Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.472
Cevap
114
Favori
543.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fox in the Box

    Telefonu bir süre elime almazsam kendi kendine WiFi ı kapatıyor bunun bi ayarı falan yok mu kapatamıyor muyuz
    Ayarlar > Wifi veya Mobil Ağlar sekmesinde olacaktı. Telefonun ekranı kapalıyken Wifi açık - Mobil Veri açık diye bir kısım var. Orası açıksa ekran kapalı olduğu zaman kapanmaz. Telefon şu an elimde olmadığı için fotoğraf atamıyorum.
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Mobil veri kapalı olsa da kapanıyor kendi kendine WiFi ben anlamadım dediğiniz ayarı da bulamadım bi türlü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi8 almak için aylardir bekledim.beni çileden cikardi bu süreç.p20 pro ya bakar oldum.dun gittim inceledim de aklima sey takildi.sanal tuslar var asagida.bide dokunmatik home butonu.madem home butonu var neden sanal tuslar var.o sanal tuslari gizleyip hepsini home butonu uzerinden yapabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    O bir seçenek olarak konulmuş. Sanal tuşları tamamen ordan yok edip sadece home tuşuyla geri gelebilir anasayfaya dönebilir ve son kullandığınız uygulamalari açıp temizleyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buradan halledebilirsin
    Ayarlar, pil, sağ üstte ayarlar tuşu.
    Huawei P20 Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forrestt.

    O bir seçenek olarak konulmuş. Sanal tuşları tamamen ordan yok edip sadece home tuşuyla geri gelebilir anasayfaya dönebilir ve son kullandığınız uygulamalari açıp temizleyebilirsiniz.
    Cevabın icin tesekkurler kardesim.Peki p20 pro ile mate 10 pro arasinda com fark yasar miyim.mate 8 kullaniyorum halihazirda.mate 10 pro alirsam ayni tip sıkılırım gibi geliyor.ama belli bi agirligi var telefonun,daha tok duruyor.bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt
    Eğer imkan varsa p20pro varken mate10pro alınmaz. Elinizde mate10pro olsaydı o zaman p20pro ya geçmenize değmez derdim. Sıfırdan alınacaksa kesinlikle p20pro.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakor

    Nasıl ilk izlenim 😀
    gayet iyi hocam, bazı özelliklerine alışmak biraz zaman alıcak gibi gözüküyor. İnstagramda hikaye kısmında paylaşılan fotoğrafların yakınlaştırılmış(yazılar taşmış) şekilde gözüküyor onu bir türlü ayarlayamadım. Kamera konusunda ise hangi ayarda kullanacığımı bilemedim, sanırım deneye deneye öğreneceğiz.
  • Sürekli Android cihaz kullanan biri olarak iPhone X'i denedim ama alışamadım. Şimdi ise Samsung S9+ - Note 8 Huawei P20 Pro arasında kaldım. Forumları vakit buldukça takip ediyorum ama her cihazın belli şikayetleri mevcut. Siz genel anlamda memnun musunuz arkadaşlar? Tavsiye ve önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
  • 444 79 88 olan numarayı arıyorum. Sürekli meşgule düşüp kapanıyor. Başka numara denedim buraya yönlendirdi. Servis için ulaşabileceğim başka numara var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an s4 kullanıyorum .Telefonun değişim zamanı geldi.Normalde P20 Pro ya gönlüm kaydı.Önceden P20 Pro S9+ ve Iphone X arasinda kalmistim.P20 nin kamera ve batarya performansindan dolayi almak istiyordum twilight falan.Simdi 9 agustosta note 9 tanitilacak bugun 4000mah batarya kesinlesti 2 gun kullanim vadediliyormus 25 saat video oynatma vs. s9+ taki kamera kullanilacak diyafram araligi az oldugu icin dusuk isik cekimi basarili.Bir de 960 fps olayi 0.2 saniyeden 0.4 saniyeye cikacakmis note 9 da.Ayrica su s pen olayi da var gelistirilmis,bluetooth destegi,dahili batarya iddaalari falan da var.On siparis verirsem turkiyede kampanya olarak s3 watch,kulaklik veya kablosuz sarj standindan birisini secebilecekmissin.Sizce ne yapmaliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakarayilan -- 30 Temmuz 2018; 15:45:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musakarayilan

    Arkadaşlar şu an s4 kullanıyorum .Telefonun değişim zamanı geldi.Normalde P20 Pro ya gönlüm kaydı.Önceden P20 Pro S9+ ve Iphone X arasinda kalmistim.P20 nin kamera ve batarya performansindan dolayi almak istiyordum twilight falan.Simdi 9 agustosta note 9 tanitilacak bugun 4000mah batarya kesinlesti 2 gun kullanim vadediliyormus 25 saat video oynatma vs. s9+ taki kamera kullanilacak diyafram araligi az oldugu icin dusuk isik cekimi basarili.Bir de 960 fps olayi 0.2 saniyeden 0.4 saniyeye cikacakmis note 9 da.Ayrica su s pen olayi da var gelistirilmis,bluetooth destegi,dahili batarya iddaalari falan da var.On siparis verirsem turkiyede kampanya olarak s3 watch,kulaklik veya kablosuz sarj standindan birisini secebilecekmissin.Sizce ne yapmaliyim?
    Ben de Note 9 alacağım inşallah. Şu servis bi kesinleşsin de. Özellikle batarya olarak P20 Pro dan daha iyi olacağı kesin. 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Big Dog B kullanıcısına yanıt
    Tekrar tekrar arayın bi yerden sonra düşüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ulaşabildim çağrı merkezine anlattım problemi. Uçak modunda denememi söyledi. Uçak modunda bu kadar düşmezse sürekli böyle mi kullanacağım dedim, hayır bu cihazda sorun olmadığını gösterir dedi. %15-20 gitmesinin normal olduğunu söyledi ekran boyutundan dolayı. Tabii ben belirli seviyede de olsa anladığım için öyle miymiş deyip geçmedim. Arka planda çalışan uygulamalar dedi, hepsini kapatıp denediğimi de söyledim. Genelde böyle bir konuşma geçti, bu kadar tüketimi normal göstermeye çalıştı karşımdaki kişi. Cidden çok ayıp bir şey bunu demeleri.
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum evet gerçekten de harika bir renk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Big Dog

    Şimdi ulaşabildim çağrı merkezine anlattım problemi. Uçak modunda denememi söyledi. Uçak modunda bu kadar düşmezse sürekli böyle mi kullanacağım dedim, hayır bu cihazda sorun olmadığını gösterir dedi. %15-20 gitmesinin normal olduğunu söyledi ekran boyutundan dolayı. Tabii ben belirli seviyede de olsa anladığım için öyle miymiş deyip geçmedim. Arka planda çalışan uygulamalar dedi, hepsini kapatıp denediğimi de söyledim. Genelde böyle bir konuşma geçti, bu kadar tüketimi normal göstermeye çalıştı karşımdaki kişi. Cidden çok ayıp bir şey bunu demeleri.
    Evet. Kabul etmiyorlar ki. Bak gör yarın öbür gün bana yine mesaj gelir telefonda sorun tespit edilemedi gelin alın diye. Aldığım gibi dirrrekt satacağım. Hayatımda en pişman olduğum an bu telefonu almış olduğum andır. Orada telefonu ilk garantiden aldığım zaman da dedim yöneticisine Apple olsa anında değiştirirdi bu telefonu bu saçma sapan hatalarla bir şey yok diye geri vermezdi dedim. Nitekim sizin telefon konuşmanızdan da Huaweinin ne kadar boktan bir marka olduğunu görüyoruz maalesef.



    Ben telefonu almadan önce çok araştırırım ve bu telefonu da çok araştırdım. Markayı da aynı şekilde. Tüm gördüğüm yorumlar Huaweinin P9 serisi ile birlikte gerçekten iyi bir yere geldiği idi. Servisi hakkında yazılanlar ve Videolar beni markaya oldukça çekti ve sonunda telefonu aldım. Lakin gel gelelim aldığımın 3. Günü yaşadığım sorunlarla servise gittim ertesi gün sorun yok diye geri verdiler. Üstüne kavga ederek konuştu müdürleri benimle. Şimdi yine pil sorunu yüzünden verdim. Bakalım bu sefer hangi saçmalıkları söyleyip telefonun arızalı olmadığını ve gün içerisinde yüzde 20 kayıp şarj ile kullanmam gerektiğini söyleyecekler... Bundan böyle ister telefonu değiştirsinler ister paramı iade etsinler ki bunların ikisinin de olmayacağı aşikar. Telefonu sorun yok diye geri versinler bir an önce elden çıkarıp bu markanın çevremdeki insanlar ve bana danışanlara aldırmayacağımdır. Bundan böyle Huawei markası benim için bitmiştir nokta. Bu da buraya yazdığım son mesajımdır. Herkese iyi günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum işlemlerin sonlandiğinda bilgilendirirsin bizleri umarim para iadesi olur . Degisim de olsa içine sinmeyeceği aşikar @ß@R!$

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün gece WiFi açık koydum yüzde 15 civarı bişey gitti bence bu telefonla alakalı değil de yazılımsal bi problem. Çünkü herkeste aynı sorun var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Arka plan verilerini kapattım diyorum, uçak modu diyor. Sim kartsız denedim diyorum, uçak modu diyor. WiFi kapattım denedim diyorum, uçak modu diyor. Konuşana kadar olur teknolojik alet hatalı çıkabilir diyordum kendime ama karşı tarafın bunu normal kabul ettirmeye çalışması çok sinir bozucu. Umarım bir şekilde hallolur sizin sorununuz.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.