Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlardan dil ve giriş bölümüne girin gboard girin tercihlerden titreşimi kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

Ayarlardan dil ve giriş bölümüne girin gboard girin tercihlerden titreşimi kapatın

Taner bey teşekkürler ayrıca sağlık programı uygulamasındaki bildirimleri nasıl kapatıyoruz ekran kapalı olduğunda sürekli bildirim görüyorum.

• Cift hatli l19 guncelleme flan yok 👋👋👋👋👋 biktim beklemekten😡😡😡😡

• Arkadaşlar merhaba cihazim L09 ve Nougat yüklü. Cihazi dün satın aldım. Bazı uygulamalara girince ekran parlaklığı azalıyor çıkınca tekrar düzeliyor. (Telefon, mesajlar, Chrome vs) Sadece ekran parlaklığı full ise olmuyor. Sıfırladim fakat duzelmedi. Ekran ayarlarında böyle bir seçenek de yok. Sizlerde boyle bir sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkykal -- 28 Şubat 2017; 15:37:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce sağlık uygulamasını kaldırsam herhangi bir problem olur mu dedim ancak olmaz dedi ben yine de sorayim istedim size arkadaşlar bir sorun olmaz değil mi?

• mypearl06 kullanıcısına yanıt
    Yok ne sorunu olacak ben baya oldu kaldıralı bu uygulamayı.
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Benimde b220sürümde telefonum bu senin yaptığın işlemleri yapsam ne gibi artıları olacak birde bu roota girer mi sonradan ota yoluyla güncelleme alabilirmiyim detaylı anlatırmısın bu olayın amacını teşekkür.ederim

Hocam huawei updater uygulamasında eva l19 c185 seçiyorum en sağda en son b170 çıkıyor. Siz b320yi nasıl yüklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Yok ne sorunu olacak ben baya oldu kaldıralı bu uygulamayı.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Aynen birde ilk android telefonum bu yabancısı sayılırım sistemin

Dogrudur hocam ben yabanci degilimde epey bi maceram oldu rom root konusunda ama huaweide hic denemedim arastirmadimda simdiye kadar bundan sonra bundada denemelere baslayacaz artik:)

• quote:

Format atmak isteyenlere tavsiyem harf reset atmaları. Bende ayarlardan Fabrika ayarlarına sıfırlama ile yaptım pilden yana memnun kalmadım. Tavsiye üzerine hard reset attım şimdi pil daha iyi.

Nasıl atılıyor diye soranlara

Cihazı kapatın ses açma ve power tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutun alttaki 2 seçeneği de 2 şer defa yapın. Sonra temiz kurulum yapın

Hocam hersey sifirlaniyo demi uygulamalar ne var ne yok. Ayrica bu dediginiz secenekler wipe cache- wipe dalvik cache dogrumu

• quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

quote:

Format atmak isteyenlere tavsiyem harf reset atmaları. Bende ayarlardan Fabrika ayarlarına sıfırlama ile yaptım pilden yana memnun kalmadım. Tavsiye üzerine hard reset attım şimdi pil daha iyi.

Nasıl atılıyor diye soranlara

Cihazı kapatın ses açma ve power tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutun alttaki 2 seçeneği de 2 şer defa yapın. Sonra temiz kurulum yapın

Hocam hersey sifirlaniyo demi uygulamalar ne var ne yok. Ayrica bu dediginiz secenekler wipe cache- wipe dalvik cache dogrumu

Hocam gerek kalmadi kendim kontrol ettim. Wipe cache secenekleri var ayrica hersey siliniyo oncesinde cok yaptiydim huaweide yeni oldugumuz icin yine sorayim dedim. Tayfun hocam ilk mesaja bu sekilde eklerseniz daha iyi olur yabanci olanlar tereddutte kalmasin. Wipe cache secenekleri var zaten iki tane gezinmeyi ses acma kapama tuslariyla yapiyoz secim tusuda guc dugmesi bu sekilde iki secenegide secip sirasiyla sonra reboot system now diyoruz telefon ilk gunki gibi sifirlanmis sekilde aciliyo HERSEY SİLİNİYO bu yuzden yedekleme alalim.

• @Abizittinmi hocam huawei güncellemeleri belli sıralama ile veriyor.siz güncellemeyi bu sıralamayı beklemeden yüklemek için huawei updater programını kullanarak yine aynı telefondan ota gibi resmi yazılımı yükleyebiliyorsunuz.yani bunun için telefonunuzu root yapmak zorunda değilsiniz.yani siz updater programını kullanarak güncelleme yaptıktan sonra ota ile tekrar yeni sürümlerin güncellemelerini alabilirsiniz

1-ilk önce aşağıdaki linkten huawei updater programını indirin
    forum.xda-developers.com
    xda-developers - DevDB
    https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=21886
    (direkt download butonuna basınız)
    2-programı açın
    3-advanced yazısının altındaki Custom roma tik koyun(gelen uyarı mesajına tamam deyin)
    3-ilk boşluğa EVA-L19C185B320 yazın
    4-ikinci boşluğa aşağıdaki linki kopyalayıp yatıştırın(linki doğru kopyaladığınıza emin olun)
    http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1256/g104/v67035/f1/

5-custom portu tıklayın,boşluğa 41279 yazın
    son durumun aşağıdaki gibi olması lazım
    Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

6-starta basın
    7-hisuite progamını açın
    8-sağ üstte ayarlar sekmesini tıklayın
    9-proxy ayarını alttaki resimdeki gibi değiştirin
    Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

10-tamam deyip çıkın
    11-telefonu bilgisayara bağlayın.hisuitenin telefona bağlanmasını bekleyin
    12-bağlantı sağlandıktan sonra sistem güncellemeyi tıklayın
    13-güncellemeyi yükleyin
    yukarıdaki yazılım b320 kodlu beta nougat versiyonuna güncelleyecek telefonunuzu
    güncelleme bittikten sonra telefonda tam sürüm güncellemesi gözükecektir(b361)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 28 Şubat 2017; 23:27:28 >

Hocam teşekkürler, ben de araştırdım bayağı, buldum da şimdi direk 361 sürümünü yüklemeyi deniyorum. Şu an indiriliyor. Siz denedinizi mi? Hata filan mı veriyor?

Edit: ilk mesajda yazmışsınız zaten. Ne gibi bir hata aldınız? Ben bi kere denedim telefon yeniden başladı %0da hata verdi. OTA sürümünün linkini vermiştim. Url kısmına. Şimdi full sürümü verdim onu deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi per se -- 28 Şubat 2017; 23:31:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirchhoff

Hocam teşekkürler, ben de araştırdım bayağı, buldum da şimdi direk 361 sürümünü yüklemeyi deniyorum. Şu an indiriliyor. Siz denedinizi mi? Hata filan mı veriyor?

Edit: ilk mesajda yazmışsınız zaten. Ne gibi bir hata aldınız? Ben bi kere denedim telefon yeniden başladı %0da hata verdi. OTA sürümünün linkini vermiştim. Url kısmına. Şimdi full sürümü verdim onu deniyorum.

hocam ben b361 i yükleyemedim.xda daki tüm yöntemleri denedim ama yükleme esnasında hep hata verdi.siz de bir deneyin isterseniz(başarılı olanlar da vardı)

EDİT:hem ota hem full bütün mevcut 361 kodlu yazılımları denedim.updater programı,dload yöntemi hem de telefon proxy ayarlarını değiştirerek yüklemeye çalıştım.olmadı(internet kotam bile doldu bü yüzden )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 28 Şubat 2017; 23:34:19 >

Deniyorum hocam. Huawei firmware finderda 2 tane c185b361 var biri ota biri full. Biri 450 mb biri 1.5 gb. Şimdi 1.5gblığı deniyorum. Olursa haber ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam aynı şekilde yapıyorum, Hisuite ayarlarını değiştirdikten sonra güncellemeye basınca internet bağlantısı yok, ağ ayarlarını kontrol edin uyarısı çıkıyor. Bir yerde hata mı yapıyorum.
  • İPhone 6s kullanıyorum fakat android bir cihaza ihtiyaç duyuyorum p9 nasıl bir seçenek kamera konusunda hız ve stabil çalışma konusunda aratır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: c_cakir

Hocam aynı şekilde yapıyorum, Hisuite ayarlarını değiştirdikten sonra güncellemeye basınca internet bağlantısı yok, ağ ayarlarını kontrol edin uyarısı çıkıyor. Bir yerde hata mı yapıyorum.

hocam linki yanlış yazıyorsunuzdur
    http: //update. hicloud.com:8180 /TDS/data/files/p3/s15/G1256/g104/v67035/f1/(aradaki boşlukları silin,ve f1 den sonra / işareti mutlaka olmalı)
  • elcuman E kullanıcısına yanıt
    Ben

Garantiden ücretsiz değişti

Eğer TR garantili değilse 550 TL civarı
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.