Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
74.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone hat takılı şimdi de :) ve yine olmadı. Mail attım bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1- ben 2.el aldım vodafone uygulamaları var ama bir yerde acılısta telefonu tamamen güç tusuyla kapatıp actıgımızda huaweı yazısı gelıyor vodafone yazısı yoksa vodafoneden alınmamıstır yazmıs sayfada misal diğer yerlerde satılan p8 lite magaza (mediamarkt teknosa) gibi yerden alınmıstır dogru mu ? vodafoneden alınmamıssa peki neden vodafone uygulamaları var ? vodafone alan arkadaslar acılısları nasıl huawei acılıs logolumu yoksa vodafone var mı logosu telefonu bastan actıgınız da ?

2- bu telefonda youtube açtıgımızda videoyu veya kendı iç uygulama videolarda ki filmleri lcd tv aktarıp yani ekran yansıtma var mı ? wifi ile deneyen oldu mu var mı bu özelliği deneyenler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Mayıs 2016; 1:14:12 >

Orijinalden alıntı: erentpl

arkadaşlar iki sorum var

1- ben 2.el aldım vodafone uygulamaları var ama bir yerde acılısta telefonu tamamen güç tusuyla kapatıp actıgımızda huaweı yazısı gelıyor vodafone yazısı yoksa vodafoneden alınmamıstır yazmıs sayfada misal diğer yerlerde satılan p8 lite magaza (mediamarkt teknosa) gibi yerden alınmıstır dogru mu ? vodafoneden alınmamıssa peki neden vodafone uygulamaları var ? vodafone alan arkadaslar acılısları nasıl huawei acılıs logolumu yoksa vodafone var mı logosu telefonu bastan actıgınız da ?

2- bu telefonda youtube açtıgımızda videoyu veya kendı iç uygulama videolarda ki filmleri lcd tv aktarıp yani ekran yansıtma var mı ? wifi ile deneyen oldu mu var mı bu özelliği deneyenler ?

1-) Kardeşim bu telefonlar eski nesil telefonlar gibi operatör logosu göstermiyor. Şu anda bu telefonu nerden alırsanız alın içinde Vodafone uygulamaları yüklü geliyor. Çünkü telefona güncelleme sadece Vodafone üzerinden geliyor.

2-) O özellik var önce smart tv ve telefonu aynı wi-fi bağlicaksın sonra youtubeye gir istediğin videoya tıkla üstte bi işaret çıkacak tıkla ona yansıtacağın tv adı yazcak tıkla oraya yansıtır

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinbozan

arkadaşlar cihan elektronik servisi hakkında görüşleriniz nedir

Onlar işin ehli değil yazılım konusunda

Ama donanım konusunda iyiler galiba

• mediamarkttan aldım bende vodafone ile ilgili uygulamalar yoktu. ben pil ve güncelleme almamasından dolayı müşteri hizmetlerini aradım yönlendirmeleri bu iekilde oldu. şimdi kargoya verdim çok met edende var mağdur olanda. en kötü dönüş yapılan işlem makbuzu ile arıza talep makbuzu alır mediamarkta götürürüm.

Orijinalden alıntı: huseyinbozan

mediamarkttan aldım bende vodafone ile ilgili uygulamalar yoktu. ben pil ve güncelleme almamasından dolayı müşteri hizmetlerini aradım yönlendirmeleri bu iekilde oldu. şimdi kargoya verdim çok met edende var mağdur olanda. en kötü dönüş yapılan işlem makbuzu ile arıza talep makbuzu alır mediamarkta götürürüm.

Boşuna gönderdin

Orijinalden alıntı: Asaf04

B170 güncelleme sinin b150 den tek farkı 4.5G ikonu başka değişen hiç bir şey yok boşuna üzülmeyin ben Avrupa b171 kullanıyorum hen azından Türkiye romundan daha stabil bir sistemim var sizede tavsiye ederim detaylı anlatımı önceki sayfalarda vermiştim

Slm dostum. Bendede 170 kodlu yazılım var. 171 nette arattim. Macaristan sanırım. İndirdim. Ama illaki o uzun yöntemlerlemi yükleniyor.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerede

quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

B170 güncelleme sinin b150 den tek farkı 4.5G ikonu başka değişen hiç bir şey yok boşuna üzülmeyin ben Avrupa b171 kullanıyorum hen azından Türkiye romundan daha stabil bir sistemim var sizede tavsiye ederim detaylı anlatımı önceki sayfalarda vermiştim

Slm dostum. Bendede 170 kodlu yazılım var. 171 nette arattim. Macaristan sanırım. İndirdim. Ama illaki o uzun yöntemlerlemi yükleniyor.

Evet tek yolu benim verdiğim yöntem ile downgrade yapmak yani önce B049 sonra B171

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Hat Vodafone sürüm ale 21 b120 ama güncelleme felan yok.

Telefonu sıfırla ama içinde vodafone hat olsun son çare bu eğer olmuyorsa.

Bide ayarlar_uygulamalar_guncelleyici yi bul verileri temizle de telefonu yeniden başlat kontrol et.

Orijinalden alıntı: sezerede

Macaristan romu o zaman yani. Peki garantide sıkıntı oluyormu, yada tr ye nasıl geri gelecegiz. Tr rom bulamadım

O rom macaristan rom değil Avrupa genel romu ve garanti dışı rom
    Türkiye romu eğer yayınlanırsa yüklersin garanti kapsamında olursun di ye bir şey yok.
    Sen telefonu servise verince onlar bakmıyor zaten bu rom avrupa bu rom operatör romu diye yani garanti gitmiyor

Orijinalden alıntı: erentpl

miracast özellikli smart tv ile bızım p8 lite ekran yansıtmada mesela hocam chromeden film acsak tam ekranda ızleyebılrıız o smart tv'da o zaman dogru anlamısmıyım ?

Normalde Hisilicon Kirin 620 işlemci miracast özelliğini desteklemiyor. Yansıttım ama video ve oyun açınca görüntü sürekli karıncalanma ve takılma yapıyor.
    Wifi kapatıp wifi direct e geçiyorsun sonra wifi direct ile tv bağlıyorsun
    Google play de miracast yaz ilk uygulma miracast widget ....
    Onu indir tıkla ona gizli kablosuz ekran bölümünü açıyor orda zaten tv çıkıyor ve ekranı yansıtıyorsun.
    Dediğim gibi miracast yok wifi direct ile yansıtma var

• Yanlız youtube sayesinde aynı wifiye bağlan televizyon la smart tv ye youtube yükle sonra telefonds bi video aç ve yansıtma simgesi olur telefonda tıkla ona orda tv gözükür bağlan dedin mi cayır cayır izlersin videonu

• İlla googledan bişiy açıp izliyecem dersen google playe gir yaz adres çubuğuna web video cast diye çıkan ilk uygulamayı indir. Sonra tv ve teli aynı wifi ye bağla gir uygulamaya yaz adres çubuğuna film adresini gir film e ve yansıt tvye
    Bu yöntem ile dlna üzerinden yansıtılıyor yani kasma donma yapmaz

• anladım hocam biz bu televizyonu aldık >>>>http://www.lg.com/tr/tv/lg-43LH570V müsaitseniz inceleyip bakarsanız düşünceleriniz nedir ? telefona dediğiniz uygulamayı ındırdım 'web video cast' orada dlna dan tut hersey var baglantı modulleri, bizim tv desteklermi incelemenizi beklıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.