Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün itibariyle, 2012 aralık ayından beri kullandığım iphone 5'ime elveda deyip, p20 satın aldım. ilk izlenimlerim gayet olumlu. uzun yıllardır iphone kullandığım için şurada 1 sene öncesine kadar iphone haricinde bir cihaz almayı düşünmezdim, hele ki huawei'ye para vereceğim aklımın ucundan geçmezdi. gerçekten iyi cihaz olmuş ve parasını hak ettiğini düşünüyorum, özellikle kamerasıyla.
  • merhaba ,

Telefonu samsung gear sport saatle eşleştiren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: empiss

merhaba ,

Telefonu samsung gear sport saatle eşleştiren var mı?
    Bende S3 Frontier düşünüyorum, bu sorunun cevabı için takipteyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün vatan bilgisayardan P20 alaraka aranıza katıldım.İphone 5s'den geçiş yaptım.İlk izlenim olarak telefon gayet güzel gece çekim modunu çok beğendim.

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• P20 ortalama fiyatı ne zaman düşer arkadaşlar ve ne kadar olur 3500 altına iner mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rkadaşlar benim merak ettiğim birşey var.Bu p20 pro nun avrupa fiyatı 899 euro bildiğim kadarıyla buda yaklaşık 4500 tl gibi yapıyor..Ama sahibinden vs gibi sitelerde kapalı kutu 3.700 civarına satanlar var bu nasıl oluyor böyle satanlar bu fiyata nasıl satabiliyor herhangi bir dümen vs varmıdır elden almak istesem??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

rkadaşlar benim merak ettiğim birşey var.Bu p20 pro nun avrupa fiyatı 899 euro bildiğim kadarıyla buda yaklaşık 4500 tl gibi yapıyor..Ama sahibinden vs gibi sitelerde kapalı kutu 3.700 civarına satanlar var bu nasıl oluyor böyle satanlar bu fiyata nasıl satabiliyor herhangi bir dümen vs varmıdır elden almak istesem??
    Vergi olmayan yerlerde daha ucuza geliyor telefon. 240 Kuveyt dinara aldım ilk çıktığı gün burda. Tl kuruna göre 3200tl yapıyordu ama şuan tl herzaman ki gibi değer kaybettiği için biraz daha pahalı game geldi.

• Sadece teknosa ve Türk Telekom bayilerinde var.

• Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• Yurtdışı Alacakaranlık bulsam uyguna affetmeyeceğim ancak sadece Tr garantili buldum ve onların da fiyatları ateş pahası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Ne yaptiysam sol hoparlörden ses getirtmeyi başaramadım. Ses ayarları kısmında Dolby atmos diye bir yer var oradan da baktım olmuyor. Yardımcı olur musunuz. ? (P20)

• panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Orda hoparlör yoktur hocam görüntü bütünlüğünü sağlamak için yapılmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: panaitouos

Arkadaşlar. Ne yaptiysam sol hoparlörden ses getirtmeyi başaramadım. Ses ayarları kısmında Dolby atmos diye bir yer var oradan da baktım olmuyor. Yardımcı olur musunuz. ? (P20)
    sol kısım hoparlör değil i cihazda iki adet hoparlör var biri ahizede diğeri ise şarj girişinin sağ kısmı,

sol kısım mikrofon...
  • Az önce Ankara Vatan da inceleme fırsatı buldum P20 Pro için 4999 lira değil 3499 lira olsa bile düşünürüm. Telefonun arayüzü ucuz Çin yazılımlı telefonların arayüzünden farksız en ufak bir geliştirme yok elde tutuş hissi çok basit kesinlikle tavsiye etmiyorum olumlu hiçbir yanı yok

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Şu an hangi cihazı kullanıyorsun hocam

• Şu an Note 8 kullanıyorum. Ama bu Note 8 mükemmel bir telefon anlamına gelmiyor ben oraya Note 8imi değiştirmek için gittim ama kesinlikle p20 pro ile değiştirmeyeceğime karar verip çıktım durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 13 Mayıs 2018; 20:59:24 >
    👍

Ben p10 kullanıyorum ve p20 almak için gün sayıyorum huawei üzerine kalite cihaz çok ama çok az

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Senin görüşündür saygı duyarım yazdıklarımda benim görüşüm hiçbir arkadaş katılmak zorunda değil belkide sadece bana göre kötü bir cihaz :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.