Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jonavrupali17

Nova launcher indir arkadaşım ama prosunu alman lazım bildirim adedini görebilirsin
    Launchere gerek kalmadı. Çözüm:

Ayarlar>uygulamalar ve bildirinler>bilirim yönetimi(sağ üst köşedeki üç noktaya dokun, çıkan seçeneklerden>simge bildirimleri>işaret görüntüleme modu>okunmamış mesaj
  • Başlangıç ekran stiline çekmece stilinde klasör oluşturamıyorum. Bilen biri var mı yada klasör oluşturma programı varmı. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifir almis oldugum telefonun hizli sarj sorunu ve konusmalarda baglanti kopmalari sebebi ile servise gondermistim cihaz degisim karar alinmisti 11 gun oldu hala cihaz ortada yok bende kizip ucret iadesi istedim sonucu bildircekler paramizla rezil oluyoruz

• ekranını tam olarak kapatan bir ekran koruyucu varmı?önereceğiniz
  • Arabistan'dan nova3e olarak getirttim. Telefonun ekranı kapalıyken şarjı azalıyor. İlk gün 6 saat ekran süresi aldım. Şimdi 4e düştü. Acaba ayarlarından mı kaynaklandı bilmiyorum. Arka planda ne tüketiyor olabilir? Sürekli 4g açık.

• bunkerops kullanıcısına yanıt
    Android Auto yu nasıl çalıştırıyorsun. Ben çalıştıramadım. Telefondan bir ayar falan yapmak gerekiyormu. Yardımcı olursan çok sevinirim.

• buyukovs B kullanıcısına yanıt
    Telefondan bir ayar yapmanıza gerek yok. AndroidAuto uygulamasını indirip yükledikten sonra telefonda çalıştırın, uygulama size bazı erişim isteklerinde bulunup sizi yönlendirecektir, bütün erişimleri vermeniz uygulamanın sağlıklı çalışması için önemli. Ayrıca telefonunuzda Haritalar, play music gibi google uygulamaları yüklü ve güncel olmalı(bu konuda da uygulama sizi yönlendirir ve yüklü değilse yüklemeniz için sizi yönlendirir.) bu kısım telefon tarafı...

Bir de araç tarafı var: aracınızın özellikkerine göre değişebilen ayarlar yapmanız gerekebilir örneğin araç ayarlarından androidauto bağlantısını aktif etmeniz, telefonunuzu aracınıza bluetooth üzefinden tanıtmamız gerekebilir. Bu kısım için araç multimedya kullanım klavuzuna bakmanız gerekebilir.

Son olarak telefonunuzun orjinal kablosu ile bağlanmanızı tavsiye edebilirim. Kolay gelsin.

Not:benim aracım opel astra K. Sorunsuz kullanabiliyorum.

Cevap için teşekkürler. Daha önce indirdiğim versiyonları telefonda açamamıştım. Şimdi sizin cevabınız üzerine yeniden indirdim. Telefonda açıldı. Yarın araçta deneyeceğim. Çok teşekkürler tekrar

Rica ederim

• Bugün telefon yarım metreden betona düştü bir şey olmadı baya saglammış alt kapak cam oldugundan çok kaygan, deri sandalye üzerine koydum kendi kendine kayıp güm. neyseki bir şey olmadı alalı 10 gün oldu üzülürdüm.
  • Telefonu alışımdan 2 gün geçmesine istinaden bir şeyler yazmak istedim

2 gün önce yine geç saatlerde İphone 6 cihazımın aniden hayatımdan çıkması üzerine acilen bir telefon almam gerekiyordu ve şirket karşılayacağından anlaşmalı olduğu kurumsal iletişim firması aracılığıyla p20 lite'ı almak durumunda kaldım

Biraz kıyaslamalı gitmek istiyorum fakat bu cihazın piyasada çok satılan bir ürünle (aynı fiyat gamı dahil) kıyaslamanın yanlış olduğunu düşündüm ve 2014 teknolojisi İphone 6 ile kıyaslayacağımı bildirmek isterim.

Arayüz ve işlemlere tepki hızını tek kelimeyle berbat buldum bu cihazda. Teknolojinin ne çok içinde ne hep dışında olan biri olarak p20 lite'ın sisteminin hantal ve eski olduğunu cihazı almadan önce de düşünüyordum ama neredeyse 5 yıl öncesinin teknolojine bu kadar büyük bir hezimetle yenileceğini asla düşünemezdim. Kamerayı pek kullanan bir insan olmadığım için kamera olumsuzluklarını pek kafaya takmam gibi düşünmeme rağmen 1 gün sonra kamerayı incelediğimde böyle bir şeyle karşılaşmak hayal kırıklığı oldu. Kamera kesinlikle eminönü piyasası telefonlara kafa tutacak vaziyette. Ön arka kamera 16 megapiksel vaatleri kesinlikle hayali . Hoparlör ve kulaklık kalitesi ise bence en büyük problem. Cihazın içinden çıkan kulaklık kesinlikle fason. Kutuyu açıp bu kulaklığı denediğim anda ilk işim en yakın çöp kutusuna atmak oldu, Hoparlörü ise kulaklıktan biraz daha kaliteli gibi duruyor ama verdiği ses bence hiç hoş değil.

Bence iyi yanları da var tabiiki. Yüz tanıma özelliği çok hızlı tepki veriyor. Bazı 2 faktörlü şifre smsleri yazmama gerek kalmadan kendi kendine yazılıyor. Bataryaya net bir şey diyemeyeceğim çünkü neredeyse gün içinde 2-3 saat Android Autoya bağlı kaldı fakat İphone gibi gün içinde beni yolda bırakmadı. İlerki zamanlarda performansı düşmezse benim için yeter de artar bile. Ayrıca cihaz çok şık (ki bence fiyatın %75 i kasa şekli).

İnanın bu düşüncelerim nefret değil, hayal kırıklığı. Huawei beğendiğim bir markaydı ve tüketicisini bu kadar salak yerine koyabileceğini asla düşünmezdim. Fiyatı 1500-1600 tl olsaydı bu kötü yorumlarımı kesinlikle aktarmaz ve fiyatını hakettiğini düşünürdüm fakat ürünün fiyatı bence aşırı derecede iddalı. Ülkenin %50 sinden fazlasının 2 aylık maaşına eşdeğer bir telefona giriş seviyesi denemez.

Bir de bir şey merak ediyorum arkadaşlar. Huawei'nin hızlı şarj süresi nedir acaba Benim 0dan 100e dolum neredeyse 2,2 buçuk saat sürdü. Pek iç açıcı değil bence

• ErenA. kullanıcısına yanıt
    Senin suren iyiymis bendeki 3 saat suruyordu

Günaydın. Biraz önce denedim. Araç Seat Leon. Kablo ile bağlayıp And. Auto yu açtım. Ancak araç ekranında "cihazın kullanıma açık olup olmadığını kontrol edin" diye bir uyarı çıktı ve araçta çalışmadı. Bluetooth bağlantısınıda yaptım. Neyi atlıyorum çözemedim.

• Günaydın öncellikle Arkadaşımda cihazdan var ona apk kurulumu yapmak istediğimde uygulama yüklemesi yapamıyorum. Her yüklemenin son kısmında uygulama yüklenmedi hatası veriyor. Güvenlikten ayarları yaptım ama yine de bana mısın demiyor cihaz Apk dosyası sağlam 3 cihaza kurulum yaptyım ama P20 Lite yemiyor. Çözümü nedir?
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Ayarlar -telefon hakkinda - derleme numarasi art arta bas artik bir gelistiricisiniz uyarisi gelene kadar. Sonra ayarlardan gelistirici secenekleri aktif olucak o sekmedende uygulamalari usb uzerinden dogrula secenegi aktif et tekrar uygulama yuklemeyi dene

Aracınızın multimedya ayarlarından androidauto nun açık olup olmadığını kontrol ettiniz mi(tabi sizde böyle bir ayar varmıdır bilmiyorum, benim aracımda var olduğundan hareketle bu öneride bulunuyorum)

Uygulama telefonda çalıştığına göre sizin yapmanız gereken artık araç bağlantı kısmına yoğunlaşmak olacaktır, bu durumda da "seat leon android auto bağlantısı" üzerinde yorumlara ve yönlendirmelere bakmanız uygun olabilir. Araçlarımız farklı olduğundan daha fazla yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Umarım halldersiniz. Son olarak tekrar etmem gerekirse ben şu an sorunsuz olarak kullanabiliyorum.

Arabada açık. O yüzden sordum telefonda bağlantı ayarları kısmında mı bir şey yapmam gerekiyor diye. Servis te halletmeye çalışırım. İlginize çok teşekkürler

• Arkadaşlar cihazda son güncellemeyi yaptıktan sonra kulaklığın sağ tarafı çalışmaz oldu. Başka cihazlarda çalışıyor sıkıntı yok kulaklıkta bu sorunu yaşayan var mı başka veya çözümü var mı?

• ErenA. kullanıcısına yanıt
    kardeş arayüz berbat demek kadar berbat bir tespit daha görmedim. kaç haftadır kullanıyorum daha tık demedi. normalde noca lancer kullanırım androidde merakımdan ork arayüzünü bi 10 gün denedim. yağ gibi akıyordu. kulaklık konusunda haklısın çöp ben kutudan kulaklık çıkmadı sayıyorum.

ayrıca şarj konusuda kişiden kişiye değişir arkadaşlar. öncelikle kullanmadığınız tüm programları silin veya pasif hale getirin. bende nerdeyse hergün %30-50 arası eve giriyorum ve şarja takıyorum kısa bir sürede doluyor. hatta bazen yeşil led yanınca tam dolmadan çıkarıyorum yetiyor.

sonuç olarak telefondan çok memnunum 2150 tl ye almıştım kuruşuna kadar helal olsun huawei ye böyle şık ve dolu bir cihaz için.
  • Arkadaşlar selamlar ben dün çok beğenerek aldım çift hatlı olarak aldım telefonu fakat yeni aldığım 2.hattı tanımadı.Telefon hattı aldığım firma bu Türkiye tanımlı olduğu için bunda çift hat çalışmaz dedi.Oğluma aldığım Mate 10 lite çift hat tanıdı ne yapmalıyım Ptesi telefonu aldığım yere gidicem ama çözümü var mı?diye size danışayım dedim Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.