Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
74.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben huawei p8 lite ıcın sordum facebook huawei sayfasına, onlar p8 lite ıcın 6.0 beta asamasında final sürümü en yakın zamanda yayınlanacaktır yorumu attı en geç 1 aya kadar almıs oluruz
    hayır olmaz sorun, içinde ki anakart 2.0 destekli ise (2.0 amper) sıkıntı vermez bende 2.0 amper de var kendi orijinal 1.0 amperliğide var ama ben orijinal ile dolum yapıyorum, 2.0 amper ile 2 saat 25 dakıka da 1.0 amperle 2 saat 35 dakıkada dolum yapıyor %1den %100 tam dolumu değişen pek birşey yok arada 15 dakıka var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fabrika resetlemesi veya diğer adıyla hard reset; telefonu tamamen güç tusuyla kapatıp kapandıgında ses kısma veya açma tusu olabılır sonra power tusuna aynı anda basıp android robotu gelene kadar süreçte geldiği an sonra ki işlemlerde yeniden kurulum (factory reset yes seçeneği tıklayıp) ve önce ki kuruluma ait kırıntıları (wiphe cache senecenegı tıklayıp) temiz formatlama yöntemidir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 26 Mayıs 2016; 14:36:09 >
    Anladım, b170 i yükledikten sonra factory reset yapmamış isen onu yapmanı tavsiye ederim. Her güncellemeden sonra imkan elveriyorsa factory reset , elvermiyorsa en azından wipe cache yapıp bilgiler kaybolmadan telefona yeni gelene güncellemede çözülen aksaklıklar giderilmiş olur. inş.
    hocam ben temızınden arkadasım telefon dukkanı var daha once m8 yurtdısı aldm kendısınden asırı ısınıyor dıye gerı verıp 650 saydırp ustune 50 lırada alıp 600 lıralık ıkıncı el p8 lıte henuz 3-4 aylık aldm ıcınde b170 vardı ztn dırek temızlık ıcın format atmak mecburundaydm tahmınım 6.0 ıle bu tuhaf sorunlar kalkar 5.0 cok sorunlu sürüm hocam

Bir vodafone sim kartı bulup takarsan güncelleme telefonuna gelir. Güncellemeden sonra facrtory reset işlemini veya wipe cache işlemini yapabilirsin. Çevrende vodafone dan başka operatöre geçmiş bir eşin dostun, arkadaşın varsa ondan rica et kapanmış olan sim kartını sana versin. Oda iş görür. Vodafone sim kartı olması kafi geliyor. Denedim.
    hocam ben turk telekomum, yani aldıgımda b170'di yani cıkan yenı guncelleme mesela hata gıderme b210 veya atıyorum üst sürüm b525 marshmallow olsun örnek verdım, ne yani ben guncelleme hıcmı goremem wifi kontrol ettıgımde ? telefon vodafone'den alınmıs faturada yazıyordu

Kapanmış vodafone hattı taktıktan sonra ugulamaları yönet kısmına gel orda güncelleme uygulamasını bul verileri temizle deyip uyfgulamaya ait önbelleği ve verileri sil ondan sonra ayarlar menüsünden güncelleme kısmına girip tekrar kontrol et.

1. seferde huawei müşteri hizmetlerini aradım , benim telefonumda b150 ile biten derleme olduğunu b170 çıktığını ve gelmediğini söyledim. IMEI bilgisini aldı 2 hafta içerisinde gelir dedi. Bekledim 2 Haftta gelmedi
    2. Seferde iki hafta önce görüştüğümüzü (kayıtlardan müşteri temsilciside görüyor) güncellemenin gelmediğini söyledim. Kaydı güncellediğini 1 Hafta daha beklememi ve son olarak servise gönderebileceğimi iletti.

Müsait olduğum pazar günü babamın eski vodafone hattının simkartını telefona taktım. Güncelleme uygulamasının verilerini/önbelleğini temizledim. Kontrol et dedim. Güncelleme geldi :)

Ha bundan sonraki güncellemelerde nasıl bir durum olur bilmiyorum.

Vodafone la telefonun bir bağlantısı var. Yeni Adıyla Vodafone Starts Eski adıyla Vodafone Updates bu uygulamayla alakalı bir durum var gibi. Bunu telefondan kaldıramıyoruz tamamen.

Vodafone simkartı saklıyorum.Yeni resmi güncellemenin çıktığını duyduğumda kontrol ederim. Beklerim 2-3 hafta eğer gelmiyorsa o zaman simkartı takar tekrar denerim. inş.

Şunuda belirteyim;Bu konuda önceki sayfalarda okuduğum üzere Herseferinde müşteri hizmetlerine sordum vodafone hat ile bir alakası var mı diye ? Yok dedi , ben bu olaydan sonra bir geri besleme olarak tekrar aradım müşteri hizmetlerini vodafone simkartı taktığımı ve güncellemenin geldiğini ilettim. Müşterileri doğru bilgilendirmeleri hususunda faydalı olacağını düşündüğümü söyledim. İnş. öyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 26 Mayıs 2016; 19:10:55 >

• Olmadı malesef

anladım hocam, fakat ben vodafone uygulamalrını kaldırıdm devre dısı bıraktım bazılarını gormek ıstemedıgım ıcın, ne yanı ben vodafone olmadan guncelleme alamam mı ? neyse bızım kardesten rıca eder takarız deneriz

• B170 güncelleme sinin b150 den tek farkı 4.5G ikonu başka değişen hiç bir şey yok boşuna üzülmeyin ben Avrupa b171 kullanıyorum hen azından Türkiye romundan daha stabil bir sistemim var sizede tavsiye ederim detaylı anlatımı önceki sayfalarda vermiştim

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.