Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
336.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir sorun var gibi gönderin bencede 0 şarj ile saat 9.30 da şarja taktım saat 11:04 fullendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukovs

Ekran parlaklığı sorununuz için Geliştirici seçeneklerini açtıysanız kapatın. Düzelir
    Deneyeyim teşekkür ederim.
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukovs

Ekran parlaklığı sorununuz için Geliştirici seçeneklerini açtıysanız kapatın. Düzelir
    Hocam dediğiniz menüde ayarı bulmadım. Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

Bugün kolumda Gear Fit ile evden çıktım. Telefon 10.000'e ulaştığında saat 8900 civarındaydı.

Alıntıları Göster
    %90 tutuyor yani. o zaman telefonuda ciddiye alabiliriz sanırım cevap için teşekkürler
  • Herkese merhaba telefonu 1 ay önce aldım. Benim beklentilerimi karşılıyor (sosyal medya - mail - arama v.s.) Aldıktan 2 gün sonra düşürdüm ve arka camı kırıldı. Telefonu media maktetten alırken tezgehtar garanti kapsamında ilk bir ay ön ve arka camın garanti kapsamında değiştirildiğini söylemişti. servise götürdüm 165tl istediler sadece ön cam garanti kapsamında değişiyormuş. Bu arada çok hızlı bir servisi var. p9lite telefonumda ekranda sararma vardı servise teslim ettim. 1 saat sonra ekranını ve ön camını ücretsiz değiştirip teslim ettiler.
  • Merhabalar. Ben de cihazı alalı 2-3 hafta oldu.

İlk hafta kullandım da, hevesim kursağımda kaldı.

Çünkü şarjı bir günü çıkarmıyordu. Ve telefonun kamera kısmı yersizce ısınıyodu.

Geçen hafta servise gönderdim. "Yetersiz batarya" deyip yeni bir telefon gönderdiler. Telefonu açtım, şarjı %63'tü. Bir iki dakika sonra 62 oldu, yarım dakika sonrasında da 62'den 60'a düştü direkt.

Sonra 30 saniye aralıklarla 55'e kadar indi.

Hemen telefonu kapadım ve şarja taktım.

6 saat kadar şarjda kaldı.

Şimdi şarjdan çıkardım, telefon şu an yarım saattir elimde ve şarjı %93.

Servisi tekrar aradım, normal bir düşüş değil dedi. Ama şimdi iyi gibi.

İlk açtığımda yaşanan ani şarj düşüşü canımı sıktı. Servise göndermek de istemiyorum, 1 hafta telefonu beklemek zorunda kalıyorum çünkü.

Sizce de şarjın böyle olması normal mi, tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suran -- 13 Temmuz 2018; 18:42:27 >

• ozceli kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Sistem - geliştirici seçenekleri açıp geliştirici seçenekleri yazan yerin yanındaki kutucuğu pasif hale getiriyoruz

• SirCanFerguson kullanıcısına yanıt
    Kullandigim eniyi android telefon demissin sanki 3310 dan sonraki ilk akilli telefon deneyimimis gibi bir dusunce yaratiyor insanda. Alinma kardesim ama bu fiyata bukadar ovulecek bir telefon degil zira zenfone 5 kat kat ustun bir telefon ayrica pil konusunda p20 lite nal toplaticak bircok telefon var piyasada buraya tek tek yazmakla ugrasmicam malasef.

• virus18 kullanıcısına yanıt
    Bugun gonderdim telefonu netice hakkinda bilgilendirme yaparim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 14 Temmuz 2018; 0:10:17 >
  • ymtrgkbr Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle mi 6 islemci kamera grafik islemci ki kameralarindan birtanesi f1.8 diyafram acikligi ile gece cekimlerinde p20 liteden ustun p20 lite yuz tanima ve tasarim konusunda onde onun disinda mi 6 her konuda iyi

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız teşekkürler

• Arkadaşlar selam, mi5s 4 gb versiyonlu modeli kullanıyorum. Huawei p20lite olan modele geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçsem avantajları veya dezavantajları ne olur. Özellikle işlemci hızı ve kamera konusunda kıyaslama yasak hangi daha üstün bir cihaz. Geçmeme değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Karşılaştırma linki:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/61506-105379/xiaomi-mi-5s_huawei-p20-lite/
  • Note FE mi P20 Lite mi arkadaşlar önceliğim ön ve arka kamera
  • Vicaren V kullanıcısına yanıt
    note fe note 7 ile ayni donanim ekstralari var yedek kapak kilif icinde verikiyor p20 lite daha iyi bir telefon kamerasi f1.7 diyafram acikligina sahip gece cekimlerinde cok daha iyi bence tartismasiz note fe

• arkadaşlar bu telefon yönetiminde bırakma bölgesi diye bişey var ne işe yarıyor bilen var mı??
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bataryasi degistirmisler oyuzden 3500 luk sorunlu batarya yerine 3200 ma lik koymuslar

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5 almaya çalıştım ama alamıyorum hepsiburada'dan. 1 Ay stok bekledim. Mi Mix 2 içinde aynı durum. Mi 6'ya birşey demiyorum hoşuma gitmedi sadece. Benim ihtiyaçlarımı en çok karşılayan bu oldu. Tamam zenfone 5 üstün kabul ediyorum ve zaten öncesindede belirtmiştim. Bir süredir Android kullanmıyorum o yüzden o taraf öyle oldu. Android telefonlarım genellikle kendi kendine pil yiyordu, gece tam şarjla masaya koyduğum Note 3 kendiliğinden %70-80'lere düşüyordu ve sonrasında iOS tarafına geçtim zaten. O sebeple de pil kısmı öyle oldu. O görüşlerimin sebepleri vardı öylesine yazmadım ve nedense burada yazan hiç bir sorun başıma gelmedi.
  • SirCanFerguson kullanıcısına yanıt
    ios tarismasiz androidden kat kat performansli iyi bir yazilim lakin iphonelar cok pahali samsung yazilim konusunda cok kotu. Huawei kendi arayuzu yazilimi basarili xiaomi de yazilim arayuz konusunda iyi ama hicbririsi iosun yanindan gecemez. Ben p20 lite kotu demiyorum fakat bu fiyat segmentinde daha iyi secenekler var. Mesela yuz tanimada ve tasarimda p20 lite cok basarili. Memnunsan zaten gerisi hikaye.

• Merhaba arkadaşlar 2 gün önce p20 lite alarak aranıza karıştım.. Arka kamerası gündüz çok iyi gece o kadar değil...ön kamera benim gibi lg g2 den gelenler için kusursuzz güzellikte..benüm cihaz mavi çok şık duruyor...wifi mobil veri çekişi çok iyi lg g2 de E ile bağladığım yerde 4.5 g 3 diş çekiyor...

Ama bi sorun oldu dün akşam... Kameraya girdim ön kameradan foto çekicektim zamanlayıcı 5 snnsaydı fotoyu çekme sesi geld ama sol altta fotoya tıkladım açılmadı kamera arayüzü dokunmaları algılamadı.galeri uygulamsına girdim fotolarımın hiçbiri görnmüyordı..sonra telefon kilit ekranında kapalı ekranda kaldı.. Uzun basııp kapatııp açtım ama bu sorun canımı sıktı neden olmuş olabilir böyle...başına geelen var mı..

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.