Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
336.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat performans olarak zenfone 5 oneririm note fe note 7 nin tekrar piyasaya surulmus hali note fe icin bataryasi sorunlu diyenler cikicaktir aldirmayin cunki samsung note 7 deki hatasindan dolayi bataryayi degistirerek note fe olarak tekrar piyasaya surdu zenfone 5 olmassa oda alinabilir p20 fiyatinin telefonu degil bana gore esime aldim ordan biliyorum ayrica nokia 8 de bakabilirsiniz ek okarakta mi note 3 olabilir. İnternetten inceleme videolarini izleyip kiyas yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 18 Temmuz 2018; 12:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası p20 lite kendi işlemcisi falan biraz benim için en kötü tercih ama yine de kullanıcı yorumu sentetik testlerden daha önemli. Note fe çok kullanışlı bir cihaz ama tasarım olarak zenfone 5 daha çekiyor. Artık telefona 4-5 bin vermek istemiyorum ondan 2500 bandında geziyorum. Yorum için de çok teşekkürler

• Arkadaslar hizli sarj etmedigi icin telefonu huawei servisine gonderdim degisim karari cikti yeni cihaz yollucaklar aksilik olmassa insallah baska sikintisi cikmaz

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Benim anlatmak istediğim karşılaştırma mantığınız yanlış. Daha öncede yazdım. 2013 en üst model Mercedes ile 2018 WV Jetta yı kıyaslamak ne kadar yanlış ise LG nin amiral gemisi bir modeli ile bunun lite modelini karşılaştırmak o kadar yanlış. Gerçi LG yide Mercedes yerine koymamak lazım sonuçta ama mantığı anlatmaya çalışıyorum. LG G serisinin lite nı çıkarırsa o zaman kıyaslarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Her sayfada yok işlemcisi düşük, yok az biraz takılıyo, yok öbür telefon daha hızlı.

Sanki atom parçalıyonuz telefonda.

Anlamıyorum telefonda ne yapıyorsunuz. Yok oyunda kasıyormuş, avuç kadar alette oyun oynamaktan ne zevk alırsınız anlamam.

Oyun oynayacaksan al 4k tv'ni bağla ps pro'nu,high end pc'ni zevkini çıkar.

Elinde var 2000tl'lik telefon öyle oluyo böyle oluyo.

Telefonu telefon niyetine kullanacaksanız 10 numara cihaz.
    Daha önce de yazmıştım sadece kamerasından çok haz almıyorum, gerisi gayet güzel.
    Ağzına sağlık kardeşim oyun hastası olan zaten gider ps 4 alır 1000-1500 TL ye kralını oynar nedir yani.

Kamerasında bi sıkıntı yok arkadaşımda aynısı var öyle fotoğraflar çekmişki bayıldım.

Telefon çok hızlı ve stabil kimse b... Atmasın

• Nereden temin edebiliriz bu telefonu internet harici ? Hangi mağazalarda satılıyor acaba ?
  • beyler 2 gün oldu telefonu alalı sarjı cok yavas doluyo bu sorun herkezde varmı yoksa gerimi vermem gerekiyo
  • tespot T kullanıcısına yanıt
    bendede vardi ayni sorun servise yolladim degisim karari cikti cihaz bekleniyor huawei merkez hazretlerinden

• Konu sahibi kronik sorun olarak hizli sarj problemini basliga eklersen telefonu almak isteyenler icin uyarici bir bigi olur

• tespot T kullanıcısına yanıt
    Sikayet.com 'a sikayetini yazarsan seni ciddiye alirlar ihmal etme ben sifir telefon aliyorum huaweinin keyfini bekliyorum hala kullanmak icin

• beyler eşime aldım bu telefondan ve ertesi günü düşürüp arka camını kırdı.Garanti arka camını ücretsiz değişiyormu değişiyorsa ileride ekran kırılırsa o hakkımız yanıyor mu.
  • Facebook uygulamasindan videolari tam ekran izleyebilen var mi? Ben tam ekran yapip telefonu cevirdigimde videonun alt yarisi gorunmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak konudaki mesajlarda çok fazla bi hızlı şarj sorunu yok diye düşünüyorum yani konu başlığına ekleme ihtiyacı duymadım ama sizde takdir edersiniz ki bütün cihazlarda ara ara sorunlu cihazlar çıkabiliyor. Uyarınız için çok teşekkür ederim.

• Benim basima gelen ve sikayet com yazan bir p20 lite kullanicisininda sikayeti olan bir sorun daha var gorusme esnasinda baglanti kopmalari oluyordu insallah yeni cihazda bunlari yasamam
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 19 Temmuz 2018; 23:52:9 >

• 1600 liraya kutu içeriği tam ama kutusuz, daha önce sim takılmamış jelatinleri üstünde buldum, Yurtdışından garantsi yok sizce almalımıyım bütçem bu kadar çünkü başka bir şey bulamıyorum
  • Geçen cumartesi alarak araniza katıldım salı günü akşamı telefonun dokunmatigi bozuldu kendi kendine sürekli bi yerlere dokunuyordu huawei servisine götürdüm 1 saat içinde yeni cihazımı teslim ettiler şu anlık bi sorun yok :)

• Bu telefonda ios'deki gibi ekranin en ustune dokununca sayfanin en ustune gitme olayi yok mu yahu ayarlarda falan? Ekrani kaydira kaydira cikmasi ugrastiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncelleme geldi arkadaşlar, sonu 143
  • Arkadaşlar ben de iphone 7 plus kullaniyorum.

Telefonu satil, p20 almayi dusunuyorum.

Vodafone 2040 liraya 24 ay taksitle veriyor suan.

Acaba almalimiyim ?

Parayada sıkıştık. Telefon isini bu sekilde cozeyim diyorum.

Baska bir cihaz onerir misiniz?

P20 sekli cok hos. Tatli bir telefon. Bir de yogun kullaniyorum telefonu. Sosyal medya falan

• Selam

Yeni aldığım telefonun açılışında bir uyarı alıyorum. Uyarıdan sonra telefon kendi kendine açılıyor ve normal şekilde çalışıyor. Telefona Whatsapp harici hiç bir şey yüklemedim. Bu uyarının anlamı nedir, bu uyarıdan nasıl kurtulabilirim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.