Telefonunuzda müzik çalarken kadran ekranında bir kere sağa kaydırın, oradaki oynatıcıya dokunun, kaynağı aşağıdan yerel cihaz yerine telefonunuzu seçin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (53. sayfa)

-
-
-
284/7 bendeki oran ama bu normal sanırım, açıklamalarda da yazıyor risk seviyeleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağlık takibi için huawei rakipsiz .
-
İlginiz, alakanız ve de yardımınız adına çok teşekkür ederim hocam. Saygılarımla.
-
-
Bu ölçüm bende yok siz nasıl yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiyeler için teşekkür ederim Serdar bey, görüneceğim inşallah.
Önce hiç sorunum yoktu. Depremden sonra miras kaldı bana. Önceki halimle sonraki halimin farkını çok bariz hissedebiliyorum. Bazen deprem oluyor sanıyorum çarpıntı oluyor. Bazen çarpıntı sanıyorum deprem olmuş.
Çevremde çoğu kişide Aritmi oldu depremden sonra neredeyse eminim. Yakın zamanda gidip saatin güvenirliğini de test etmek istiyorum aslında. Bakacağız.
saatin dilini nasıl türkçe yapabilirim benimki ingilizce... telefonu hongkong a çevirirken oldu .
-
Birkaç sayfa geride açıklaması var . Kısaca vpn üzerinden hongkong yada Çin gibi bir yere bağlanıyorsun . HUAWEI sağlık uygulamasında yeni sıfırdan hesap açıyorsun konum olarak hongkong belirtiyorsun kurulumda . Sonra uygulama kurulum tamamalaninca aritmi takibi otomatik sağlık uygulamasına geliyor ekg nin altına . Eski veriler eski hesapta kalıyor ama . Sonra VPN’i kapatıp normal kullanmaya devam ediyor .
Saat dilini telefon dolayısı ile uygulama dili ile aynı yapıyor sanırım. Ben böyle bir sorun yaşamadım. İngilizce mi kullanıyorsunuz telefonu?
Aynısı depremden beri bende de oluyor maalesef. Bazen sallanıyorum sanıyorum, çarpıntı oluyor arada. Çoğu kişi söylemiyor ama bunu yaşayan çok var bence.
-
evet telefonu hongkong ingilizce yaptım . bir de kolumu her kaldırdığımda saat açılıyor . açılmasın diye bir yerden kapatmıştım ama hatırlayamadım yerini siz biliyor musunuz ? ekran sürekli kapalı kalsın istiyorum.
-
Huawei Sağlık uygulaması > Cihazlar > Saati seç > En altta cihaz ayarları > Uyandırmak için kaldır seçeneğini kapat!
-
sağol çok makbule geçti.
-
Malesef..
Telefon dilinin İngilizce olmasına gerek yok. Yazdığım rehberdeki gibi yaparsanız her şey Türkçe olarak kullanıyorsunuz zaten.
Arkadaşlar bu saatte telefondaki muziği kontrol edemiyormuyuz. Youtube müzikden müzik dinliyorum ama saatte müzik kısmında sadece kendi müziklerini gösteriyor. Gt2 ile bunu cok rahatlıkla yapabiliyordum. Ekstra bir uygulamamı kurmam gerekiyor.
-
Telefonunuzda müzik çalarken kadran ekranında bir kere sağa kaydırın, oradaki oynatıcıya dokunun, kaynağı aşağıdan yerel cihaz yerine telefonunuzu seçin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X