< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (2. sayfa)
-
-
taskit seçeneği yok sanırım bu yönden kötü malesef :(
-
arkadaşlar bir de sağlık kısımın tam anlamadım apple watchlarda olan ekg ve tansiyon özelliği var mı?
-
Huawei'ler wearos değil diye biliyorum ama bir uygulama mağazası varsa saatiniz için bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deri model için daha yüksek tutarda bir kupon vs var mıydı
EKG yok bu modelde. EKG gt3 pro ve watch 4 pro gibi modellerde var.
Tansiyon zaten Apple watch modellerinde de yok.
-
iPhone 11 cihazımla NFC ile ödeme yapamadım
Ne yaptıysam olmadı
Bu saati alıp NFC üzerinden ödeme yapabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gri renk aldım, hepsiburada bu renk tükenmiş görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Mayıs 2024; 10:31:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beyazla grinin kasa aynı sanki resimlere göre, beyaz + gri naylon kordon bedava olarak almak daha mantıklı. direkt gri alınca 500 fazla fiyat
-
Hocam gri - siyah tercih ettim ,deri kayışı verse daha iyi olurdu tabi
var.
-
Bende çıkmadı hocam kaç çıkıyor sizde
3 bölüyor sanırım. Kart bilgilerini girince aşağıdaydı. Peşinin üzerine tıklayınca taksitleri çıkıyor. Ben öyle aldım.
Fiyat neden farklı çıkıyor. Bir türlü düşmedi ben de
Nfc varmı kesin olarak cihazda?
-
Şarj muhabbetinden apple watch almıyorum. Iphone ile bayağı uyumlu diyen arkadaşı görünce biraz baktım. Önceki seride (fit 2) ios sorunlu olan/çalışmayan birkaç şeyden (hızlı yanıt çalışmaması,fotoğraf çekme,sağlıkta senkronize hataları) bahsedilmiş. Acaba bu modelde onlar nasıldır ?
Var deniyor. Çoğunluk kırmızı tuşluların bunu desteklediğini ileri sürüyor. İzlediğim bir inceleme videosunda da "Huawei'ye sorduk kırmızı tuşlular nfc" diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 11 Mayıs 2024; 16:34:0 > -
hocam gri olanı nfc var diye aldım , beyaz renk de kırmızı tuşlu görünüyor ikisi aynı özellik mi acaba
-
Emin değilim sadece gördüğüm ve duyduğumu ilettim ve bunlara göre evet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X