Şimdi Ara

Huawei Sorumlusu Açıkladı: Google'a Geri Dönmeyeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Sorumlusu Açıkladı: Google'a Geri Dönmeyeceğiz

Wangfei, Huawei'nin ABD siyasetine olan bağımlılığından kurtulmak istediğini söyledi ve şirkete yönelik yeni yaptırımların gelmeyeceğinin garantisinin bulunmadığını belirtti. Huawei yöneticisine göre şirketin Android ve iOS'un yanı sıra üçüncü bir akıllı telefon ekosistemi geliştirmek istemesinin nedeni bu.

Huawei'nin kısa ve uzun vadede, geliştiricilerin omuzlarına yeni yükler bindirmemek için kendi işletim sistemini Android'e benzer kılmaya gayret edeceği belirtiliyor. Bu durum, Huawei'nin son zamanlarda Google Play Hizmetleri'nin işlevlerini yeniden canlandırmak için baskı yapmasının nedeni. Bu, API'lere uygulamalara bildirim gönderme konumlandırma hizmetlerini kullanma şansı tanıyor.

Wangfei, 4 bin kişilik geliştirici ekibi sayesinde, Huawei Mobil Hizmetleri aracılığıyla en temel 60 API'den 24'ünü yeniden üretmeyi başardıklarını söyledi. Yönetici, Facebook ve WhatsApp gibi ABD menşeli uygulamaların da Play Store'un alternatifi olan App Gallery'de bulunmasından memnuniyet duyacaklarını kaydetti. ABD'li şirketlerin şu anda Huawei ile iş yapması yasak olduğu için, Çinli devin ABD'li firmalarla ticaret yapabilmek için Avrupa'da aracılar aradığı belirtiliyor.

Huawei CEO'su, geçtiğimiz günlerde "Dünyayı fethetmek için Google uygulamalarına ihtiyacımız yok." Şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

• umarım başarırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

umarım başarırlar.
    Android yaygın ve kullanışlı ama bir çok telefon firması yeni güncellemeleri eski telefonlara uygulamıyor.Buda bir çok kullanıcıyı madur ediyor.Amaç kısa zamanda yeni telefon satmak.

Huawei umarım bu hatalara düşmez vede yeni işletim sisteminde güncellemeler yaparak ve kullanım kolaylığı sağlayarak bir çok insanların tercih etmesini sağlar.
  • Huawei kendi işletim sistemini yapıyor deniyor. Burda aklıma gelen şey şu Huawei nin yaptığı işletim sistemi kendisine özel olacak ios un Apple'a özel olması gibi. Acaba Huawei telefonlarda da benzer stabiliteyi görebileceğimiz anlamına geliyor olabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

Huawei kendi işletim sistemini yapıyor deniyor. Burda aklıma gelen şey şu Huawei nin yaptığı işletim sistemi kendisine özel olacak ios un Apple'a özel olması gibi. Acaba Huawei telefonlarda da benzer stabiliteyi görebileceğimiz anlamına geliyor olabilir mi
    Şimdilik kimse Android işletim sisteminden vazgeçmez.Ama ileride ne olur bilemem.
  • tüm telefonlarınıza HarmonyOS'u getirin google dönmenizi zaten istemiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.