Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 7 Plus ile takas düşünen lütfen yazsin. 9 aylık en ufak kılcal çizik dahi yok cihazda. Faturalı turkcell cihazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

Arkadaşlar iphone 7 Plus ile takas düşünen lütfen yazsin. 9 aylık en ufak kılcal çizik dahi yok cihazda. Faturalı turkcell cihazı.
    iphone 5s var bende artık eskidi haliyle ve bu telefonu almayı düşünüyorum, neden takas düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

iphone 5s var bende artık eskidi haliyle ve bu telefonu almayı düşünüyorum, neden takas düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    7+ eşimin. Alışamadı ios a. Apple kullanıcısı olup, P20 pro alıp da alışamayan varsa takas edeceğim.

• 2181679 kullanıcısına yanıt
    Benim kafa gitmiş tam tersi algılamışım :) p20 var iphone’la takas düşünüyorsunuz sanıyorum pardon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evime hırsız girmesi sonucu iphone X im çalındı bende mecburen cihaz arıyorum.
    Aslında bayaa memnundum ama değişiklik olması açısından p20 veya p20 pro düşünüyorum.
    X den sonra tavsiye eder misiniz, birde 2 cihaz arasında fiyat farkına değecek bir fark var mıdır ?

şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
  • gelen çağrıyı cevaplarken titreşim oluşuyor ve gün içindeki bu titreşimler rahatlıkla iki saatlik ekran süresinin düşmesine sebep olur

o titreşimi kapatmanın bir yolunu bilen varsa yazsın

donanım titremesi bataryayı sömürüyor

10 saat ekran süresi almak varken 7 saat alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

evime hırsız girmesi sonucu iphone X im çalındı bende mecburen cihaz arıyorum.
    Aslında bayaa memnundum ama değişiklik olması açısından p20 veya p20 pro düşünüyorum.
    X den sonra tavsiye eder misiniz, birde 2 cihaz arasında fiyat farkına değecek bir fark var mıdır ?

şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
    kamerası haricinde iphonex e alternatif değil maalesef
  • Huawei P20 Pro [ANA KONU]

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• Bugün mobilden Mediamarkt'ın sitesine girince, mor renk P20 Pro'nun sepete özel %5 indirimle 4750 TL olduğunu gördüm. Bu arada dolardaki artış sürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otemiz -- 15 Mayıs 2018; 18:1:42 >
  • Arkadaslar p20 pro da ısınma durumu nasıl bilgi verebilecek olan var mi? Özellikle p10 plus kullanıpta bu telefona geçen varsa kıyaslama yaparsa sevinirim. P10 plusta aşırı olmasa da ısınma mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbyteam -- 15 Mayıs 2018; 17:21:32 >
  • Yabancı sitelerde belirtilen gps ile ilgili ve kablosuz kulaklıkla müzik dinlerken ekran kapanınca bağlantı kopması gibi sorunlar var mı

• Doların artışı yüzünden p20'nin fiyatı artar diye bugün vatandan 4000 TL bayıldık ve ellerinde telefon da yok cumaya anca gelir dediler iyi mi ettik kötü mü bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 15 Mayıs 2018; 21:46:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecebas

Konuya hemen iphonecular gelmiş millette onlara karşılık veriyor. Ben bu telefonu almak istiyorum daha çok kullanıcı deneyimi paylaşalım ki alacak olanların bi fikri olsun insanlar karşılaştırma işini yapıyor zaten.
    iPhone X ile karşılaştırma yapılması normal çünkü P20 Pro kamerası ve tasarımıyla dikkat çekiyor. iPhone X uzun süre önce piyasaya sürülmesine rağmen yazılım tarafında anlamsız bugları var. Ben de P20 Pro düşünüyorum.

• P smart kullanıyorum 2 ay oldu alalı telefonu, hiç bir sıkıntı yaşamadım aksine Samsung un muadil ürünlerine göre daha akıcı alt segmenti böyleyse p20 pro yu düşünemiyorum ilk fırsatta almayı düşünüyorum

• yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    Kullandığım p smart la aynı gün iPhone x aldık tamam bununla karşılaştırılması imkansız birisi 1.500tl diğeri 7 bin küsür benim marka takıntım olmadığı için ayrıca Android insanı olduğum için inanın şu elimde ki p smart da dahi iPhone x le arasında çok fark göremedim hatta arka parmak izi sensörü iPhone x in face id sinden daha hızlı telefon açma kapama saniyeleri neredeyse eşit karşılaştırma yaparken daha detay verin lütfen ayrıca p20 alınca iki telefonu daha iyi karşılaştırma yapıcam onları da yazarım lütfen fanboyluğu bırakın dolar 4.44

• yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    İphone x arkadaşımda var klasik kronik sorunları olan bi cihaz tıpkı diğer bütün cihazların amiral modellerinde olduğu gibi. Belki benim araştırma yapmadığım bi iki tane daha problemsiz cihaz varsa bilmiyorum ama genel olarak cihazlar problemli oluyor hiç bişe bilmeyen cihazları kendi forumlarında incelesinler. Huawei yi öne çıkaran en önemli özellik hafızayı doldurmanıza rağmen cihazın akıcılığı devam ediyor ve sizi üzmüyor. Her zaman söylüyorum kişiler cihaz seçerken kendi beklentilerine göre seçmeli mesela iphone benim için kullanması işkence olan bi cihaz bana göre herkes gidiyor mersine iphone gidiyor tersine. Kullanan adamların çoğuna bakıyorum sırf Apple ile daha havalı olduklarını sanarak kullanıyorlar. Piyasada şöyle bi algı oluşmuş iş adamı Apple kullanır. Apple kullananların bi çoğu eminim iyi bi Android cihaz kullansın ios a bi daha dönmez. Tabi ki kişinin beklentilerini Apple karşılıyor dur ve onu beğeniyordur zevkleri tartışmak saçmalamak olur.

O karşı cevap verince titreme olayı bataryayı o kadar bitirmez zaten 4000 lik bataryası olan ve bunu bitirmeyen bi cihaz bu titreme olayına bu kadar takılmanıza anlam veremedim.

Cihaz hakkında bildiğiniz kronik sorunlar varsa tabi ki anlatın tüketici bilinçlensin firmalar düzgün iş yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmuratc

Yabancı sitelerde belirtilen gps ile ilgili ve kablosuz kulaklıkla müzik dinlerken ekran kapanınca bağlantı kopması gibi sorunlar var mı
    Ekran kapanınca müzik uygulamalarının bazılarını kapatıyor. Ama pil ayarlarından bu durum ayarlanıyor. Uygulamaya izin veriliyor. Bluetooth u da mı kapatıyormuş acaba. Ne saçma şey. Böyle basit sorunlar eski cihazlarda bile yok.

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Günümüzün işlemcileri 10nm standartına ulaştı mate 10 pro kullanıyorum aynı işlemci kullanıyor yük esnasında dahi ısınma mevcut değil o konuda içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

İphone x arkadaşımda var klasik kronik sorunları olan bi cihaz tıpkı diğer bütün cihazların amiral modellerinde olduğu gibi. Belki benim araştırma yapmadığım bi iki tane daha problemsiz cihaz varsa bilmiyorum ama genel olarak cihazlar problemli oluyor hiç bişe bilmeyen cihazları kendi forumlarında incelesinler. Huawei yi öne çıkaran en önemli özellik hafızayı doldurmanıza rağmen cihazın akıcılığı devam ediyor ve sizi üzmüyor. Her zaman söylüyorum kişiler cihaz seçerken kendi beklentilerine göre seçmeli mesela iphone benim için kullanması işkence olan bi cihaz bana göre herkes gidiyor mersine iphone gidiyor tersine. Kullanan adamların çoğuna bakıyorum sırf Apple ile daha havalı olduklarını sanarak kullanıyorlar. Piyasada şöyle bi algı oluşmuş iş adamı Apple kullanır. Apple kullananların bi çoğu eminim iyi bi Android cihaz kullansın ios a bi daha dönmez. Tabi ki kişinin beklentilerini Apple karşılıyor dur ve onu beğeniyordur zevkleri tartışmak saçmalamak olur.

O karşı cevap verince titreme olayı bataryayı o kadar bitirmez zaten 4000 lik bataryası olan ve bunu bitirmeyen bi cihaz bu titreme olayına bu kadar takılmanıza anlam veremedim.

Cihaz hakkında bildiğiniz kronik sorunlar varsa tabi ki anlatın tüketici bilinçlensin firmalar düzgün iş yapsın.
    iphonex kullanmış biri olarak beni memnun etmedi bu cihaz açıkçası

iki cihazın kıyaslamasını açın ve önce ekran özelliklerine bakın p20pronun ekran kalitesi yerlerde
    Huawei P20 Pro [ANA KONU]

burada marka savunuculuğu yapmıyoruz
    apple babamın şirketi değil
    ama Huawei bu fiyata böyle bir cihaz çıkarıyor madem ekran kalitesini de üst segmentte tutmalıydı
    ne yapalım yani gözümüzü kapatıp süper olmuş mu diyelim
    ama p20pro kamera konusunda kaliteli lens ve malzeme kullanmasına karşın yazılım tarafı yerlerde
    resim çekiyorsun lütfen bekleyin resim netleştiriliyor diyor
    portre resim çekmek 4 saniye
    ve bulanık çekiyor
    bu yazılım eksikliğidir
    lensler kusursuz hakkını yemiyorum

titreşim olayına gelince

geçen yıl mi6 kullanmış biri olarak xiaomi de miui kullanıyor ama onda bağlandı titreşimini açmak yada kapatmak kullanıcıya bırakılmıştı
    tamam o özellik olsun ama ben kapatmak istediğimde o seçeceği orda görmüş olayım
    4000mah batarya var ama 2500mahlık gibi gidiyor.
    iPhone x te 9saat
    mi6 da 12saat ekran süreleri alan birisiyim konulardaki paylaşımlarım duruyor hala

o özelleştirmeler ile günü daha fazla kurtarmak varken neden zır zır titresin telefon

android iOS arasındaki farka gelince
    stabilize artık birbirine yakın
    güvenlik bilmediğiniz bir uygulamayı yüklemedikçe sorun yok
    ve evet bende androidin özgür dünyasını seviyorum
    p20pro dışı cilalı içi boş bi cihaz gibi duruyor kamera yazılımı açısından ekran kalitesi açısından ve özelleştirielememsi açısından

mavi renk aldım ben
    böyle bi şıklıkyok
    inanılmaz tatlı
    hakkını veriyorum yeri geldiğinde
    ama bir bütün olarak o eksiklikleri de artık seneye giderirler yeni cihazlarında

• Fiyat Hepsiburadada 4817 ye düştü bile, haziran sonu 4000 - 4200 arasını görecektir. İthalatçı garantililer gelmeye başlayınca 3500 seviyelerinde alınabilir
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.