Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
18
Favori
54.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum cihaz yd mı bana hala gelmedi haziran güncelleme si görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cyrus34 kullanıcısına yanıt

TR Cihazı hocam, Gelir yakında o zaman.

• Döktürmüş yine Hürdoğan harika fotolar çekmiş

• ridvan79 kullanıcısına yanıt
    Hürdoğan hocam efsane işler yapıyor cihazların hakını veriyor

• cyrus34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum keşke onun gibi gezip şu cihazın hakkını verebilsem

• Fotoğraf amaçlı gezen veya fotoğrafa istediği gibi zaman yaratabilenler hakkını veriyor cihazların...

Bu arada lazım olur diye huawei af15 pro almıştım tripod niyetine kullanırım diye ama pek işimi görmeyecek gibi duruyor, Küçük ve taşınabilir olması iyi ama uzun pozlama için iş görmez gibi duruyor, Satsammı diye düşünüyorum.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Yere sabitleniyor ama yani kullanibilmeniz gerekiyor uzun pozlama da ufak tripolar da var onlar daha kullanışlı oluyor

İşte tripod niyetine aldım aslında bende küçük taşıması kolay diye ama çok sallanıyor gibi geldi o yüzden birazda.

Asıl benim çözmeye çalıştığım bir durum var hızlandırılmış çekim de yıldızları çekiyoruz inanılmaz bir görüntü çıkıyor ortaya ama gel gelelim bunu pro modda yakalayamiyorum hiç bir şekilde tutturamadim geniş açı lensi kullanıyor hızlandırılmış çekim de aynı şekilde pro modda deniyorum ama yok aynı kaliteye ulaşamadım
    Pembe olan hızlandırılmış çekimden ekran görüntüsü öbürü pro modda çekim 🤔
    ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

Ayarlar görünüyormu peki hızlandırılmış çekimde çok fark var.

İşte görünse olucak belki mecburen deneme yanılma ile yaptım olmadı tutmadı 🤔

• fantome63 F kullanıcısına yanıt
    İstanbul da olacağım,diğer herşeyi orijinal. Kutu tam ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• Sayfa ölmüş selasini okutalim

• enigman03 E kullanıcısına yanıt
    Sayfa genelde sorunlar oluşunca hareketli oluyor yani herkes memnun cihazından bundan ötürü yazan çizen yok 😎

• Fotoğraf ekleyelim bari :) Macro kamerası yok ama zoom ile gerçekten güzel ve detaylı sonuçlar veriyor ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ 

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• Benim cihaz su gibi şarj içiyor ısınıyor özellikle Instagram da video izlerken bir türlü şarj konusun da verim alamadım günde 3 kez şarja takıyorum pil sağlığı da yüzde 95 çözemedim gitti Google servisler kurulu acaba diyorum omu yiyor

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• GMS ile ilgili olabilir belki çünkü bu cihazda sorun edilecek en son şey batarya konusu.
    Bende mobil veri, WiFi, konum, Huawei share bt, nfc gün boyu açık, arada sırada tablet için mobil veri paylaşıyorum ek olarak, günde 40 5p fotoğraf çekiyorum. Ekran sürem 3 yada 4 saat oluyor 24 saatlik sürede ve gece 12 de telefonu fişe taktığımda bu kadar şeye rağmen %55-60 civarı batarya oluyor

• The dark side of the Wall kullanıcısına yanıt
    Evet Google servisler sonradan yüklediğimiz için belki sorun çıkarıyor birde modlu Instagram kullanıyorum çok ısınıyor özellikle şebeke interneti kullandığım zaman şarj dakka da yüzde bir iniyor o durumda

• The dark side of the Wall kullanıcısına yanıt
    Birde şu var emui 11 kurdum Google servisleri emui 12 ye sifirlamadan geçtim ve hala sifirlamadan kullanmaya devam ediyorum yani cihaz onca güncelleme aldı hiç sifirlamadim

Modlu instagram nedir hocam, Bence sen cihazı sıfırla bi nebze işe yarayabilir temiz bir kurulum.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.