Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar p20 lite yurt dışı imei tamiri cihazım var emui 9.1 e geçmek istiyorum ancak güncelleme görün mmüyor hicare üzerinden yaptığım kontrolde de görünmedi güncelleme paketi nasıl yükleyebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden memnun olmayan rkadaşlar 8 sürümüne geri dönebilir konuda nasıl dönüldüğü yedekleme uygulamasından kolay bir şekilde dönülebildiği yazıyor. Lisans ve kullanım sıkıntıları oluşmadan yazılımı hızlıca bize sundular gelecek güncellemeler ile iyileştirmeler ve optimizasyonlar mutlaka gelecektir.

• 1 Yıllık cihazımda ekranın köşelerinde sararmalar var garantiye göndersem nasıl bir sonuç alırım
  • Ustteki Dijital denge bildirimini bir türlü kapatamiyorum neyi eksik yapıyorum acaba🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 9 güncellemesinde şarj çabuk bitiyor ve ara sıra takılmalar mevcut. Bunun dışında stabil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık sesi çok düşük arttırmak için bir yol var mı

• App gallery Türkiye acilmis sanirim sonunda.

• Yav bu instagram da fotoğrafların görünmemesi problemini hiç yaşayan yok mu? Yükledim kaldırdım, verileri sildim, kapatıp açtım değişen bir şey yok. Bu ne saçmalıktır.

• Arkadaşlar benim cihazın IMEI uçmuştu yaptırdım cihaz açıldı ve benim bütün önceki ayarlarım gitti
    1-alttaki gezinti çubuğu yoktu tam ekran kullaniyordum iphonex gibi bu ayarı bulamadım
    2- bildirimleri göstermiyor

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    telefondan kaynaklı değil dunya genelinde whatsap instagram facebook çöktü..

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Arkadaşlar benim cihazın IMEI uçmuştu yaptırdım cihaz açıldı ve benim bütün önceki ayarlarım gitti
    1-alttaki gezinti çubuğu yoktu tam ekran kullaniyordum iphonex gibi bu ayarı bulamadım
    2- bildirimleri göstermiyor
    ayarlara girip gez yazın istediğiniz kısım çıkıyor..
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Beyler hala güncelleme gelmede nasıl ederiz başıba gelen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ATOM6

bende android 9 sürümüne geçtim ama pişmanım takılmalar bariz belli oluyor facede yada geliştirici seçeneklerinde aşağıya doğru kaydırırken bile akıcılık yok milisaniyelikte olsa takılmalar geç açılmalar mevcut normalde menüdeyken bir uygulamaya baştığınzda basar basmaz açılan uygulama iki milisaniye kadar bekletiyor ayarlar pil kısmında pil kullanımına basarsanız daha rahat anlarsınız demek istediğimi bir saniye bekletiyor nerdeyse ramden desem sanmıyorum boş ram olmasına rağmen kullanmıyor galeride resimleri kaydırırken bile önizlemeler geriden geliyor pil desen en az ekran süresi bir saat az gidiyor zar zor beş saati gördüm çoğu arkadaş hard reset atın demiş ama arkadaşlar 3210 değilki bu kaç gb veri var hadi onu yedekledik diyelim bin tane ayar var telde kendi ayarları yüklediğim uygulamaarın ayarları bildirim ses veri kullanımı geliştirici seçenekleri benim komple sıfırlayıp eski haline getirmem bir haftamı alır teli hadi yaptık diyelim kesin çözüm olacağındanda emin değilim bu işlemciye bu sürüm bi gömlek büyük anlaşılan yada acelece hazırlanmış bir sürüm inşallah çözerler
    Hocam, o zaman kullanmayın bu telefonu. Aynı sorunlar bende de vardı, "yeni bir güncelleme gelsin de bu sorunlar geçsin" demeniz çok abes. Çünkü tahminimce P20 lite cihazının ileride alacağı güncellemeler sadece güvenlik güncellemelerinden ibaret olacak. Aynı vakit, yedeklemek de zor iş değil merak etmeyin. 20 dakikada tüm verilerimi bilgisayara yedekledim. Cihazı boşalttım daha sonra ise hard resetimi yaptım. Eski Android bir telefon olsa P20 lite, bu dediklerinize hak vereceğim. Çünkü bazen hard reset yapmak için o menüyü açmak bile insana işkence verebiliyor. Hard reset öncesi pil benimde sıkıntılıydı. Şarjı %100 iken 11 saat - 16 saat dediği oluyordu ve erkenden bitiyordu. Hard reset sonrası 1 günü rahat geçiriyorum hem de hiç zorlamadan. Geliştirici ayarları ile de fazla bilginiz yoksa oynamanızı hiç tavsiye etmem. Cihaza hard reset atsanız bile kalıcı hasar verebilir.

Şunu da eklemekte fayda var: Android 9 sürümü acelece hazırlanmış bir sürüm değil. Firma, bunun için aylarca test programları düzenledi. En sonunda ise güncellemeyi yayınladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

arkadaşlar merhaba. s4 kullanıcısıyım, 6 seneyi geçti ama artık yeni tel almam gerekiyor. P20 lite ile p30 lite arasında kaldım. arada 500 tl fark var. sizce hangisini almalıyım ?
    Selamlar, P20 lite kullanıcısı olarak; P30 lite cihazını tavsiye ederim. Mantık iken P20 lite'ın sürüm yükseltmesi artık bitmiş gözüküyor. Android Q alamayacak. ama P30 lite da böyle bir şey söz konusu değil, telefon özellik bakımından da P20 lite dan daha iyi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Son 9 güncellemesinde şarj çabuk bitiyor ve ara sıra takılmalar mevcut. Bunun dışında stabil.
    Hocam, hard reset atmayı denediniz mi?
  • Ya başlayacak güncellemesini de yedeklemesine de, stabil olsun diye herşeyi yedekledik güya, yüklü programların yarısı geri gelmedi, kullanım ayarlarım, chrom kısa yollarım, şifrelerim, kasam gitti, bir de yazarken zıkkım olasıca klavye kelime tamamlaması... Lan ne güzel Android 8 ile güzel güzel takılıyorduk.

• Attım... Takılma için yorumum kullanılan vasat işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Attım... Takılma için yorumum kullanılan vasat işlemci.
    Maalesef öyle, kirin 659 yerine kirin 710 olsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

Ya başlayacak güncellemesini de yedeklemesine de, stabil olsun diye herşeyi yedekledik güya, yüklü programların yarısı geri gelmedi, kullanım ayarlarım, chrom kısa yollarım, şifrelerim, kasam gitti, bir de yazarken zıkkım olasıca klavye kelime tamamlaması... Lan ne güzel Android 8 ile güzel güzel takılıyorduk.
    Android 8 hakkında söyleyeceğim tek şey, uyumlu birçok tema bulabilmekti bence. Onun haricinde 9'a kıyasla pek beğenmemiştim.
  • Şuan bu telefonu kullanıyorum eğer ileride güncelleme almayacaksa custom roma geçmek mantıklı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youtubersavar -- 8 Temmuz 2019; 16:8:2 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.