Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
486.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler. Daha onceleri telefonun temasini degidtirdigimde whatsappta bildirim problemi yasamistim. O yuzden trma degistirmeye sicak bakmiyorum ama aksam denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar WhatsApp programı açmadan uyarı gelmiyor mesaj da gelmiyor neden olabilir?

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar - > WhatsApp kısmından kontrol edin. Pil durumuna göre kapatıyor olabilir.
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spaceks kullanıcısına yanıt
    Dostum ona baktım yine de aynı

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, pil, başlat kısmına gel. Oradan whatsapp seç ve otomatiğe al yönetimini.
  • re13el R kullanıcısına yanıt
    Dostum farketmiyor onu her türlü denedim. Ekrap kapalı iken interneti kapatıyor sadece WhatsApp değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

Dostum farketmiyor onu her türlü denedim. Ekrap kapalı iken interneti kapatıyor sadece WhatsApp değil.
    Wifi mobil veri arasında fark oluyor mu peki?

Ben de bir ara bu sıkıntıyı yaşamıştım. Onlarca şey denedim en sonunda sıkıntının modemde olduğunu anladım ve modeme reset attığımda sorun düzeldi. Ancak mobil veride sorun yaşamıyordum ben, sadece wifi sıkıntılıydı.

• garantisi bu ay içinde bitecek olan huawei p 10 cihazımı kaç liradan satabilirim beyler?fikri olan vr mıdır?

cihazın eziği büzüğü kırığı vs yoktur.hiç servis de görmedi.fiziksel olarak kullanıma bağlı küçük çizikler var.ekran temiz
  • Delta Servis garantili P10 Plus telefonumu cebimden çıkardım oda nesi dokunmatiği ve parmak izi çalışmıyor.Ekranda hiç bir hasar yok. Format attım ama ne fayda..

Servise gönderdim. Servis te malum Delta. Telefon yalan oldu.Bende değişiklik olsun diye samsung A50 Siparişi verdim 2100 tl ye.
    Kötü oldu. Delta dan hiç umudum yok. Sanırım gelince kullanmadan satacağım.
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    Yok aynı dostum

• Arkadaşlar pie kullananlar artı eksi belirtirse bizim gibi güncellemeyenlere yol gösterir ona göre günceller yada güncellemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

Arkadaşlar WhatsApp programı açmadan uyarı gelmiyor mesaj da gelmiyor neden olabilir?
    Aynı sıkıntıyı yaşıyorum durduk yere olmadı bu yazılımsal bir sorun galiba teli aç kapa VS whatsapp yeniden kurmak çözüm olmadı sen yapabildin mi??

VKY-L29 GÜNCELLEME NE ZAMAN GELİR TIK YOK ŞUAN

• quote:

Orijinalden alıntı: yzkaragoz

Arkadaşlar pie kullananlar artı eksi belirtirse bizim gibi güncellemeyenlere yol gösterir ona göre günceller yada güncellemeyiz
    Evet
    Daha önce bir arkadaş bahsetmiş o haliyle ben güncellemiyorum. Ama şuan ff da 177 var umarım o diğer sorunlara yama olmuştur şuan gelen 159dan sonra

• arkadaşlar son bir kaç gündür telefonda (p10) ghost screen oluşuyor. ama işin ilginç yanı devamlı kalmıyor misal 10 dakika falan sonra yok oluyor izler. telefon delta garantili sizce göndermeli miyim? yoksa başka bir sıkıntısı mı var?
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Yok malesef

• VKY-L29 nasıl güncellenir beyler pc den ya da manuel vs bir yolu yok mu? gelmedi güncelleme
  • İps ekran olduğu için telefon ısınmaya başlayınca belli olur soğuyunca kaybolur amoled ve oled ekranlarda bir kere oluştuğunda bir daha gitmez

Delta garantili ise şansınız çok ama çok düşük çünkü bu tarz garanti servisleri bahane bulup işin içinden çıkmaya çok yakınlar cihazı incelediklerinde soğuk olacağı için kuvvetle muhtemel bir soruna rastlanamadı diyerek geçiştirecekler ama aklınızda soru işareti kalmaması için gönderebilirsiniz

Son bir kaç sayfa içinde pc den manuel olarak nasıl güncelleneceğini anlatan bir mesaj mevcut isterseniz bir deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: yzkaragoz

Son bir kaç sayfa içinde pc den manuel olarak nasıl güncelleneceğini anlatan bir mesaj mevcut isterseniz bir deneyin
    Okudum fbi sitesini hackliyoruz sanki vazgeçtim

Bende aynı düşünceye girdiğim için vazgeçtim uğraşamam o kadar ayrıntıyla muhtemelen 1-2 hafta içinde gelir acelemiz yok

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.