Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin telefon p9 plus mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdrrahmmn

Senin telefon p9 plus mıydı ?

Aynen plus modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim cihaz deltadan geldi ama bu beyinsizler değişik bir yazılım yüklemişler. Kodu şöyle. L19C900B190 oysa eski kodum C185 ile başlıyordu. Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama pasif gözüküyor. Bu sürümde güncelleme de yok. Ne yapmam lazım? EMUI Sürümü 4.1.1 diyor??? Herifler 2016 yazılımını yüklemişler.
  • Bu arada sanırım benim cihazın bl kilidini açmışlar. Ben açacaktım iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Arkadaşlar benim cihaz deltadan geldi ama bu beyinsizler değişik bir yazılım yüklemişler. Kodu şöyle. L19C900B190 oysa eski kodum C185 ile başlıyordu. Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama pasif gözüküyor. Bu sürümde güncelleme de yok. Ne yapmam lazım? EMUI Sürümü 4.1.1 diyor??? Herifler 2016 yazılımını yüklemişler.

daha önce burada bir arkadaşın başına daha gelmişti.c900 genel bir sürüm gibi ve güncelleme almıyor.sadece twrp yöntemi ile değiştirebilirsiniz sürümü.zaten boot loader kırılmışsa yapmanız daha rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Arkadaşlar benim cihaz deltadan geldi ama bu beyinsizler değişik bir yazılım yüklemişler. Kodu şöyle. L19C900B190 oysa eski kodum C185 ile başlıyordu. Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama pasif gözüküyor. Bu sürümde güncelleme de yok. Ne yapmam lazım? EMUI Sürümü 4.1.1 diyor??? Herifler 2016 yazılımını yüklemişler.

daha önce burada bir arkadaşın başına daha gelmişti.c900 genel bir sürüm gibi ve güncelleme almıyor.sadece twrp yöntemi ile değiştirebilirsiniz sürümü.zaten boot loader kırılmışsa yapmanız daha rahat

Yalnız şöyle bir durum var. Evet bl kilidi açık ama usb hata ayıklama pasif yani aktif olmuyor. Hata ayıklama açık değilken twrp yüklenebilir mi?

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    meRHABALAR BENZER bir durum benim başıma gelmişti delta servis aynı sendeki gibi c900b sürümü ile verdi daha sonra dload yöntemiyle telefona uygun yazılı bulup yükledim ilk sayfada nasıl yapılacağı yazıyor ülke romu yüklendikten sonra otomatik güncelleme alıyor zaten geçmiş olsun
  • Merhaba arkadaşlar telefonla ilgili bir sıkıntım var L19 modeli ve sürümü 185B220 son 10 gündür 3 kez tekrar etti telefonla fotoğraf çekerken özellikle portre modunda telefon birden donuyor ve kapanıyor ve şarjı örn %40 falansa birden %0 gösteriyor ve açılmıyor ondan 1 saat sonra teli açtım mesela şarj %24 gösteriyordu sizce bu sorunu nasıl çözebilirim güncelleme yapmakta istemiyorum şarj sıkıntısı çekmemek için :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

meRHABALAR BENZER bir durum benim başıma gelmişti delta servis aynı sendeki gibi c900b sürümü ile verdi daha sonra dload yöntemiyle telefona uygun yazılı bulup yükledim ilk sayfada nasıl yapılacağı yazıyor ülke romu yüklendikten sonra otomatik güncelleme alıyor zaten geçmiş olsun

Hocam biraz önce FF yöntemini denedim olmadı. Romu indiriyor ama yüklemiyor. Şimdi dload yöntemini deneyeceğim. Size 2 sorum olacak. Benim cihazım servise gitmeden önce L19C185B393 romundaydı. Şimdi tekrar aynı romu mu yüklemek zorundayım yoksa şarjı daha iyi dayanan farklı bir ülke koduna sahip rom yüklesem olur mu? Bir de bu romları direk pcye indirebileceğimiz sitenin linkini rica edebilir miyim?
  • dload yöntemini denedim ve aşşağıdan full ota yazan EVA-L19C185B393 sürümü indirdim ama software install failed dedi %5 sonrası. Cihazın hafızasında dload klasörü oluşturdum ve update.app klasörünü içine attım. Sonra cihazı 3 tuşla yeniden başlattım olmadı. Nerde yanlış yaptım ya da indirdiğim dosya mı hatalı acaba?

• C185 in ilk sürümünü yükleyeceksin telefonu aldığın zaman içinde gelen sürüm hangi bölge ise onu yapamazsan +994513567785 whatsapptan yazarsın buraya pek girmiyorum artık

L19c185b180 yazılımını indirip dload yöntemiyle flashlarsanız sorunun düzelmesi lazım. C900 çapraz platform, hiçbi şekilde update almaz ne ota ne de hisuite ile. Dediğim gibi yapmayı deneyin uygulamalarınızı yüklemeden. Sorunun düzelmesi lazım.

• quote:

L19c185b180 yazılımını indirip dload yöntemiyle flashlarsanız sorunun düzelmesi lazım. C900 çapraz platform, hiçbi şekilde update almaz ne ota ne de hisuite ile. Dediğim gibi yapmayı deneyin uygulamalarınızı yüklemeden. Sorunun düzelmesi lazım.

Deneyeceğim hocam. Uygulamaları yüklemeden derken o kısmı anlamadım. C900 da iken format atıp öyle mi dene demek istediniz?
  • quote:

dload yöntemini denedim ve aşşağıdan full ota yazan EVA-L19C185B393 sürümü indirdim ama software install failed dedi %5 sonrası. Cihazın hafızasında dload klasörü oluşturdum ve update.app klasörünü içine attım. Sonra cihazı 3 tuşla yeniden başlattım olmadı. Nerde yanlış yaptım ya da indirdiğim dosya mı hatalı acaba?

Bu yöntemle benim cihaza 396yukleyebilirmiyim Sürüm Eva-09C432B395 bu şekilde kaynak güvenilir mi ff üzerinde yükleme yapmıştım şuan 397 gözüküyor ama yükleme olmuyor ff üzerinden onay süresi fazla sanırım bundan dolayı dload klasörü kullanarak yükseltme yapmak istiyorum cevabınız arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 6 Şubat 2018; 11:13:1 >

Format artıp ta yükleyebilirsin fark etmez yanlış dosya yukledigim için %5 te kalmıştır doğru dosyayı yüklersen sonr un kalmaz inşallah

• quote:

Format artıp ta yükleyebilirsin fark etmez yanlış dosya yukledigim için %5 te kalmıştır doğru dosyayı yüklersen sonr un kalmaz inşallah

Denemediğim rom kalmadı. Her seferinde yüzde 5 den sonra fail veriyor.

• Bu işi daha tedayli bilen arkadaşlar yardımcı olursa sorunu cozebilirsin birazda deneme yanılma yöntemi bı çok durumu bu konuda çözdüm çok daha iyisini bilen kardeşlerimiz vardır onların yardımı her daim lazım.

• Arkadaşlar BL kilidi açık olupta dload yöntemini kullanabilen var mı? Bende dload yöntemi çalışmadı. Tek seçeneğim bl kilidini kapatıp tekrar dload yöntemini denemek. Veya SRK Tools ile bölge kodunu değiştireceğim. Bu arada her türlü yardımcı olan @Abizittinmi nickli arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • ARKADAŞLAR YA BEN ÖN VE ARKA CAMERA AYARLARINI YAPAMIYORUM COK DANDIK RRESIM CEKIYOR BANA CAMERA AYARLARINIZI SÖYLERMSNZ
  • Merhaba arkadaşlar. En son B381 sürümüne güncellemiş ve pil performansından memnun kalmadığım için 6ya geri dönmüştüm. Şimdi baktığımda B389 sürümü çıkmış. Kullanan var mı, pil performansı nasıl iyileşme filan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.