Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 2 Mİ GALAXY WATCH ACTİVE 2 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu iki saat arasında kaldım. Bu iki saat arasında kaldım ikisinin + lari- leri nedir.kullanan tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Huawei bilmem uc yil oldu Samsung Classic var. Cok iyi bir saat, ozellik olarak hersey var. Uygulama ve arayuz cesitliligi bol. Huaweilere sanirsam herhangi bir uygulama yuklenemiyor. Ben olsam Samsung tercih ederdim, yillardir kullaniyorum ve memnunum.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle samsung alıcam

• Huawei bence tasarım olarak daha güzel ama o menüler arası takılıyor kasıyor gibi hareket etmesi yok mu delirtiyor beni yıl 2020. Ben 1.seri Watch active kullandım gayet seri uygulama arayüz desteği çok hatta Samsung telefon kullanıyorsan mağaza dışından da saat arayüzleri yükleyebilirsin

• BoZKuRT.23 B kullanıcısına yanıt
    En büyük fark kesinlikle batarya ömrü ben de 2 sinin arasında kalmıştım. 7 ay oluyor alalı. 18 gün rekorum var. Eğer müzik dinliyorsan, konuşmayı saat üzerinden yapıyorsan 10 - 12 gün çok rahat gider.

• Selam Huawei watch gt2 kullanıyorum gayette memnunum watch kullanan arkadaşımla karşılaştırdığımda şarj ömrü olsun içindeki uygulamalar olsun daha çok öne çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar duşta suyun çarpmasıyla menüler değişiyor mu? Mi Bandda böyle bir sorun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AhmetSurekkk A kullanıcısına yanıt
    İçindeki uygulamalar nasıl öne çıkacak ki gt2 ye uygulama yüklenmiyor.

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim hocam samsung alicam sanırsam.

• üç aydır gt2 kullanıyorum. active 2 hiç kullanmadım sadece vatan teknosa gibi yerlerde biraz inceledim çok fazla fikrim yok ama arasındaki en önemli farklar olarak active 2 de gelen mesaja yazarak cevap veriyorsun. benimki gibi kalın parmakların varsa bu biraz eziyet oluyor. gt2 ise pil süresi beni cezbetti. tasarımını da beğendim ama bu göreceli bir durum tabi. saat kadranlarını istediğim gibi değiştirip kendi öektiğim fotoğrafları bile koyabiliyorum. uyku ve kalp atışı takibinin yanı sıra stress ölöme özelliği varki gerçekten doğru tahmin ediyor hangi saatlerde stresli olduğumu. son güncellemede ise kandaki oksijen miktarını ölçme özelliği geldi. spor ve egzersiz modlarını saymıyorum bile. sanki kolumda doktor taşıyormuş gibi hissediyorum bazen. en yoğun kullandığım zamanlarda bile en az 12-13 gün civarında şarjı gidiyor.
  • GriPaltoluAdam G kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

• Geleneksel saat görünümü ve batarya performansından dolayı Magic Watch 2 tercih ettim memnunum.

Saat alırken önceliğin önemli. Teknolojik oyuncaklar seviyorsan Samsung daha zevkli olacaktır ama dediğim gibi benim önceliğim o değildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.