Bildirim
Huawei Vision CyanogenMod 4.3(Android 4.3)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hi Danil
I setup your rom.
Bugs:
Not ring when incoming call and messages.
When i make a call the sound always goes to the speakers.
It can't synchronize the Google account only synchronize Cyanogenmod account.
Finally BIG BUG : I rebooted phone and now only Cyanogenmod logo is on screen there is nothing changed. Android system doesnt start and i cant open recovery mode and download mode anyway too._____________________________ -
Hi Danil_e71 !
You said Camera doesnt work and tethering, autolight too.
I'm waiting, looking forward.
With fixed version, Hopefully it will work properly.
Thank you very much._____________________________ -
Hello Danil_e71
I have a problem. I hope you would help me.
My phone is huawei_u8850 Vision.
The problem is: drop-down menus on the phone turns itself off.
I do not press any buttons. But this is happening in all applications.
For example: Facebook, Whatsapp, messages, navigation, contacts etc. I am opening and then immediately turns off.
What problems do you think?
Thank you_____________________________ -
Anlatın nasıl oluyor ? _____________________________ 
-
Kardeş Rom şimdilik stabil değil. Çalismayan ozellikleri var. Danil uzerinde çalisiyor ve onumuzdeki zaman icerisinde fix lerle birlikte veya fix entegre edilmis bicimde romu paylasacak. Bekleyelim lutfen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
thank you Danil_e71 _____________________________ -
Thank you Danil_e71
Hopefully as soon as possible you smoothly makes
Google çeviri :))_____________________________ -
-
CyanogenMod 10.2 Version 2
+autolight
+sound(headset, etc)
+ some chamges
-----------------
This version more usable))))
http://yadi.sk/d/n6db5WvkJVMz6
-----------------------
patch for wifi
http://yadi.sk/d/tDPONwObJdBwR
p.s. Now i am work with Camera, Tether......
p.p.s I repair Screenshot(not uploaded now, wait))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danil_e71 -- 27 Şubat 2014; 10:38:21 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByRemake
tecnikadamoguz01 üstadın yorumları olumlu olursa yüklerim.Çünkü onun paylaşımları sayesinde bu telefon kullanılabilir bir hal aldı ayrıca burdan kendisine selam ve teşekkürlerimle,
Katılıyorum ve tecnikadamoguz01 ' in yorumlarını bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 27 Şubat 2014; 14:53:34 >_____________________________ -
Thank you Danil :)
Try to it. Now :)_____________________________ -
you are loved brother.
I expect continued success_____________________________ -
Yeni versiyonu deneyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Daniel, where is the gapps and google play store ?
in addition, i dont find google play account.
This is very big problem. You should repair it.
Arkadaslar yukledim fakat siz sakin yuklemeyin. Nedeni google apps yok. Yani google hesabi ekleyemiyorsun, google play yok telefonda. Google play sonradan yuklenebilen bir sey degil. Uzun ugraslarim sonucu bir Rus forum sitesinden gaaps buldum U8850 icin fakat o da ise yaramadi. Sinir bozucu bir calisma olmus. Gaaps sorunu cozulurse rom gayet guzel. Aramaya devam ediyorum bulursam yeni bir konu acip sizlerle paylasacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 28 Şubat 2014; 0:16:04 >
quote:
Orijinalden alıntı: sinandh
Arkadaslar yukledim fakat siz sakin yuklemeyin. Nedeni google apps yok. Yani google hesabi ekleyemiyorsun, google play yok telefonda. Google play sonradan yuklenebilen bir sey degil. Uzun ugraslarim sonucu bir Rus forum sitesinden gaaps buldum U8850 icin fakat o da ise yaramadi. Sinir bozucu bir calisma olmus. Gaaps sorunu cozulurse rom gayet guzel. Aramaya devam ediyorum bulursam yeni bir konu acip sizlerle paylasacagim.
Konu ile ilgili deneyimlerinozi bekliyoruz
Rus forumlarinda geziyorum. Bulur bulmaz sizlerle paylasacagim. Bir tane buldum onu deniyecegim biirazdan. Ayrica Danill ile iletisimdeyim. Yakin zamanda bana veya buraya yazacagini umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 28 Şubat 2014; 18:39:55 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sinandh
CyanogenMod ROM'lar google uygulamaları ile beraber gelmez zaten. Ayrıca gapps yüklemelisin.
Gapps için;
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip_____________________________
-
Biliyorum. 10.1 surumunde entegreydi gaaps. Ayrica verdigin linkteki gapps i daha once flashlamistim. İşe yaramadi. Zaten o yuzden arayis icerisindeyim. 10.2 surumune uygun gapps bu Rom'da çalismiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar CM 10.2 Android 4.3.1 romunu ykledim 1 hafta kullandım yükleyebildiğim kadar yüklendim ve ağır programlar kurarak çalıştırdım performans ve akıcılık olarak rus 2.3.7 romundan hiç bir farkı yok hiçbir şekilde donma olmuyor RAM kullanımı olarak rus romundan bir farkı yok 4.0 ve 4.1.1 romlarından çok daha iyi sadece 2 sorunla karşılaştım ilki gapps yükleyemedim CM için verilen gapps ların hepsini denedim hiç biri olmadı ve ikinci olarak kamera çalışmıyor kamera için verilen 2 farklı paket denedim biri CM Focal Flashble Zip.zip çalışmadı ikinci olarak Fixed_Cam_for_CM_10.2_CM11_V2.3.zip yamasını denedim cyanogenmod açılış logosunda kalıyor ve açılmıyor. İşi bilen arkadaşlardan ricam bu iki sorunun çözüm yöntemleri bu sorunları çözebilirsek Vision kullanıcıları için en güncel ve en iyi performansı bir araya getiren romu elde etmiş oluruz.
Takipteyim Saygılar._____________________________
Benzer içerikler
- gbox nedir
- telefonda videolar açılmıyor
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- xiaomi batarya resetleme kodu
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- silinen numaraları geri getirme
- huawei katlanır tablet
- telefon hızlandırma
- çift ekran telefon
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt