim aklıma gelmezdi.

Band 3e için teslimat sonrasında mı yorum yapmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 20 Ekim 2020; 22:2:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT2 Pro güncelleme almaya devam ediyor. Yeni güncelleme ile SPO2.... ölçümü artık sürekli ve otomatik yapılacakmış. Ancak güncelleme bölge bölge geliyormuş. Deneyen var mı? Yeni güncelleme aldınız mı?

( henüz kullanıcı değil takipçi olduğum için deneyemiyorum.Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI )

ahanda ilgililer için linki Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI 

https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-gt-2-pro-receiving-24-hours-continues-spo2-feature-with-a-new-update//

• Benim saati garantiye verdim arkadaşlar, sanırım yarın yenisi gelecek.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.