< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (2. sayfa)

-
-
taskit seçeneği yok sanırım bu yönden kötü malesef :(
_____________________________ "Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor."
Lao Tsu -
arkadaşlar bir de sağlık kısımın tam anlamadım apple watchlarda olan ekg ve tansiyon özelliği var mı?
_____________________________ "Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor."
Lao Tsu -
Huawei'ler wearos değil diye biliyorum ama bir uygulama mağazası varsa saatiniz için bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Deri model için daha yüksek tutarda bir kupon vs var mıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
EKG yok bu modelde. EKG gt3 pro ve watch 4 pro gibi modellerde var.
Tansiyon zaten Apple watch modellerinde de yok.
_____________________________ -
iPhone 11 cihazımla NFC ile ödeme yapamadım
Ne yaptıysam olmadı
Bu saati alıp NFC üzerinden ödeme yapabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ve Her İnsan bir gün yalnız kalır…. -
Gri renk aldım, hepsiburada bu renk tükenmiş görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Mayıs 2024; 10:31:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir. -
beyazla grinin kasa aynı sanki resimlere göre, beyaz + gri naylon kordon bedava olarak almak daha mantıklı. direkt gri alınca 500 fazla fiyat
Hocam gri - siyah tercih ettim ,deri kayışı verse daha iyi olurdu tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir. -
var.
Bende çıkmadı hocam kaç çıkıyor sizde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ "Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor."
Lao Tsu -
3 bölüyor sanırım. Kart bilgilerini girince aşağıdaydı. Peşinin üzerine tıklayınca taksitleri çıkıyor. Ben öyle aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat neden farklı çıkıyor. Bir türlü düşmedi ben de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nfc varmı kesin olarak cihazda?
Şarj muhabbetinden apple watch almıyorum. Iphone ile bayağı uyumlu diyen arkadaşı görünce biraz baktım. Önceki seride (fit 2) ios sorunlu olan/çalışmayan birkaç şeyden (hızlı yanıt çalışmaması,fotoğraf çekme,sağlıkta senkronize hataları) bahsedilmiş. Acaba bu modelde onlar nasıldır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var deniyor. Çoğunluk kırmızı tuşluların bunu desteklediğini ileri sürüyor. İzlediğim bir inceleme videosunda da "Huawei'ye sorduk kırmızı tuşlular nfc" diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 11 Mayıs 2024; 16:34:0 >_____________________________ -
hocam gri olanı nfc var diye aldım , beyaz renk de kırmızı tuşlu görünüyor ikisi aynı özellik mi acaba
_____________________________ Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir. -
Emin değilim sadece gördüğüm ve duyduğumu ilettim ve bunlara göre evet.