Yahu ekran geçişleri yavaş olsa ne olacak ki. Senelerce tek ekranı olan ve dairenin etrafında dönen 2 kola bakmadık mı Kullanmaya başladıktan ve karıştırma hırsımız geçtikten sonra (15 gün diyelim bu süreye) ekrandan ekrana kim koşturur. Yada saat üzerinde 20 tane farklı aplikasyonu kim çalıştırır. Spotify kolumda olmasa "bence" bişey kaybetmem. Ama şunlar olsun isterim;
|
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (15. sayfa)

-
-
Bu fanlarda biliyor yavaş olduğunu kendileri yavaş diyor zatende ama fan işte menülerin geçişi 1 saatte olsa savunurlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor
Taichi ile yüklenen kadranlar, uygulamayı değiştirince gidiyor mu hocam ?Hayir yükledikleriniz kalıyor ama yeni kadran ekleyemiyorsunuz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zamandır kullanıyorsun saati? Hangi sürüm yüklü?
-
Aktivetiler açıldığında direk kilitliyor durdurmak için senin sag ust butona basili tutman lazim
Yuruyus yaptığımda yada bisiklet kullandığımda aktiviteyi başlatıyorum sonrasında GPS haritaya baktığımda saçma çizgiler görüyorum karşılaşan oldumu?
arkadaşlar hediye band ı alan var mı?
-
anladım demek ki eskisi gibi değil... önceden yatarken kilitliyordum saati yanlışlıkla işlem yapmasın diye iyi oluyordu.
-
Kodun gelmesini bekliyorum normalde yarin kodun gelmesi gerekiyor
Yatarken kullanmak için hiç kontrol etmedim sikintida yaşamadım ama.
mesela şöylede örnek vere bilirim saati temizlemek için musluğun altında yıkarken normalde dokunmatik kendi kendine işlem yapıyordu ama kilitleyince sadece ekran açılıyordu ama hiç bir işlem yapmıyordu.
-
Arkadaşlar merhaba , saat yaklaşık 2 saat önce geldi kullanmaya başladım eski bir honor magicwatch2 kullanıcı olarak çok şık ve oturaklı bir saat olmuş .Huawei storedan alacaklar için bir tavsiyede bulunmak istiyorum , 100 tl kupon kampanyası süresi bittiği için kullanamıyorsunuz ama onun yerine çark çevirip 120 tl ye kadar kupon sahibi olabiliyorsunuz.Çarkı 120 tl yi bulana kadar çevirebilirsiniz bana 3. çevirmemde 120 tl geldi bir kere çevirip 20 tl geldiğinde durmayın devam edin çevirmeye. Titanyum kasa ve safir cam saatlere bakıldığında, hediyeleri ve kuponu ile mantıklı fiyat seviyesine geliyor . Bence alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven_75 -- 20 Ekim 2020; 23:53:17 > -
Merhaba, benimde saatim 2 saat once geldi :)
Birkac sey aklima takildi, cozmeye calisiyorum.
Su cark olayini merak ettim, sadece internet sitesinden alanlar icin mi gecerli yoksa magazadan alanlar icinmi?
Ben huawei internet sitesinden aldim? Carki nasil ceviricem 😊
-
-
GT2 Pro güncelleme almaya devam ediyor. Yeni güncelleme ile SPO2.... ölçümü artık sürekli ve otomatik yapılacakmış. Ancak güncelleme bölge bölge geliyormuş. Deneyen var mı? Yeni güncelleme aldınız mı?
( henüz kullanıcı değil takipçi olduğum için deneyemiyorum.
)
ahanda ilgililer için linki
-
Benim saati garantiye verdim arkadaşlar, sanırım yarın yenisi gelecek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X