Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.075
Cevap
113
Favori
123.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonunuzda müzik çalarken kadran ekranında bir kere sağa kaydırın, oradaki oynatıcıya dokunun, kaynağı aşağıdan yerel cihaz yerine telefonunuzu seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Arkadaşlar, Aritmi analizinde bu normal mi?
    1 ay civarı ölçüyor, 793 ölçümde 5 kere Erken vuru riski tespit etmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    284/7 bendeki oran ama bu normal sanırım, açıklamalarda da yazıyor risk seviyeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maestro2 kullanıcısına yanıt

sağlık takibi için huawei rakipsiz .

• ibrhmalk İ kullanıcısına yanıt
    İlginiz, alakanız ve de yardımınız adına çok teşekkür ederim hocam. Saygılarımla.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Bence sizin hiçbir sorununuz yok :D

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Şüphelenip manuel ölçüm yaptığım neredeyse her seferde A-fib riski uyarısı verdi. Zaten kalbimle ilgili şüphelerim var ama henüz doktora görünmedim.

• Bende de 940 da 20 küsür gösteriyor erken vuru riski. .yanliz söyle bir şey var bir kere manuel ölçüm yaparken erken vuru riski karşıma çıktı ama o an eminim ki erken vuru yada diğer ismiyle extrasistol olmadı . Ben de dönem dönem oluyordu es ler , onu zaten kendin hissediyorsun , öksürme ihtiyacı yada bir derin nefes çekme ihtiyacı gibi bir his oluyor göğsünde. Bence mesela nabiz 100 lerde eve gidin , üstünü değiştirdin vs koltuğa oturdun nabzı 90 oldu mesela . O arada ölçüm yaparsa nabzı oturunca 90dan 82-84 lere hızlı düşerse ki düşer , tam o esnada manuel de otomatikte ölçüm yapsa dediğim gibi bence nabzı dalgalanması yani erken vuru riski diye cihaz algılıyor. Es ( extrasistol) den dolayı bir dönem bolca doktora gitmiş biri olarak yazıyorum . Gündüz Apple Watch 9 kullanıyorum , onda nabiz dalgası aritmi uyarısı hiç vermedi mesela . Yanliz İbrahim Bey bir kardiyologa yine de gidin , rütun ekg , eko, efor , kan tahlilleri yaptırın mutlaka . En azından kafanız rahatlar 👍

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 10 Haziran 2024; 17:55:30 >

• Bu ölçüm bende yok siz nasıl yaptınız

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

Tavsiyeler için teşekkür ederim Serdar bey, görüneceğim inşallah.

Önce hiç sorunum yoktu. Depremden sonra miras kaldı bana. Önceki halimle sonraki halimin farkını çok bariz hissedebiliyorum. Bazen deprem oluyor sanıyorum çarpıntı oluyor. Bazen çarpıntı sanıyorum deprem olmuş. Huawei watch gt 4 [ANA KONU] Çevremde çoğu kişide Aritmi oldu depremden sonra neredeyse eminim. Yakın zamanda gidip saatin güvenirliğini de test etmek istiyorum aslında. Bakacağız.

• saatin dilini nasıl türkçe yapabilirim benimki ingilizce... telefonu hongkong a çevirirken oldu .

• boraa28 B kullanıcısına yanıt

Birkaç sayfa geride açıklaması var . Kısaca vpn üzerinden hongkong yada Çin gibi bir yere bağlanıyorsun . HUAWEI sağlık uygulamasında yeni sıfırdan hesap açıyorsun konum olarak hongkong belirtiyorsun kurulumda . Sonra uygulama kurulum tamamalaninca aritmi takibi otomatik sağlık uygulamasına geliyor ekg nin altına . Eski veriler eski hesapta kalıyor ama . Sonra VPN’i kapatıp normal kullanmaya devam ediyor .

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Saat dilini telefon dolayısı ile uygulama dili ile aynı yapıyor sanırım. Ben böyle bir sorun yaşamadım. İngilizce mi kullanıyorsunuz telefonu?

Aynısı depremden beri bende de oluyor maalesef. Bazen sallanıyorum sanıyorum, çarpıntı oluyor arada. Çoğu kişi söylemiyor ama bunu yaşayan çok var bence.

evet telefonu hongkong ingilizce yaptım . bir de kolumu her kaldırdığımda saat açılıyor . açılmasın diye bir yerden kapatmıştım ama hatırlayamadım yerini siz biliyor musunuz ? ekran sürekli kapalı kalsın istiyorum.

Huawei Sağlık uygulaması > Cihazlar > Saati seç > En altta cihaz ayarları > Uyandırmak için kaldır seçeneğini kapat!

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

sağol çok makbule geçti.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Malesef..

Telefon dilinin İngilizce olmasına gerek yok. Yazdığım rehberdeki gibi yaparsanız her şey Türkçe olarak kullanıyorsunuz zaten.

• Arkadaşlar bu saatte telefondaki muziği kontrol edemiyormuyuz. Youtube müzikden müzik dinliyorum ama saatte müzik kısmında sadece kendi müziklerini gösteriyor. Gt2 ile bunu cok rahatlıkla yapabiliyordum. Ekstra bir uygulamamı kurmam gerekiyor.

• Özgü® kullanıcısına yanıt

Telefonunuzda müzik çalarken kadran ekranında bir kere sağa kaydırın, oradaki oynatıcıya dokunun, kaynağı aşağıdan yerel cihaz yerine telefonunuzu seçin.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.